C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
gaga scrie:sa nu mai aud de zlana si porci cah
nici măcar un beof cu carne sau măcar 10-15 sarmale?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
nici măcar un beof cu carne sau măcar 10-15 sarmale?
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ce de lume bre!
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (4 membri si 2 vizitatori)
gaga*, kant emir, memetShol, paiacec
deci poa sami zica si mie cineva de ce au intrerupt putzoii ajtia apa calda si caldura in carter????
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
tomna am intrat in casa dupe nenumerate zile si nopti de betiveli si nemahmureli(culmea) shi poci casa va spuiesc ca multzeani la tuata lumea pe doomiishase.
de maine incepe muncile alea neagreabile de care nu mie dor. eventuale amanuntiri despre rebelioane va urma:D
de maine incepe muncile alea neagreabile de care nu mie dor. eventuale amanuntiri despre rebelioane va urma:D
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-

jeorj - Junior Member
lalei
am auzit că cei care vine az la muncă pentru prima dată trebe să mănancă 2-3 fripturi, maxim 5-6.
am auzit că cei care vine az la muncă pentru prima dată trebe să mănancă 2-3 fripturi, maxim 5-6.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Neatza buna tutulor, intr-o dimineatza de mahmureala pura!
Baixule, io auzisem ceva ceva shi de nishte slana, toba, carnatzi, caltaboshi, leberwurst,piftie shi neshte multa maioneza! Asha o fi sau m-a mintzit personu care incepe cu ga shi se termina cu ga ?
Baixule, io auzisem ceva ceva shi de nishte slana, toba, carnatzi, caltaboshi, leberwurst,piftie shi neshte multa maioneza! Asha o fi sau m-a mintzit personu care incepe cu ga shi se termina cu ga ?

In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
relativ buna dimineatza shi lamultzean truditorilor de pe ogoarele patriei!
revin dupe ce ma pun la curent!:)
revin dupe ce ma pun la curent!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
estetz dezinformat, da?
Asha o fi sau m-a mintzit personu care incepe cu ga shi se termina cu ga ?
prima zi de munca, ultima noapte de rasboiu in care va anuntz ca deoarece shef s-a mutat vis a vis nu o sa mai deschid ym pen'ca se vede deci daca aveti ceva de comunicat apelatzi la pemeie, telefoane, alte mijloace de informare in nemasa.
o zi buna si voo
- gaga
deci prima zi de ghilimele munci ghilimele. penca san ceapa anu cu bine azi so pro-pus de-un chef cu beuturi si mancaruri(io oricum mi-am pus deoparte neste votci vechi de anu trecut ca sa fiu sigur). asa ca noroc(hac) si sanatate in noul an muncitoresc.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-

jeorj - Junior Member
bon dimine la truditori (kante miru nu se pune)
se pare ca sa reunit muncitorimea, ie bine
cu ocazia rebelionului am aflat o chestie pe cat de interesanta pe atat de utila, capota de la motor la masina proprie si din dotare se deschide mult mai lezne apasand pe un buton aflat supt volan decat incercand prin metode enpirice sa traji cu tuata forta de ia prin exterior
deasemeni pot afirma ca nemtii folosesc o tabla speciala pentru masinile pe care le produc rezistenta la exploziile de tiribonbe aplicate incostient de uamenii beti supt iele
in rest ieri am servit duar morcovi cu mere ceea ce ma determina sa afirm cu tuata taria ca in sfarsit mam trezit deci mis fresh si pregatit pentru o noo betie oricand aceasta miar da tarcuale ceea ce urez si domniilor vuastre
se pare ca sa reunit muncitorimea, ie bine
cu ocazia rebelionului am aflat o chestie pe cat de interesanta pe atat de utila, capota de la motor la masina proprie si din dotare se deschide mult mai lezne apasand pe un buton aflat supt volan decat incercand prin metode enpirice sa traji cu tuata forta de ia prin exterior
deasemeni pot afirma ca nemtii folosesc o tabla speciala pentru masinile pe care le produc rezistenta la exploziile de tiribonbe aplicate incostient de uamenii beti supt iele
in rest ieri am servit duar morcovi cu mere ceea ce ma determina sa afirm cu tuata taria ca in sfarsit mam trezit deci mis fresh si pregatit pentru o noo betie oricand aceasta miar da tarcuale ceea ce urez si domniilor vuastre
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
neatza.
noroc cu ochila care manvatat si azi lucruri deosebit de interesante, ca daca nu iar ramaneam fara penca sa invat lucruri deosebit de interesante
noroc cu ochila care manvatat si azi lucruri deosebit de interesante, ca daca nu iar ramaneam fara penca sa invat lucruri deosebit de interesante
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
aplicate incostient de uamenii beti supt iele
corectie: era uama nu om, una nu mai multzi si beata nu betzi. oricum ai rezon ca rezista mai bine decat botoseii lu jijica care tre sami dea o bere ca acu stie care e stangu si care e dreptu'.
in schimb aruncatura s-a razbunat echimoza din cot mi s-a intins pe juma de mana asa ca afirm si mai tare ca ma doare-n cot de nu mai pot.
- gaga
bre, credeam ca macar pan` la sfantu ion n-o sa mai aud de tarie, da` vaz ca aiu vrea sa sparga recordurile bahice cunoscute mie!sa afirm cu tuata taria
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
ahaaa, blestemu aiului a ajunso pe gagalina
si astea fiind spuse va urez o seara escelenta
si astea fiind spuse va urez o seara escelenta
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220