C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
AAA JTIU capshit
ca am platit si anu trecut penalizari in total de vreo shaishpe mii de lei, e clar tre sa il pun pe tata sa faca cuada ca numi mai permit sume deasta ezorbitante
ca am platit si anu trecut penalizari in total de vreo shaishpe mii de lei, e clar tre sa il pun pe tata sa faca cuada ca numi mai permit sume deasta ezorbitante
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
buon giorno
anu asta obiceiu s-a schinbat. nu mai avem geru bobotezei, ci viscolu de boboteaza
si, in loc de aghiazma, va daruiesc un banc vechi:
anu asta obiceiu s-a schinbat. nu mai avem geru bobotezei, ci viscolu de boboteaza
si, in loc de aghiazma, va daruiesc un banc vechi:
Doi copii spun bancuri despre politisti, neobservand ca in spatele lor se afla deja unul.
- Stii care este diferenta dintre un politist si un magar?, intreaba unul.
- Care este?, intreaba ironic politistul, prinzandu-i de urechi pe cei doi.
- Nici una, domnule politist, striga unul speriat.
- Altadata aveti grija ce spuneti, spune politistul si pleaca mai departe.
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
BUNA ziua!
Aseara ama mancat fasole!
Acuma Umblu cu cleshti de rufe pe la nas!
Cel mai nasol e in mashina, ca n-am unde fugi!
Pute ingrozitor!
Diseara mai mananc doo portzii de fasole!
poate-mi trece hemoragia de bashini!
Un puturos haidetzi la Sinaia!
Aseara ama mancat fasole!
Acuma Umblu cu cleshti de rufe pe la nas!
Cel mai nasol e in mashina, ca n-am unde fugi!
Pute ingrozitor!
Diseara mai mananc doo portzii de fasole!
poate-mi trece hemoragia de bashini!
Un puturos haidetzi la Sinaia!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
cecule, măcar e tacamu complet, adică să facă şi zgomot?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
deci cecu ie de vina pentru vijelia de azidimineatza! mi se parea mie ca nu miroase-a bine!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bon dimine
munci bre, ma blestemat enbiemu cuka-n te miru
uare dacam inceput anu cu munci inseamna ca tot anu o so tin asa?
baics, ma intereseaza phuket si singapore, anu asta benkok ie pas
dimineata machineta mea fu mai tare ca baletu gruzin. sa vedem desear
uare dacam inceput anu cu munci inseamna ca tot anu o so tin asa?
baics, ma intereseaza phuket si singapore, anu asta benkok ie pas
dimineata machineta mea fu mai tare ca baletu gruzin. sa vedem desear
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
aiule, io nu blestemai bre pe nimeni. cu atit mai putin pe tine
va vine sau nu sa credetzi, da mashinutza me o infruntat cu stoicism viscolu si nici nu dansa prea tare. sa speram ca drumu de intoarcere va fi la fel
-

deci masinutza mea pe care nu o am na suferit in niciun fel ca a venit iarna.
ceea ce nu se poate spune despre neste extensii folosituare la trunchiu meu
ceea ce nu se poate spune despre neste extensii folosituare la trunchiu meu
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
neatza si eu acu catre inserat, ca a bea acu am reusit sa butonez si eu ceva. dupa ce ca tuata dimineata am robotit munci de chinezi batrani, de pe la orl unu mio vint pe cap shefutzu cu chef de vorbit ninica si in gol. nui mai satura dumnezeu pe astia de vorbit dejaba si de tulburat uamenii muncitori din trebile lor.
in concluzie weekend placut si sper sa ajunga si pe la rasinari zapezile alea de care se tot planje unii-altii
in concluzie weekend placut si sper sa ajunga si pe la rasinari zapezile alea de care se tot planje unii-altii
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-

jeorj - Junior Member
si masinuta mea a alunecat usurel, sper sa nu inghete pe jos pana mai incolo.
iaodi: cum stateam io pe buda si cugetam am facut un interesant tablou al echipei pe care o parasesc in 14 zile (lucratoare).
adica e shefu de departament cu doi shefutzi: pupancuristu shefului, care are in subordine momental o singura furnicutza amarata si harnicutza care sta zi de zi cate 12 ore pe plantatie (creca asta era ideea si cu noile mele atributzii); si o shefutza (ex amanta lu shefu) care are in subordine pe sotzia lu shefu si pe cea mai buna pretena a iei.
va imaginatzi ca va povestesc o telenovela?
trist dar e adevarat.
iaodi: cum stateam io pe buda si cugetam am facut un interesant tablou al echipei pe care o parasesc in 14 zile (lucratoare).
adica e shefu de departament cu doi shefutzi: pupancuristu shefului, care are in subordine momental o singura furnicutza amarata si harnicutza care sta zi de zi cate 12 ore pe plantatie (creca asta era ideea si cu noile mele atributzii); si o shefutza (ex amanta lu shefu) care are in subordine pe sotzia lu shefu si pe cea mai buna pretena a iei.
va imaginatzi ca va povestesc o telenovela?
trist dar e adevarat.
- gaga
nu e asha?
ma gandeam sa fiu mai rea sa imi bag medical 15 zile da' mi-e mila de fetitza asta care o sa incerce sa preia din hartzuage ca mama ei a fost o colega foarte buna de-a mea si s-a prapadit anu aista ca alfel ii lasam in koitzele goale.
asa cacantemire o sa ai concurentza
ma gandeam sa fiu mai rea sa imi bag medical 15 zile da' mi-e mila de fetitza asta care o sa incerce sa preia din hartzuage ca mama ei a fost o colega foarte buna de-a mea si s-a prapadit anu aista ca alfel ii lasam in koitzele goale.
asa cacantemire o sa ai concurentza

- gaga
bine dracu ca scap de gaga de pe imeu, ca mia ajuns ani intregi de sporovaiala cu ce oje sia mai loat, cate bigudiuri sia pus, ce tanganeji mai are in craun platza, ce cuafura avea laura andresan la serbarea vipurilor si alte tanpenii si gagaizme 

-

nu scapi ca acasa am net mai bun, mai rapid si mai bengos si o sa am si vreme sa te tzakan vartos
o sa ma fac caznica o periuada si o satz povestesc cum fac io spanac si stevie ca sa ma razbun
o sa ma fac caznica o periuada si o satz povestesc cum fac io spanac si stevie ca sa ma razbun

- gaga
aiule, lasa bre ipoperii si da o raita pe la bancuri... ca am inceput anu cu marfa proaspata
dana, e valabil si pt tine, ca nu itz mai facui niusleter
iaodi, saptamina de munca se incheie azi la orele 20:00. va urez un uichend merveioz si betzii placute - cu ocazia sarbatorilor care mai este
la multi ani Ionilor si Ioanelor!
dana, e valabil si pt tine, ca nu itz mai facui niusleter
iaodi, saptamina de munca se incheie azi la orele 20:00. va urez un uichend merveioz si betzii placute - cu ocazia sarbatorilor care mai este
la multi ani Ionilor si Ioanelor!
-

asa cacantemire o sa ai concurentza - puate asistentza, nicidecum concurentza (aia inca nu so inventat)
(bah, amu mea duc aminte, am dat acu fro trii ani anuntz ca primesc ucenici - ie fro legatura?)
(bah, amu mea duc aminte, am dat acu fro trii ani anuntz ca primesc ucenici - ie fro legatura?)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
ie fro legatura?
da bre, la titu la 21.43, puateo prinzi
bre, matale in doomiishase tzai schinbat fusu orar, vaz ca acu dormi dupa ora sidneiului
-

buna dimineatza ionilor(-/+) care te-am sarbatorit d-asara bre ioanecuvaca!
care-am fost un dobitoc, c-am condus mashina ebrietat, da` dobitoc noocos, ca nu crez s-o fi acatzat pe unteva!
oricum, mai incolo, cand se lumineaza, ma duc sa vad cum am parcat-o!
pis: chear ma gandeam io acu ceva vreme de ce 90% den posturile de pe cemeu tr sa faca referire la beutura? numa nu-mi aduc aminte ce raspuns am gasit atuncia!
aipa, ca me somn shi-mi trebe o tzigare!
care-am fost un dobitoc, c-am condus mashina ebrietat, da` dobitoc noocos, ca nu crez s-o fi acatzat pe unteva!
pis: chear ma gandeam io acu ceva vreme de ce 90% den posturile de pe cemeu tr sa faca referire la beutura? numa nu-mi aduc aminte ce raspuns am gasit atuncia!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

buna dimineatza ionilor(-/+) care te-am sarbatorit d-asara bre ioanecuvaca!
care-am fost un dobitoc, c-am condus mashina ebrietat, da` dobitoc noocos, ca nu crez s-o fi acatat pe unteva!
care-am fost un dobitoc, c-am condus mashina ebrietat, da` dobitoc noocos, ca nu crez s-o fi acatat pe unteva!
-

asea, cu Ionii zici tu ca ie pozitivi sau negativi, da' Iuanele cum ie? io creca iele ie cu aurita cale de mijloc, drept pentru care sa fie sanatuase si voiuase si aleaalea; la fel si lu Ion si lu vaca lui, tuate alea bune (ca si la restu Ionilor, indiferent de orientare/polarizare - mai putin lu ilici)
(da' matale, nene naie, de ce nu dormi la ora asta? mai ales ca ... pardon, ebrietat? ejt den categoria ceea, care la beutura se apuca de vorbit si hodorogit si aduarme greu?)
(da' matale, nene naie, de ce nu dormi la ora asta? mai ales ca ... pardon, ebrietat? ejt den categoria ceea, care la beutura se apuca de vorbit si hodorogit si aduarme greu?)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
alaleo
azi am vaga inpresie ca voi fi singuru de pe baricade ratzaidracu de trantori in frunte cuka-nte miru
multani la ioni
multzani baics, poate dai si tu o bere azi
azi am vaga inpresie ca voi fi singuru de pe baricade ratzaidracu de trantori in frunte cuka-nte miru
multani la ioni
multzani baics, poate dai si tu o bere azi

-

mnaziua buna.
nainte sa-mi iau lumea-n cap zic si io lamultzani lui ioncuvaca precum si tuate alea cuvenite. si mai zic ashijderea si la toti ionii si la tuate ioanele ce se epsista si care citeste icisha.
io totuj creca romania s-a mutat mai spre alaska ncolosha , caci altfel nu pot sa nteleg de ce-i atita vinzoleala si sporovaiala la o r l astea la care io credeam ca tre sa fie nuapte si sa dorm.
nainte sa-mi iau lumea-n cap zic si io lamultzani lui ioncuvaca precum si tuate alea cuvenite. si mai zic ashijderea si la toti ionii si la tuate ioanele ce se epsista si care citeste icisha.
io totuj creca romania s-a mutat mai spre alaska ncolosha , caci altfel nu pot sa nteleg de ce-i atita vinzoleala si sporovaiala la o r l astea la care io credeam ca tre sa fie nuapte si sa dorm.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348