C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Apoi muncushuara asta trebe cu muuulta grija "lungita" si diluata, ca nucarecunva sa se termine az tuata; tresa mai ramaie, ca mai ie si maine o zi, no?
alfel ie bine (numa ca mor de somn, tu-i ma-sa!)
alfel ie bine (numa ca mor de somn, tu-i ma-sa!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
eh, nenea Necko, nu posatz spui amu (da posatz dau hint: nu ie conjtiintza, nununu!)
da ezista sho consolare - munca asta nu vine prea des, ie sensibil mai multe diminetzile can ma duaren basca de ia (adica de munca, da), stau si dorm inparatejte pana dupe doojpe (ce pana mea? daca pot, nu?)
da ezista sho consolare - munca asta nu vine prea des, ie sensibil mai multe diminetzile can ma duaren basca de ia (adica de munca, da), stau si dorm inparatejte pana dupe doojpe (ce pana mea? daca pot, nu?)
- kant emir
ei da! asea da! mai ca incepusem sa-mi fac griji pentru tine, da acu m-am linijtit. nu de alta, da sa nu ndrazneasca nima sa-mi externueze potentialul si adevaratul meu tovarash de cafia, ca-l sparg ! (ce zici? par destul de dura?)
6 ! vezi ca sica ie cu ochii pe noi. si nu numa el.
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (2 membri si 2 vizitatori) Necko*, Sica_wine
6 ! vezi ca sica ie cu ochii pe noi. si nu numa el.
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (2 membri si 2 vizitatori) Necko*, Sica_wine
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
se mai puate lucra nitzel la "duritate" (niscai maraiala, desvelitu fildeshilor, cuama sbarlita), da ie bine, faran doiala ca ie bine; nu ma iecstenuiaza nime, numa ma plictisejte tuata lumia (si io caaaaasc, dem troznesc falcuasele shim scartzaie dintzii; duamne, in ce hal posa mai casc!)
- kant emir
Ziua buna tutulor!
Io n-am tinp nici la multzeani sa va zic, da tot va zic: La Multi Ani!
Cu alte cuvinte, muncesc de-mi sar capacele!
Iar aseara m-am imbatat cu tzuika fiarta.
Aiule, daca ejti la Sinaia, te incumetzi la o tzuika fiarta?Hai ca vin acumasha!Bag pl in iel permis.
Io n-am tinp nici la multzeani sa va zic, da tot va zic: La Multi Ani!
Cu alte cuvinte, muncesc de-mi sar capacele!
Iar aseara m-am imbatat cu tzuika fiarta.
Aiule, daca ejti la Sinaia, te incumetzi la o tzuika fiarta?Hai ca vin acumasha!Bag pl in iel permis.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
lalei
este, cum să nu fie? te referi la carciuma aia de pe faleză, nu?
paiacec scrie:Aiule, daca ejti la Sinaia
este, cum să nu fie? te referi la carciuma aia de pe faleză, nu?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Pana shi enbiemu dom'le se vacantzeste!Numa io robotesc in continuare. Bad NBM.
Mie mi-e somn de-m pica oichii-n gura shi cred ca o sa ma uit printre dinti.N-ai vreo cafia Necko?
Bah merenghe! Nici tu nu lucri azi?
Neatza buna tutulor!
Mie mi-e somn de-m pica oichii-n gura shi cred ca o sa ma uit printre dinti.N-ai vreo cafia Necko?
Bah merenghe! Nici tu nu lucri azi?
Neatza buna tutulor!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

Extraordinar!
Num vine sa cred ca am ramas singur p-acilea!Nici macar aiu,nici Skollu...
Plm!M-a razbit fuamea, asha ca scot de la ghiozdanel toba, falca afumata, muratools shi mai s-o gasi cate ceva shi ma apuc de haleu.
Pohta mare paiacec!
Multzumesc la fel!
Num vine sa cred ca am ramas singur p-acilea!Nici macar aiu,nici Skollu...
Plm!M-a razbit fuamea, asha ca scot de la ghiozdanel toba, falca afumata, muratools shi mai s-o gasi cate ceva shi ma apuc de haleu.
Pohta mare paiacec!
Multzumesc la fel!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

nui adevarat! io si can libsesc, tot prezent se chiama ca-s! ce, daca mere Base la un chefushor (sa zicem ca pe un alt continent), uo "receptzie uophiciala" se cheama ca nare tzara prezident?
(ca duar nu ie ionilici, sa faca potlogarii "in tinpu lui liber")
(ca duar nu ie ionilici, sa faca potlogarii "in tinpu lui liber")
- kant emir
LA MULTZI ANI pentru muncitorime. sa fie un 2006 bogat, sanatos, frumos, ceva de vis, ca praslea cel voinic, shi muncile sa ramai pentru aia care chiar a prins drag de iele, respectiv, nbm, memetu shi kantemiru. 

-

nocturna - Mesaje: 8725
muahahaha, ceam mai ras! da tzie ce tzai tzinut, shomaju? lasa bah, ca si muncai buna (in doze mici si rare, nu deampruasta, nununu!)
lamultzani si tzie (am spus si tastat de un miliuon de ori lamultzanilamultzanilamultanilamultzanilamultzani - la tuata lumea lamultzani!), personal, da?
si vesca ienbi sho cam tradat iubita lui munca - onshala cu neamurile iei sarace (trandavia, plinbarea fara treaba, destrabalarea, betzia ... nu mai spui io amu care)
lamultzani si tzie (am spus si tastat de un miliuon de ori lamultzanilamultzanilamultanilamultzanilamultzani - la tuata lumea lamultzani!), personal, da?
si vesca ienbi sho cam tradat iubita lui munca - onshala cu neamurile iei sarace (trandavia, plinbarea fara treaba, destrabalarea, betzia ... nu mai spui io amu care)
- kant emir
of, Duamne! ca nu va mai potoliti cu ale munci!
ia go home si pregatitivatzi de chefuri si potoale la greu ca acu ie la anu! si parca vad ca raminezi cu trebushoaora neterminata si va pomeniti ca va libseste caviaru de pe masa tomna de rebelion.
in alta ordine de idei, vreau sa va urez LA MULTI ANI !!!! dragi colegi de buro, iar anul care vine sa va fie macar de o mie de ori mai bun decit cel ce se gata mintenash ! si mai ales, sa fiti sanatosi !
ia go home si pregatitivatzi de chefuri si potoale la greu ca acu ie la anu! si parca vad ca raminezi cu trebushoaora neterminata si va pomeniti ca va libseste caviaru de pe masa tomna de rebelion.
in alta ordine de idei, vreau sa va urez LA MULTI ANI !!!! dragi colegi de buro, iar anul care vine sa va fie macar de o mie de ori mai bun decit cel ce se gata mintenash ! si mai ales, sa fiti sanatosi !
aizzz&co
-

Necko - Mesaje: 4348
to'arashi..raportez cu mandrie ca la orl 00:36 sunt la munci ceea ce in mod evident ma remarca ca pe un adevarat muncitor, care sunt fara doar shi poate, deci daca tot sunt prin preajma profit de aceasta ocazie ca de o fata mare shi va urez toate cele minunate, sa va gaseasca anu viitor cu burdihanele pline shi conturile in banca la fel de rotunde..
ashadar stimatz cemisht, LAMULTZAN!
ashadar stimatz cemisht, LAMULTZAN!
?!
-

h0va - Mesaje: 2049
Aiule, daca ejti la Sinaia, te incumetzi la o tzuika fiarta?
ma gasesti in locatia amintita intre 30 dec seara si 2 ian pranz. tzuica fearta nom bia da o techila rece sigur

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
numa la beutura si trandavie va sta gandul! can va auz, numa va planjetz de munca (ba ca-i multa, ba ca-i lunga, ba ca-i plicticuasa), da initziativele-s (fara iecsceptzie) de distractzie: ba ca "ai sa bem", ba ca "nentalnim la nushce crajma", ba ca "venitz, bah, la nushce concert? ai ca p'orma mergem si bem" - adica numa de alcuale, cu mici si ushuare nuante si pretecste cultural-distractive (cam cum iera caminu cultural satesc - se chema iel "cultural", da-n afara de discoteca, numa shedintzele de partid se mai desfashurau acolo)
- kant emir
numa la beutura si trandavie va sta gandul
bre, dupa ce elimini din organizm, treptat si planificat, ficatu si pancreasu, la ce plm sa te mai gandesti?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
ehehe, cum sa dorm, bre, in tinpu programului? da'tu crez ca de asta ma platejte (bine, rau, da ma platejte! ce pana lui?) patronu? shapoi, cam asta mi-i programu: zioa le cam dorm (daca pot, ca daca ie de job or smth ie mare tristetze si jale si planjere), nuaptea-s viuoi de nu mai pot.
shapoi, intr-o alta inshiruire ilogica de idei, ce te face pe tine, ecs-junele, sa te simtz asea muncitoru-muncitorilor, neperechele lucrator, tata proletarilor, zidaru-masonilor samd?
ieditam, ca nam vast co raspuns si premiantu: cum la ce sa te gandejt? la centrii lu sinpateca (or la centrushorul tau, ala sin guru si jucaushu), or la frun organ (ca glandele, deh, tot glande) inca viu
shapoi, intr-o alta inshiruire ilogica de idei, ce te face pe tine, ecs-junele, sa te simtz asea muncitoru-muncitorilor, neperechele lucrator, tata proletarilor, zidaru-masonilor samd?
ieditam, ca nam vast co raspuns si premiantu: cum la ce sa te gandejt? la centrii lu sinpateca (or la centrushorul tau, ala sin guru si jucaushu), or la frun organ (ca glandele, deh, tot glande) inca viu
- kant emir
ce te face pe tine, ecs-junele, sa te simtz asea muncitoru-muncitorilor, neperechele lucrator, tata proletarilor, zidaru-masonilor samd?
bre, asta ie o dovada clara de youngofobie..adica ce bre daca's june n'am voe sa sparg stanca dupa stanca cu peptu meu robust shi span? adica ce bre, sa muara mama daca nu ma pun in fund shi plang pana itz pare rau shi te juri pe jijicifre ca nu mai faci referiri suptile la adresa fragezimii subsemnatului..
?!
-

h0va - Mesaje: 2049
iaca vez censamna sa fii tanar si nelinijtit? io nam apropoit nica de varsta (ba chear am precizat ce ejt "ecs-june"), da' teai simtzit domnia ta (muahahaha, teai dat de gol)! si ie voe pentru tuata lumia sa sparga ce vrea cu ce vrea fiecare, cum sa nu?
si nu planje, jiji nu muare, orcat mash jura io stranb pe veatza lui aia searbada, mucegaita si coclita
si nu planje, jiji nu muare, orcat mash jura io stranb pe veatza lui aia searbada, mucegaita si coclita
- kant emir