Ce rost are trupa Andre?
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce rost are trupa Andre?
Caut si eu din partea fanilor si a persoanelor inteligenete niste explicatii care sa ma convinga ca super-trupa Andre ar avea un rost pe lumea asta....
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Re: Ce rost are trupa Andre?
Initial trimis de Kryszti
Caut si eu din partea fanilor si a persoanelor inteligenete niste explicatii care sa ma convinga ca super-trupa Andre ar avea un rost pe lumea asta....
da parerea mea este ca muzica romaneasca ar avea un gol imens fara trupa andre. Dintree fete sunt cele mai tari.
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
- rrb
- Junior Member
Re: Re: Ce rost are trupa Andre?
Cred ca rostul lor este de a fi material pentru dezvoltarea imaginatiei onanistilor sub 16 ani!
Exprimarea greoaie este intentionata!

Initial trimis de rrb
da parerea mea este ca muzica romaneasca ar avea un gol imens fara trupa andre. Dintree fete sunt cele mai tari.
- Bagheera
- Junior Member
pai iti zic eu ca are un rost. ele au fost cu certitudine deschizatoare de drumuri. ce a urmat dupa ar fi mai bine sa dispara. au vandut, au cashtigat inimile a sute de mii de fani, au muncit si au muncit... si au scos bani. cand au vazut bossi ca se scoate banu' au bagat formatii gen Dolly doar doar..... dar se poate observa ca acest formatii nu adunca mai mult de 20 e persoane la concerte... si ca tot primii se afla pe primele pozitii. din moment ce trupa are fani, este iubita, mi se pare ca rostul ei este justificat.
P.S. nu mai comentez pe subiecte de genul "muzica d ecalitate".
P.S. nu mai comentez pe subiecte de genul "muzica d ecalitate".
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
rrb: no comment.
Deschizatoare de drumuri? Da. Dar in ce?!..... Vorbesti prostii despre dolly (n-are nici o legatura, nu ca as fi fan dolly, dar aia e o trupa pt. copii mici, nu se leaga cu nimic de asta).
Asta cu fanii e in felul urmator: Tom, dealerul de droguri are clienti. Dar asta nu face cu nimic mai morala si mai benefica societatii activitatea pe care el o presteaza acolo.
Deschizatoare de drumuri? Da. Dar in ce?!..... Vorbesti prostii despre dolly (n-are nici o legatura, nu ca as fi fan dolly, dar aia e o trupa pt. copii mici, nu se leaga cu nimic de asta).
Asta cu fanii e in felul urmator: Tom, dealerul de droguri are clienti. Dar asta nu face cu nimic mai morala si mai benefica societatii activitatea pe care el o presteaza acolo.
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Bai kristzy imi pare rau ca iti incalc regula si postez(eu sunt cam prost)
Andre are rost ,sunt atitia presoclari si scolari la gimnaziu,pe ei cine ii fericeste?nu poti sa ia pretentia ca unu de doi ani sa ii placa dreamtheatre dar poti sa intelegi ca vrea sa asculte si ei ceva....Andre,Akcent de-astea
Si apropo "Noi suntem mai de varsta celor de la Akcent decat Mirela" (cliseu surprins la un concert Akcent(lansarea Sistem)la niste fetite de vreo 11 -12ani)
Ma intreb oare cat avea Mirela
(si nu ma intrebati ce cautam acolo )
Andre are rost ,sunt atitia presoclari si scolari la gimnaziu,pe ei cine ii fericeste?nu poti sa ia pretentia ca unu de doi ani sa ii placa dreamtheatre dar poti sa intelegi ca vrea sa asculte si ei ceva....Andre,Akcent de-astea
Si apropo "Noi suntem mai de varsta celor de la Akcent decat Mirela" (cliseu surprins la un concert Akcent(lansarea Sistem)la niste fetite de vreo 11 -12ani)
Ma intreb oare cat avea Mirela
(si nu ma intrebati ce cautam acolo )
undeva la marea neagra ..... lucrurile se contrazic
- J.A.Tiranu
- Junior Member
Pai tocmai, ca p'aia mici ar trebui sa-i fericeasca d'astia.. ram tam tam, dolly... Dar nu andre...
Pana la urma nici un fan nu ne-a luminat...
(faza cu ackent si mirela e beton
)
Pana la urma nici un fan nu ne-a luminat...
(faza cu ackent si mirela e beton

"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1