)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
deci tu nu mi-ai zis cum identifici un fan bon jovi,nu-s gelos,ca femei e destule,gelos as fi un pic pe brad pitt da mi-e o lene.....
si na,io am cam baut aseara si is iar la odihna,nu pot fi coerent cum e kant emir da?
si na,io am cam baut aseara si is iar la odihna,nu pot fi coerent cum e kant emir da?
Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
cr3tzule io zic sa te astamperi. ca deja devii penal. si daca n-am comentat nimic despre ineptiile pe care le debitezi pe treadu de poze, e pt ca au facut-o altii destul de bine inaintea mea. io-tzi zic numa sa-ti vezi delutzele tale, si sa nu te mai iei de k@tzy;)
-

Daimon - Mesaje: 5074
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
doresc sa felicit toti userii care s-au facut remarcatzi anu acesta,in special pe nocturna care a castigat cu 3 lungimi de bazin avans la antipaticosi(din 4).
Noapte buna unor oamini,neatza altora (e un thread cu asa ceva da numa eagle raider e scris in juru lui,imi fu jena sa stric suita).
Noapte buna unor oamini,neatza altora (e un thread cu asa ceva da numa eagle raider e scris in juru lui,imi fu jena sa stric suita).
-

la mulţ an, alea alea, lugu lugu.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Aţi auzit jokero (asta trebuia s-o zică igăl ai ceri ăla
) a băeţilor de la acihkcent?
O cantă in engleză şi spaniolă, dar intr-o spaniolă din care eu inţeleg "nu me fricăă" (tă dom singurică
) şi "ai sictir". Aaaa, sentir? Tot a injurătură imi sună 
) a băeţilor de la acihkcent?
O cantă in engleză şi spaniolă, dar intr-o spaniolă din care eu inţeleg "nu me fricăă" (tă dom singurică
) şi "ai sictir". Aaaa, sentir? Tot a injurătură imi sună 
- tzache
si eu
adica si eu va urez la multi ani tuturor,na ca ajunsei si p-acasa
grija mare cu sampania.
adica si eu va urez la multi ani tuturor,na ca ajunsei si p-acasa
grija mare cu sampania.Gigi Becali e idolul unei generatii
-

bah, ce mile me de doomicinci! ie batran si ramolit, o mai duce numa cateva ceasuri si totz petardijtii si harapnicijtii il inpujca "cu placere"! betu de iel, ceo fost si ceo ajuns, ntz ntz ntz!
si pe muma lu doomishase au apucato contractziile (i so rupt chear si apa, ie balta pe langa ie!)
si pe muma lu doomishase au apucato contractziile (i so rupt chear si apa, ie balta pe langa ie!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
La multi ani ! ne auzim in 2006. io din pacate nu voi avea acces la net pana dimineata. asa ca de o fi sa va facetz de cap pe aici va urez distratie placuta;)
-

Daimon - Mesaje: 5074
ie belea, perdem un an de veatsa (ori ne bucuram de superoferta - doi la pretzu unuia singur, no?)
da ceam vast io pe proteve? Loredana care canta ceva despre "prostele" (pruaste mici, nejte prosteli pe fatza, sau chear PRO-stele)
da ceam vast io pe proteve? Loredana care canta ceva despre "prostele" (pruaste mici, nejte prosteli pe fatza, sau chear PRO-stele)
- kant emir
sarna Necko, la multzisori ani si tzie (si lu k@tzy, si lu tzake si la tat poporu care este - adi caca re ieste onlain si oflain si care se vede si care nu se vede si care nuso nscris inca, ca si iei ie uameni) si toate alea bune si frumoase si cu caldura sufleteasca sa va fie sarbatorile si anul care vine si urmatorii inveciamin! (huuuuuuh, amu respir si io
si ofcors, sa nu ne libseasca frodat cafeaua ("khafem nostrum cotidianum, da nobis hodie"), iara iei (cafelei) sa nui libseasca caimacul (gros si consistent sa fie iel), ori aroma, ori taria in veac; sa ne mai auzim, sa mai taifasuim, prieteneste sa ne mai intzepaturim (e bine, e minunat!)
si ofcors, sa nu ne libseasca frodat cafeaua ("khafem nostrum cotidianum, da nobis hodie"), iara iei (cafelei) sa nui libseasca caimacul (gros si consistent sa fie iel), ori aroma, ori taria in veac; sa ne mai auzim, sa mai taifasuim, prieteneste sa ne mai intzepaturim (e bine, e minunat!)
- kant emir
poi iaca ce-i in capu meu: am avut deosebita cinste de a fi primu postator pe 2006 (nu postu ista, ca ista ie deja al doilea), am petrecut petrecerea lu doomiicinci cu mainile pe aparat, intr-un ger shun crivatz najparliu, casa pozez artificiile vetzii (numa ca am perdut din vedere sam iau si trepiedul de acasa, asa ca mare branza n-am facut); meor inghetzat dejtele ca surcelele, de nici nu mai puteam raspunde la pusderia de semeseie care curgeau de parca s-ar fi spart tzava (tzava lor, a semeseielor)
- kant emir
La multzi ani, lumeeee!
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
Un an nou mai bun ca ala de trecu.Multzi ani si matale tzestoaso 

-

da da, m-asmira sa fie un an mai bun, avand in vedere ca l-am inceput cu stangul..tocmai mi s-au furat actele shi banii shi sunt la 600 de km de casa..sper,oricum sa am un an mai bun ca 2005 

am carapacea mea, sunt pionier...
- o_tzestoasa
- Junior Member