Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
adica daca imi lasa tata 10 oi si 2 carpatini pot sa ma insor cu nocturna?sau cat e,cat e halatu,cat e halatu,cat cat?
daca nu ajunge ma apuc sa joc la loto

Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
mai mult de 5 milioane $ la loto de i-am castigat duminica?
pretentiile,nu cat merita.
yelo sica esti mai bine cu tusea aia?te vindeci?

yelo sica esti mai bine cu tusea aia?te vindeci?
-
neatza buna uamini, ie bine si geru Bobotezii si frig si viscol (poi ce pana ma-sii? iarna nu ie?)
drum bun lu nenea Necko (mai poftim pe la noi, fro cafelutza s-o gasi!), iara lu surorile uamenilor spor la maritish (niciodata nui tarziu, da ie graba mare amu, nu poci sta la detalii - puate can man torc)
drum bun lu nenea Necko (mai poftim pe la noi, fro cafelutza s-o gasi!), iara lu surorile uamenilor spor la maritish (niciodata nui tarziu, da ie graba mare amu, nu poci sta la detalii - puate can man torc)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
ziua devine noapte,noaptea zi,ce poti sa te asteptzi de la 24 de ore amarate.... prea putzine,de unde mai fac rost de cateva?macar pana la 40.
Neatza buna
chiar ciudat ce nimicuri ma fac sa zambesc,oricum e bine sa te veselesti este?
Neatza buna

-

-
lasa bre, ca shi noptzile ie interesante! adica de ce numa 5 ciasuri? si adica de unde inpartzala asta? ce, mai multz ani de viatza (or macar tineretzea prelungita pana pe la fro 60-80 de anishori) ar strica?
si ofcors ca ai dreptate, ca ie mai inportant cum si cu cine faci, decat "ce" faci
(da creca esentzial ie sa faci ceva, restu' fiind detaliile)
si ofcors ca ai dreptate, ca ie mai inportant cum si cu cine faci, decat "ce" faci
(da creca esentzial ie sa faci ceva, restu' fiind detaliile)
- kant emir
e reciteshte postu de mai sus si zi cum sa nu mi se faca dor de matale
(iar nu e atac la persoana).
si daca ma gandesc mai bine si 5 ceasuri de somn si tot e risipa mare

si daca ma gandesc mai bine si 5 ceasuri de somn si tot e risipa mare
-
da cinetz spune bre sa dormi? nuaptea nu ie numa de dormit (desi aia multz ashea crede: nuaptea se duarme, punct!), ie si de trait (adica nu de iegzistat, asa cum se "face" si in somn, noooo!); traejt bine, dai bunadimineatza la aia care au dormit, p'orma te culci - ce ie asea greu?
- kant emir
da da majoritatea populatziei doarme noaptea,ca omu e un animal diurn si social.atunci apare dilema filozofica-de ce sa fiu eu treaz cand ceilalti dorm?Aceeasi problema s-ar ivi si daca dintr-un motiv oarecare ar fi preferat ciclul nocturn.de ce sa dorm ziua?e aiurea cu somnu,pacat ca trebe si cela.p-orma apar nemultumiti ca mine de nu le convine somnu da se supara cand au insomnii.imbarligata treaba..
-
incoherent scrie:...de ce sa fiu eu treaz cand ceilalti dorm?...
finca asea vrea mujchii mei! iaca si la iel!?
shadica de ce cuada canelui NU? poi inportant ie ce fac io cu pretenii mei, restu ie mai putsin semnificativ; iar cu restul populatziei ma intalnesc oricum (ca nici io nu dorm tuata zioa, si nici iei tuata nuaptea - ne gasim, la uo nevoe)
- kant emir
da da mai e munci scoli si alte chestii.de exemplu io acu tre sa merg la nani,ca la 14 tre sa fiu undeva si iar ajung acasa la ore d-astea
mai tre sa fiu odihnit,hranit si imbaiat pe unde merg.deci absolut logic dupa ce oi citi bancurile noi somn
Neatza buna tuturor.

Neatza buna tuturor.
-
vorba lu toparceanu "iei fac din nuapte zioa si-a zilii ochi inchid" 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Buna dimineata, copii ionici !
ai la multi ani ! sa cresteti mari si frumosi, sa fiti sanatosi si dejtepti, norocosi si plini de bani si mai ales iubiti !
bebe, cu tine vorbesc! darky, si cu tine !
da ie valabil pentru toti cei pe care, intr-un fel sau altul, ii chiama ion sau ioana.
breeeeeeee, ca lung somn am mai dormit! si de nu sporavaiau atita insomniacii de mai sus, poate ca mai dormeam si-acuma. kanty, daca tot n-avuseshi somn, ai pus macar si tu de o cafa? caca le lunga ma ajteapta si tre sa fiu fresh.
ai la multi ani ! sa cresteti mari si frumosi, sa fiti sanatosi si dejtepti, norocosi si plini de bani si mai ales iubiti !
bebe, cu tine vorbesc! darky, si cu tine !
da ie valabil pentru toti cei pe care, intr-un fel sau altul, ii chiama ion sau ioana.
breeeeeeee, ca lung somn am mai dormit! si de nu sporavaiau atita insomniacii de mai sus, poate ca mai dormeam si-acuma. kanty, daca tot n-avuseshi somn, ai pus macar si tu de o cafa? caca le lunga ma ajteapta si tre sa fiu fresh.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
am pus, neneo, da' am si beut-o (nu amu, ci pe la fro 4-5 a me); da' nu-i b'ai, fac alta (ca trebile le-am gatat, cele doo cuampe mere brici, ca le-am reparat bine si-s fudul ca-s dejtebt); uite, amu ma apuc
- kant emir
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma