Daca era(m) clipul...

ce-a fost pe Muzici o data

Daca era(m) clipul...

Mesajde Cemah » Joi Ian 05, 2006 10:16 pm

Oripilant industria muzicala din ROmania se propaga fulgerator in inimile "a se vrea" artistilor.
Statistic ,in fiecare minut cel putzin 10 inshi cu parul candva dat cu gel ,cu o ushoara afinitate
totusi notabila fatza de manele incearca sa-si filmeze fatza ,respectiv bucile si, de la piesa Still Dre incoace , banii in sperantza
de a deveni vedete .Unii reusesc ,nu mai conteaza de ce.
Am scris acest intro nu pt a submina valoarea muzicantilor ,lautarilor ci pt a pune in contrast mizeriile cu valoarea ,cu trupele
care fac muzica cu mesaj adevarat.Sau macar cu mesaj.
Ideea e ca sunt plictisit si ,din prima clipa ,de cand am ascultat "Daca eram" am vrut sa vad clipul.
Cum ar arata clipul la "Daca eram" .Cat de superb ,cata bucata de poezie pe piesa aia si ramane fara clip.
Nu se introduce in industrie ,nu se cenzureaza ,nu are impact ,ramane anonima..ascultata de cei catziva care suntem.
Ascultata maxim 1 luna de majoritatea.
O sa-i rog pe cei care cred ca au talent sa scrie ,sa spuna cum ar vedea ei clipul..oricat de cretine idei s=ar debita ,cand o sa va citesc postuile,
sa visez ca vad clipul ,sa va vizualizez creatzia,sa cred ca Parazitii au succes in afara ,sa cred ca locuiesc in Elvetzia.
Si dc nu o sa vretzi ,o sa dau pe Atomic .SI o sa ma uit cat o sa pot.
SI dupa o ora ,leshinat de nervi , o sa-mi sparg dintzii injurandu-i mult prea in shoapta pt elasticitatea maxilarului meu.
Va multzumesc ..cred.
Cemah
Junior Member

Mesajde loud_mouth441 » Joi Ian 05, 2006 10:56 pm

nope!!@%#@$@^
don't let you're mind wonder,it might not come back!
loud_mouth441
Junior Member

Mesajde nayghba » Sâm Ian 07, 2006 5:45 pm

cam ai dreptate, chiar e o creatie. dupa mine clipu l-as face exact exact dupa versuri, poate doar la refren sa-l mai vezi pe cheloo (sa fie mahmur bineinteles!!!) gesticuland intr-o incapere si in spate sa aibe un perete cu tot felu de diplome (de invatator,dresor,vidanjor,hotz,canibal,etc); si pe tot parcursu clipului numa` intamplari conform versurilor
nayghba
Junior Member

Mesajde loud_mouth441 » Sâm Ian 07, 2006 10:50 pm

acu nu mai conteza oricum mi-a scos post-u habeeb ca nu i-a convenit cu motiv ca-s aberatzii fara rost,pai dasta era topicu omule!!!
loud_mouth441
Junior Member

Mesajde HABEEB » Sâm Ian 07, 2006 11:59 pm

ai dreptul la un punct de vedere.. dar sa fie chestie de bun simt.. nu muie sus si jos@ ffs
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
HABEEB

Mesajde loud_mouth441 » Dum Ian 08, 2006 1:13 am

pai era asa de bun simtz' pe stilu cheloo
loud_mouth441
Junior Member

Mesajde Cemah » Lun Ian 09, 2006 11:13 am

naighba ! excelenta ideea cu diplomele !
eu as fi vazut fragmente din clip in aceeasi maniera, cu cheloo levitand (vorba vine ) pe langa tablouri in spate cu ipostaze de meserii.Si atmosfera sa fie intunecata ,numai panourile in spate sa fie luminate pe margini dand impresia de crepuscul.
Alta scena ar fi la biroul de angajari ,unde se cauta slujbe.
Adica piesa sa se desfasoare intr-o oarecare masura cu versurile.Oricum tare ideea cu diplomele ,ar fi interesanta aia de canibal cum ar arata...
si lovitura de gratzie ar fi cheloo care renuntza la scoala de canibali din cauza uratei pe care o i la pula in tufa ( motivul renuntzarii adesea intalnit in opera Parazitii)...in restul piesei cheloo va excela in fiecare meserie conform constructului social parazitian.
Mai astept idei.pa
Cemah
Junior Member

Înapoi la De pe muzica