Sa traiasca nenea Necko!
43 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
nenea nae, făcusem urarea cu cateva minute inainte să plec pentru prima dată la muncă anu ăsta. inţelege-mă şi pe mine.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
multzeani nenea necko
tu ai simtit frodat ca zilele ce ti-au mai ramas sunt mai putine decat cele care-au trecut? io din pacate da
tu ai simtit frodat ca zilele ce ti-au mai ramas sunt mai putine decat cele care-au trecut? io din pacate da

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:tu ai simtit frodat ca zilele ce ti-au mai ramas sunt mai putine decat cele care-au trecut? io din pacate da
da, aiule. trebuie sa recunosc ca da... m-am gindit si am simtit asta mai ales acum, in ultimile luni. norocul meu e insa ca munca, drumurile si cei dragi nu-mi dau ragaz prea mult sa zabovesc asupra unor astfel de ginduri. dar jur ca mi-am facut si eu socoteala asta...
de doua zile incerc sa imi gasesc cuvintele potrivite pentru a raspunde asa cum se cuvine urarilor voastre, dar nu reusesc sa le gasesc. m-ati coplesit...
nu cred ca am primit vreodata un dar mai frumos decit acesta pe care mi l-ati facut voi. va multumesc tare frumos !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
La multi ani Necko! Sa ai parte de tot ce-ti doresti. Sa fii iubita (la fel ca pana acum sau chiar mai mult), fericita, sanatoasa...
imi cer scuze pentru intarziere
imi cer scuze pentru intarziere
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Scuze nene Necko ca tocmai acum m-am trezit cu urarea, dar aici circula netul mai greu, in valuri si cu cocoloase.
La multi multi multi ani si sa ai parte de toata dragostea din lume!!!!
Si sper sa ne mai vedem secolul asta la o cafea, maxim 3 beri.
La multi multi multi ani si sa ai parte de toata dragostea din lume!!!!
Si sper sa ne mai vedem secolul asta la o cafea, maxim 3 beri.

I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
43 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii