Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
el: si zici ca e draguta SSSS?
el:
el:
eu: nu io
eu: DDDD a zis
el: a
el: DDDD e fata
eu: adica si eu zic
el: ele se uita dupa caldura sufleteasca
eu:
~p~p
el: pai nu?
el:

el:

eu: nu io
eu: DDDD a zis
el: a
el: DDDD e fata
eu: adica si eu zic
el: ele se uita dupa caldura sufleteasca
eu:

el: pai nu?
-
Daimon - Mesaje: 5074
adry care a nimerit pe forumu parazitii cu 2 ani intarziere
si face valuri p-acolo,marfa
HABEEB
"multumesc adry ca ai dezgropat thread the 2ani."
"inca ceva.. nu e nici un premiu pt 100 de posturi intr`o singura zi!"
HABEEB
"alt topic vechi de 2ani... deja plictisesti adry"
HABEEB
"topic de 3ani! gg!"
incerc sa reproduc starea de spirit a lu HABEEB 

HABEEB
"multumesc adry ca ai dezgropat thread the 2ani."
"inca ceva.. nu e nici un premiu pt 100 de posturi intr`o singura zi!"
HABEEB
"alt topic vechi de 2ani... deja plictisesti adry"
HABEEB
"topic de 3ani! gg!"

Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
ce a scris SODilicuţelu in giurnal.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
faptul ca pisoi mi-a purtat noroc azi, mult noroc!
multzumesc mult pisoi, tzi-am spus ca eshti speciala, ai vazut?

multzumesc mult pisoi, tzi-am spus ca eshti speciala, ai vazut?

-
maxx1nsane - Mesaje: 713
- gaga
deci e de ieri dar e subiect de distractie pt urmatoarea saptamana
Replica lui Gigi Becali a venit imediat: "Si eu il respect pe Iancu, dar cred ca el are vise erotice cand vorbeste de performanta la Timisoara. Daca vroia un jucator ca Oprita trebuia sa se miste repede, nu stai o luna pe ganduri. Spune ca baga zeci de milioane si a vrut sa-l ia pe Oprita in trei rate. Cu tot respectul, dar daca ma supara le cumpar toata echipa cu banii jos. Eu sunt om de onoare si-l anunt pe Iancu ca mai are de invatat in fotbal. De acum sa colaboreze cu Dinamo".
Replica lui Gigi Becali a venit imediat: "Si eu il respect pe Iancu, dar cred ca el are vise erotice cand vorbeste de performanta la Timisoara. Daca vroia un jucator ca Oprita trebuia sa se miste repede, nu stai o luna pe ganduri. Spune ca baga zeci de milioane si a vrut sa-l ia pe Oprita in trei rate. Cu tot respectul, dar daca ma supara le cumpar toata echipa cu banii jos. Eu sunt om de onoare si-l anunt pe Iancu ca mai are de invatat in fotbal. De acum sa colaboreze cu Dinamo".
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Brooke Shields
"Smoking kills. If you're killed, you've lost a very important part of your life."
Mariah Carey
"Whenever I watch TV and see those poor starving kids all over the world, I can't help but cry. I mean, I'd love to be skinny like that, but not with all those flies and death and stuff."
Parca m-am ingrasat un pic.Si am pierdut si o parte importanta a vietzii.Da ma apuc sa o caut
"Smoking kills. If you're killed, you've lost a very important part of your life."
Mariah Carey
"Whenever I watch TV and see those poor starving kids all over the world, I can't help but cry. I mean, I'd love to be skinny like that, but not with all those flies and death and stuff."
Parca m-am ingrasat un pic.Si am pierdut si o parte importanta a vietzii.Da ma apuc sa o caut

Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
Sonia....mult asteptata fana...jos palaria...Incantat de cunostinta...iuhuu
da ma tata am auzit si de virgula, punct si litera mare..da dau click mai greu pe ele pe intuneric.
-
om_fericit - Junior Member
niste oameni tare dragi. care cand au aflat ca suntem incuiati intr-o camera pe termen oarecum nedefinit...(s-a blocat usa)...s-au asezat rabdatori, si au incaput sa cante, ce? cantari de lauda...si imediat ce s-a terminat cantarea a venit si un nene cu o panza de bomfaier si ne-a scos afara.
- une helene
jack (my best friend), faptu' ca m-am trezit la 6 seara (asta pen'ca am adormit pe la 9 dim), EL si.. paharu de vodka + schweppes de lamaie (baut la scurt timp dupa ce am reusit sa deschid ochii)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
salmooo, ai gresit tredu bre, trebea sa scrii pe ce ne-a enervat/deranjat azi 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Acest post.
Deci

gaga scrie:a fo odata ca niciodata o seara frumoasa in care stateam in gradina internetului. cand din senin a aparut un nor negru, un traznet a traznit si de sub o mantie intunecata se arata un ranjet. era nocturna.
mi-am infrant teama si am intrebat: dar pentru ce ranjesti marita intunecoasa? ea a traznit un link. am incercat in zadar sa deslusesc ascunzisurile link-ului si atunci, neagra creatura a facut o magie si mi-a deslusit printr-o vraja ceea ce trebuia sa zaresc: pijkeshu intre lutze~p
Deci

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
postul de mai sus, impreuna cu postul citat de el
nu de alta, dar eu eram una din lootzele ce-l incoltzeau pe keshu
~p~p dej, am incantat sufletul Danei, a lui Cubu shi pe el meu insumi 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma