Parul de pe piet!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Parul de pe piet!

Mesajde theblu3angel » Joi Ian 05, 2006 2:58 pm

Cum se poate scapa de el! Sunt curios , oara manechinii cum se descurca , se fac cu ceara sau se rad cu lama? stiti cumva cum e mai usor , mai bine ??
theblu3angel
Junior Member

Mesajde Shaki » Joi Ian 05, 2006 3:02 pm

asta ie sinplu, da cu paru din nas nu shtiu cum s-or descurca...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Sică » Joi Ian 05, 2006 3:06 pm

exista multe metode, o sa enumer doar vreo 2:
cu ceara sau daca vrei ceva mai putin dureros poti sa te razi.

p.s. pot sa jur ca thread-ul asta va fi mutat pe katerinka :D
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde Daimon » Joi Ian 05, 2006 3:07 pm

cu penseta:D
Daimon

Mesajde nbm » Joi Ian 05, 2006 3:12 pm

bre, am si io o intrebare:
ce-i ala piet?
uare numai manechinii are asha ceva sau avem si noi, uaminii de rind?
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde eyewitness » Joi Ian 05, 2006 4:01 pm

paietu sau pietu ie un dispozitiv cu care se astupa provizoriu gaurile mici din bordaju unei nave aflate supt linia de plutire. un fel de caplama. fiind facute din lemn sau fier m-ash mira sa aibe par da mai jtii ca cu jtiinta asta de-acu imi scapa multe :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde kant emir » Joi Ian 05, 2006 4:48 pm

corect, aiu! nu prea crejte par supt linia de plutire, den cauza cal ruade pejtii aia mici (ca aia mari are alte targheturi)
la topic:
Cum se poate scapa de el!

poi nu ie greu! daca l-ai dat gios de pe piept (or piet, dupa caz), posal arunci, posal arzi, posal amesteci cu nejte liantz (secretii pruaspete, sau ciara, sau alceva carei muale si senta rejte mai apoi) si-l faci cocoluashe (or dacai mai multishor, faci mingiutze si dai la copilashi, sa se juace) - cate nu se pot face cu iel!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Alienor » Joi Ian 05, 2006 5:01 pm

Nu stitz nimic ! Uite ce e Pietul :
Piet Mondrian (1872–1944) pictor neerlandez, importanta contributie la mişcarea artistică de Stijl. Deşi bine cunoscute, des-parodiate şi chiar trivializate, picturile lui Mondrian arată o complexitate mult mai adancă decat simplicitatea lor aparentă.
Ati inteles?
(ps. -e ala cu patratu si dungile.. mi se pare de bun simtz ca paru trebe eliminat din desenele alea :D. Pentru simplicitate, ofcors)
Alienor
Junior Member

Mesajde Necko » Joi Ian 05, 2006 5:04 pm

ba io zic ca surplusu de par de pe piet (sa dea naiba, am nbatrnit si nu jtiam ca barbatii are piet ! de unde si celebra espresie ca omu cit traiejte nvata) ... deci ziceam ca surplusu asta de par, orideunde ar fi el, ie bine sa fie pastrat in caz ca launmomentdat apar zone dezparurite cum ar fi crejtetu capului, denumite popular si chelie. care chelie ar putea fi reparurita cu succes cu surplusu de par de pe piet, adunat in tinp, ba chiar intr-un saculet in caz ca nu avetz tinp si pastrat in conditii obtime de tenperatura si umiditate. interesant subect!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Alienor » Joi Ian 05, 2006 5:05 pm

Sigur, iar cei cu indemanare si simtz artistic il pot tuarce si apoi pot croseta sosetutze si alte chestii utile ~p
Alienor
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Ian 05, 2006 5:11 pm

poi ie enteresant, Necko, cum sa nu? ca daca iel crejte, noi tresal avem in vedere (ca si pe cel din nas si den urechi)
Alienor, ie greu de tors si crosetat (btw, decat sosete care se uzeaza, mai bine mileuri - de pus pe televizor, pe conbina si pe alte cele), da se puate face uo pernutza, ori chear uo plapumioara (tot la copilashi ma gandesc)
kant emir

Mesajde eyewitness » Joi Ian 05, 2006 5:37 pm

cum paru de pe piet (semnu esclamarii) a reprezentat si inca reprezinta un punct sensibil al controverselor dintre uamenii de stiinta de pretutindeni va propun continuarea dezbaterilor intr-un cadru adecvat si propice speculatiilor pertinente cu care ati inbogatit inca de la deschiderea tredului patrimoniul stiintific al fanclubului :D
eyewitness

Mesajde incoherent » Joi Ian 05, 2006 5:40 pm

uai io habar n-am cum se scapa de el,la mine nu vrea sa creasca.norocosilor
Gigi Becali e idolul unei generatii
incoherent
Junior Member

Mesajde paiacec » Joi Ian 05, 2006 5:54 pm

inseamna ca ai pielea tare pe piet si nu poa sa iasa la iveala:D

deci, parul de pe piet dispare ashea:

se ia un patent cu falcile ushor alungite shi zimtzuri finutze.
ceara,
butelie,
arzator,
palete de chituit(in lipsa merge sh-un shpaclu).

Se apuca firul de par cu patentul, se face o mishcare brusca cu tenta de departare de corp,apoi se pune dejtu pa gaura unde a ramas.
Se da drumu la buteli.
Se aprinde arzatorul.
Se incalzeshte ceara.
Se ia shpaclul, apoi cu shpaclul se ia ceara inmuiata cu arzatorul shi se "plonbeaza" locul unde ishi avea lacashul nenorocirea aia nefericita de fir de par, ca sa nu incoltzeasca iar.Io asha fac de vreo catziva ani!Mai am vreo 356 de fire shi termin de plonbat.
Spor la treaba!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde memetshot » Joi Ian 05, 2006 5:58 pm

bre, problema este ca pietul ca si orce alta cheste din familia lui, apare numa la barbatii manechini, care voi nefiind una ca asta, nustu dece va chinuiti.

iaca: incoerentu, care apropo bre citeste semnatura dacilea de la mine si ceretz scuze, stie ca nu ie manechin deci nare dala
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde incoherent » Joi Ian 05, 2006 6:04 pm

auleo paiacec zici ca face sabii de samurai :D
scuze memet
Gigi Becali e idolul unei generatii
incoherent
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Ian 05, 2006 6:04 pm

cecule, pentru rezistenta in tinp, io as inlocui ceara cu spuma poliuretanica sau eventual cu chit de rosturi, ce zici?
eyewitness

Mesajde cr3tz » Joi Ian 05, 2006 6:05 pm

eu cred k esentza este manechii,nu pietul.oare cine sunt acesti manechini si ce vor cu parul de pe piet? :D
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde nbm » Joi Ian 05, 2006 6:08 pm

iaca: incoerentu, care apropo bre citeste semnatura dacilea de la mine si ceretz scuze, stie ca nu ie manechin deci nare dala

memetule, io te rog pe matale sa ma scoti d-acolo de la semnatura ca la asha avalansha de incoherenti pe feceu, m-am hotarit ca anu asta sa nu mai fiu incoerent, puate asha ma voi individualiza mai bine :D

io zic sa lasatzi parul pe piet, ca doamne fereste, poate apoi va creste pe piept ~p
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde paiacec » Joi Ian 05, 2006 6:10 pm

eyewitness scrie:cecule, pentru rezistenta in tinp, io as inlocui ceara cu spuma poliuretanica sau eventual cu chit de rosturi, ce zici?

bre, dai banii de pomana!E prea scumpe alea shi nu se ridica la inaltzimea pretzului!
Mult mai eficient, ar fi un strat de cementare ca la rotzile dintzate.Sa fii sigur ca dup-aia nu o sa mai iasa pic de pir de par!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Alienor » Joi Ian 05, 2006 6:18 pm

paiacec scrie:pic de pir de par!

Mai inchide butelia aia ca uite ce se-ntanpla cand inhalezi :D

ps- zici ca torni ceara de ani de zile, tu ce faci pe piet, industrie de lumanari?
Alienor
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Ian 05, 2006 6:22 pm

io am altă variantă, care dă rezultate: pun păru de pe piet semnul mirării pe bigudie, il las aşa vre-o cateva ore, după aia ia-u fiecare fir de păr de pe piet semnul exclamării, il rotocolesc pe deget si zmulg. satisfacţie garantată. nimic nu mai rămane. nici dermă, nici epidermă. doar carne vie.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde old lord » Joi Ian 05, 2006 11:30 pm

theblu3angel scrie:Cum se poate scapa de el! Sunt curios , oara manechinii cum se descurca , se fac cu ceara sau se rad cu lama? stiti cumva cum e mai usor , mai bine ??

americanii au inventat o metoda medicala de a scapa definitiv de par
ia este binevenita sutelor de americani care au foarte mult par pe corp, asemenea unei maimute, e o problema medicala a americii
am vazut totul intr-un documentar la televizor
este ceva legat de unde laser rosii
o operatie pe tot corpul costa in jur de 5000 dolari
parul dispare definitiv si se garanteaza ca nu mai apare, se ofera documente in acest sens
operatia consta in plimbarea pe corp a unei fel de lanterne mici
cam atat imi trece prin cap
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde cr3tz » Vin Ian 06, 2006 12:14 am

ai idee ce efecte secundare are "plimbarea pe corp a unei fel de lanterne mici " ~p
cr3tz

Mesajde kant emir » Vin Ian 06, 2006 2:50 am

bre, unii uameni (mai alea fomei) zice ca ie curata binecuvantare niscai blanitza intre sfarcii lu masculu (ehehei, puate nu chear covuare persane); altzii (masculi crudutzi si lutzele - adica aia care nu prea jtie "ce" si "cum") zice ce ie horibil, ca asea ceva nu s-o mai pomenit, ca numa barbarii (ofcors ca da, purtatorii de barba! triburile musulmane in special) mai puarta asea ceva, ca vesticii (italienii, spaniuolii, canadienii, amerecanii si altii) au eradicat problema (la iei se preda din shcuala generala cursuri de "Indepartare eficenta, rapida si nedureruasa a parului de pe piet, piept si alte partz ale trupului")
rezolvarea ar fi: sa facem cunva ca fomeaile ce stiu gusta cojocelu sa intalneasca pre masculii cei barbari, iar pe mult rrrafinatzii imberbi sa-i asezam piet-in-piet, sash contenple netezimile - uare mere?
kant emir

Mesajde cr3tz » Vin Ian 06, 2006 2:55 am

lutzele cu timpul revin pe calea normala,deci ele sar din scjema.asa k mai raman doar manechinii si metrosexualii , aia de stau toata ziua la stilisti si in fata oglinzii.deci raman manechinii cu metroaia care se inghid unii pe altii din mai multe puncte de vedere.case closed.am dreptate? :D
cr3tz

Mesajde une helene » Vin Ian 06, 2006 3:00 am

deci lasati dom'le paru' la locu' lui...nu de alta...da dak e pe piet...dupa cum zicea eye...nu-l vede nimeni, ca e sub nivelu marii, adik pe cine stie ce nava...shi nu-i frumos sa barbierim flota romana. shi dak e pe pieptu' lu baiatu' atunci ce ne tot muncim aicisa? ca oricum nimeni de pe aici nu cred ca vrea sa-i vada bustul/pieptul etc. sus-numitului.
sau ma-nsel?
une helene

Mesajde cr3tz » Vin Ian 06, 2006 11:35 am

ce sus numit mah? :D

si daca e vorba de pietul lui alienor ce ne facem?o solutie tot trebuie sa existe,nu? :D

kant emir pe sex scrie:scuate pietu inainte

nu ai specificat,piet cu par sau fara ?
cr3tz

Mesajde old lord » Vin Ian 06, 2006 4:38 pm

cr3tz scrie:ai idee ce efecte secundare are "plimbarea pe corp a unei fel de lanterne mici " ~p

atunci cand ai pe fiecare milimetru de corp un fir de par nu prea iti mai pasa de efecte secundara si mai ales ca trebe sa traiesti in SUA
nu am retinut nimic negativ referitor la efecte secundare
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde gaga » Vin Ian 06, 2006 5:46 pm

lord batrn scrie:operatia consta in plimbarea pe corp a unei fel de lanterne mici
cam atat imi trece prin cap

~p
dacatz trece o lanterna mica prin cap si doar ea tot e bine
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii