La Multi Ani !
Moderator: anjin-san
la multi ani ssonja! la multi ani zoso ! la multi ani piskeshu ! la multi ani tre !
la multi ani, rajaf ! bebe
! kanty, la multi si aromati ani!
la multi ani la tuata lumea de pretutindeni si un 2006 super tare, sanatos, fericit si bogat !
editdit: shaki, la multi ani si
!
la multi ani, rajaf ! bebe

la multi ani la tuata lumea de pretutindeni si un 2006 super tare, sanatos, fericit si bogat !
editdit: shaki, la multi ani si

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
La Multzi Ani, Ovi !!!
sa ai de ziua ta shi anul asta tot binele din lume, pt ca il meriti si pt ca esti un suflet ff special si foarte drag mie. iti mai doresc de ziua ta multe zambete si multe beri, baute cu..MINE
pupici mici, shi ia un baton Nesquickcu lapte, sa te indulcesti :p

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
goni_q, să fii sănătoasă şi deşteaptă şi sex la fiecare intalnire cu persoana pe care o iubeşti.
La mulţi ani!

La mulţi ani!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
la multi ani piskeshu
la multi ani ssonja
la multi ani tuturor
la multi ani ssonja
la multi ani tuturor
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
să trăiască Reatrd.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
la multi ani Reatrd
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
la mooltz ani lu sormea, katzy, darky shi la ceilatz ioni ionei ionutzi ioani ioane ionele
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
La multzi ani Ioan,Ion,Ioana Ionutz Ionela samd etc.
Pentru fata de o iubeste inimioara mea cel mai mult pe lumea ceasta-la muuuuuultzi ani fericitzi Ioana!
evident la multzi ani k@tzy si darky
(azi nu vreau sa vad apa)
Pentru fata de o iubeste inimioara mea cel mai mult pe lumea ceasta-la muuuuuultzi ani fericitzi Ioana!
evident la multzi ani k@tzy si darky

(azi nu vreau sa vad apa)
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
la multi ani, katzi, darky si Ioncuvaca ! ashijderea la ion, ioana etc.
si un "la multi ani !" cu totul si cu totul special, chiar daca nu citejte icisha, pentru Ionela, cea mai draga eleva a mea, careia Dumnezeu i-a dat drept parinti pedagogii de la casa de copii, iar frati si surori ii sunt cei asemeni ei. (coffee draga, intr-o buna zi o sa-ti povestesc de Ionela...)
si un "la multi ani !" cu totul si cu totul special, chiar daca nu citejte icisha, pentru Ionela, cea mai draga eleva a mea, careia Dumnezeu i-a dat drept parinti pedagogii de la casa de copii, iar frati si surori ii sunt cei asemeni ei. (coffee draga, intr-o buna zi o sa-ti povestesc de Ionela...)
aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
La multzi ani K@tzi shi la totzi ionii ioanele
-
Multi pupici mici pentru Ioana mea preferata...K@tzy 

am carapacea mea, sunt pionier...
- o_tzestoasa
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma