neata
cand ninge cand nu ninge. naspa. as vrea si io vreo 10-25 cm de zapada
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
neatza lume, neatza Blu Pisic , he he, neatza fericitule, nice to have you back... cine are cafea gata facuta si wants to share with the class, e invitat sa imi dea PM
am carapacea mea, sunt pionier... "probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
penca ie de somn io postez aci doo vorbe: buna dimineatza!
(asta penca decat sa-i spui io nuapte buna lu uaildroz, mai degraba dau un salut voios de piuonier lu Necko)
deci avetz grija ce facetz pana se trezeste caraula
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
Mneata.
Shaki, am baut si ceaiuri, si supe, am incercat si gargara lu' pacha, si de vreo doua zile ma droghez cu sirop de brad, cred ca imi vine rau. Shin ca tushesc. Cred ca e doar tuse, ca nu ma simt mai fierbinte decat de obicei
Buna dimineata oameni buni si fromosi. Lui je ii merge netul la parametri normali asa ca intr-un avant de bunavoie va urez o cafea cat mai placuta aromata in aceasta fromoasa dimineata de sambata. Acusi ma duc sa dorm. Si din nou, o dimineata buna sa aveti!
Cam putina activitate noaptea ce tocmai s-a incheiat poi dacam dormit eo?
bah, da tu nu dormi? nu trebea sa pleci la BV, (ceaiu, aleaalea)
netsa, dada!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine