o parere despre coal chamber.....?
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
o parere despre coal chamber.....?
personal nu prea imi place trupa asta...singura mel faina mi se pare dark days de pe albumul cu acelasi nume....am inteles k , canta la instrumente si femei in trupa asta...si as dori si o incadrare intr_un gen muzical...oricum am inteles ca_s ceva nordici.....deci dupa cum vedeti nu stiu prea multe....aah si mai stiu ks la roadrunner records...poate ma lamuriti voi cu ceva infouri noi.cine stie poate in viitor o sa_mi placa mai mult ca acuma!!!
A nightmare released a terrible disease
Looking behind si...
Mai bine sa-mi fie rau decat sa-mi para rau!!
Looking behind si...
-
sphere in darkness - Junior Member
da, sunt americani, dar cu privire la stilul abordat ..... nu-metal sa zicem, hardcore in nici un caz. ii ascultam des prin 2000, si Chamber Music imi pare cel mai ok album al lor. Big Truck, Sway si alea alea is piese mega ok. Dar apoi a plecat bassista (ce imi placea de ea) si recent au aparut DevilDriver, tot cu Dez Fafara la voce, care suna mai bine decat CC (zic eu)
-
whatever - Mesaje: 2848
mda.. miruna, intai invata sa scrii corect si sa folosesti butonul "Search" (pentru ca mai era un topic daca imi aduc bine aminte)
Coal Chamber nu canta "nu-metal hardcore". nu mai folositi cuvantul "hardcore" aiurea numai pentru ca suna "cul". si nu prea au o legatura cu Korn decat un fanbase oarecum comun pentru ca au facut parte oarecum din acelasi curent "nu metal" (urasc catalogarea asta).
Coal Chamber e printre putinele formatii din explozia perceputa drept "nu metal" (alaturi de Deftones, Korn, Slipknot, System Of A Down s.a.) care a avut un stil propriu si care poate scapa cu succes de aceasta catalogare (peiorativa) pentru ca ei canta "their own thing".
Formatia au scos 3 albume dupa care s-au destramat; solistul, Dez Fafara, formand formatia de metal Devil Driver (care e ok inspre misto).
Coal Chamber nu sunt nordici, sunt nord americani si au avut in componenta pe Rayna Foss-Rose care isi facea treaba destul de bine.
Melodiile mele preferate ale lor sunt: Loco (indiscutabil cea mai cunoscuta melodie a lor), My Mercy, Burgundy, Anything But You, Entwined, Not Living, Tragedy, Tyler's Song.. de fapt uitandu-ma pe lista lor de melodii imi plac majoritatea cu cateva exceptii
restul poti afla pe google ca mi-e lene sa mai scriu fiind destul de obosit.
edit: hai ca mi-a luat-o whatever inainte pana mi-am adus eu aminte sa dau Submit Reply
Coal Chamber nu canta "nu-metal hardcore". nu mai folositi cuvantul "hardcore" aiurea numai pentru ca suna "cul". si nu prea au o legatura cu Korn decat un fanbase oarecum comun pentru ca au facut parte oarecum din acelasi curent "nu metal" (urasc catalogarea asta).
Coal Chamber e printre putinele formatii din explozia perceputa drept "nu metal" (alaturi de Deftones, Korn, Slipknot, System Of A Down s.a.) care a avut un stil propriu si care poate scapa cu succes de aceasta catalogare (peiorativa) pentru ca ei canta "their own thing".
Formatia au scos 3 albume dupa care s-au destramat; solistul, Dez Fafara, formand formatia de metal Devil Driver (care e ok inspre misto).
Coal Chamber nu sunt nordici, sunt nord americani si au avut in componenta pe Rayna Foss-Rose care isi facea treaba destul de bine.
Melodiile mele preferate ale lor sunt: Loco (indiscutabil cea mai cunoscuta melodie a lor), My Mercy, Burgundy, Anything But You, Entwined, Not Living, Tragedy, Tyler's Song.. de fapt uitandu-ma pe lista lor de melodii imi plac majoritatea cu cateva exceptii
restul poti afla pe google ca mi-e lene sa mai scriu fiind destul de obosit.
edit: hai ca mi-a luat-o whatever inainte pana mi-am adus eu aminte sa dau Submit Reply

Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii
vand tricou TOOL
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii
vand tricou TOOL
-
LeSharK - Junior Member
nu am ascultat dekt 2 melodii de la ei : Big Truck shi Blisters.Amandoua mi-au placut f mult,de Blisters eram shi ink mai sunt obsedata...dar n-am nici un album,melodiile astea le-am gasit pe soundtrackul de la Bride Of Chucky...
- Titina
- Junior Member
[quote="LeSharK"]mda.. miruna, intai invata sa scrii corect si sa folosesti butonul "Search" (pentru ca mai era un topic daca imi aduc bine aminte)
Formatia au scos 3 albume dupa care s-au destramat] vai vai cata ironie!!!nu cred k mai exista un alt topic....mersi oricum de informatii...sI DAK EXISTA GOOGLE LA CE mai exista fan-clubul si acest forum?

Formatia au scos 3 albume dupa care s-au destramat] vai vai cata ironie!!!nu cred k mai exista un alt topic....mersi oricum de informatii...sI DAK EXISTA GOOGLE LA CE mai exista fan-clubul si acest forum?

A nightmare released a terrible disease
Looking behind si...
Looking behind si...
-
sphere in darkness - Junior Member
7 mesaje
• Pagina 1 din 1