Sa traiasca nenea Necko!
43 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Sa traiasca nenea Necko!
N-am satz spui "La multi ani!", ca prea a fost la liber zilele astea, ci am sa-ti urez viata lunga si frumoasa, alaturi de cei pe care-i iubesti; cafeluta izvoditoare de confesiuni sa nu-ti lipseasca nici o clipa (si, dupa cum am mai spus pe undeva, sa fie mereu cafea de cafea, mama cafelelor si etalonul lor: sa nu-i lipseasca cele trei elemente de baza/neinlocuit, shanume aroma, taria si caimacul; temperatura sa-i fie optima si cantitatea indestulatoare, iar ceasca in care vremelnic va poposi sa fie mereu o bijuterie a ceramicii - pe pofta inimii tale). Sa fie mereu cineva care sa te pofteasca la o ia, si tu sa ai mereu pe cine invita la o (alta) ia; prajiturele, pishcotzele si alte scofetzele sa abunde si sa prisoseasca, dupa cum din belshug sa fie ceasurile de bucurare a inimii: satz picure muzica-n urechi si pozele lu hxa satz acopere desctopu, cartzile satz stea la indemana si prietenii sa te inconjoare (or sa te bipuie, satz dea pemeie or sa te caute pe iahu), maicutza sa te viziteze si satz cuaca, iar copiii satz dea prilej de parinteasca infumurare; cemeimea si feceimea sa nu uite satz spuie "La multi ani", iara topurile anilor viitori satz pastreze oricand fro culme.
Ofcors ca sanatate si tuate alea obijnuitele, depreuna cu respectele si sinpatiile nuastre
(iar dacam mai vine fro idee, revin cu ieditu or cu frun post nou)
Ofcors ca sanatate si tuate alea obijnuitele, depreuna cu respectele si sinpatiile nuastre
(iar dacam mai vine fro idee, revin cu ieditu or cu frun post nou)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
cuvintele care-mi rasar acum un minte sunt cu siguranta prea insignifiante pentru tot ceea ce iti doresc cu adevarat.
doreste-ti cel mai mult bine din lume si il vei avea, ca si eu si cam toti de pe aici ti-l dorim.
...multi ani care sa te aiba in paza asa cum meriti, necusorule!:*:*
doreste-ti cel mai mult bine din lume si il vei avea, ca si eu si cam toti de pe aici ti-l dorim.
...multi ani care sa te aiba in paza asa cum meriti, necusorule!:*:*
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Necko io nu ma pricep sa manevrez cuvintele ca antevorbitorii
Multzi ani fericitzi!

Multzi ani fericitzi!
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
Nana, sa te uitz adanc in sufletzelu tau shi o satz dai seama cetz doresc eo cu adevarat, sanchizi ochii, shi de fiecare data vei gasi ceea ce caotai mai mult. Dar itz pot spune acuma, fara nici o introducere, la multzi ani shi te iubi mult 

- kahlan
- Junior Member
nenea Neco, să ai parte in 2005 de tot ceea ce vrei matale şi de multă sănătate. alceva nu jtu ce aş putea săţ uresc. Lamulţan.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
La multi ani, Necu! multa, multa fericire alaturi de cei dragi. si trenuri, avioane, autocare, masini cat mai punctuale, sa ajungi intotdeauna repede la cei dragi:-:
-
Daimon - Mesaje: 5074
Hihihihi, sa traiasca Necko!!!!! La multi ani!!!! Multi inainte!!!! YEAHHHH...SLAYER...YEAHHHH
"Si-alta data, si-alta data, ooooo so facem si mai si mai lata..." hihihihi

"Si-alta data, si-alta data, ooooo so facem si mai si mai lata..." hihihihi
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Astazi e ziua ta, zi frumoasa ca tine, ti-am adus ghiocei, sa iti murmure ei, cat de mult te iubim..poate vei capata, daruri mai minunate, dar noi, Neko iubita, n-avem decat inima ca sa ti-o daruim
LA MULTI ANI !!!!! 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
La multi ani!
cele bune, cele multe, cele sanatoase!
cele bune, cele multe, cele sanatoase!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
la mooooooltz ani nenea necko...viatza lunga shi imbelshugata plina de cafele shi tuate cele
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
nici o urare conventionala n-ar putea sugera cat bine, dragoste si fericire iti doresc, draga nenea Necko, dar totusi LA MULTI ANI! 

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
pe ultima suta de km transmit shi eo toate cele bune stimabilei doamne care este nenea Necko..va dorex sa iestetz deosebit de sanatoasa shi sa ramanetz la fel de iubita shi apreciata de catre cei din jur, asha cum suntetz in acest moment..
saru'mana tanti!
saru'mana tanti!
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
daca se mai primejte urari , bag shi io nejte unele de veatza lunga shimbelshugata den tuate puntele de vedere! daca nu, ramane pentru data viituare!cemeimea si feceimea sa nu uite satz spuie "La multi ani"
să ai parte in 2005 de tot ceea ce vrei matale
baixule, ejti prea subtil bre! adeca e ceva atemporala acolo de urezi pe 2005?! sau nu-i treaba mea?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
43 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii