C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
mdeah
cecule, singur, mă, singur?
cecule, singur, mă, singur?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
deji daca am plecat eri ca tot omu normal de la munci can o sunat clopotelu, so apucat lumea sa ma barfeasca. adi caca sa ma justific, io nam furat nici o tuica de la nime ca io beam o palinca mai de ardeal daia de peste 50 de vatzi, cu tratament termic dublu. de care daca vreti sa stiti mai beau si acuma ca sa-mi umble bine tuata ziua:D. iar cu pajina 2000 asa am voit io a arata, ca pana eri aveam si io 40 de posturi /pag da mi so parut mai de actualitate doo mii decat omie
in concluzie....neatza buna
:Dcum canta gaga
noi in anu 2000..... la la la la............
in concluzie....neatza buna
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-

jeorj - Junior Member
paiacec scrie:...
Kant shi emire, gata!Am vinit!Potzi sa te duci linishtit la somn, ca nu-i bai.Sh-asha nutz merje netu!
...
olaieolaieolaie! netu mere brici, iara la somna inca nu, ca ie eftin ciasu (puate mai dupe pranz)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
guz morning oameni buni.
la mine in cartier ninjea de rupea cu fulgi de holywood, acilea pauza, vorba parazitzilor: in cartier soarele rasare doar daca-l platesti
iaodi: auzii la radio in machineta ca rapidu ie pe locuntai in luna decembre (dintre echipele romanesti adica fo patruzeci si ceva) ca nushce bunaciune de top, sondaj, plm. pai astia fac topuri pe luni? adica daca pandurii ie ultimii da fac un meci bun pisha rapidu? sau la ce plm folosesc informatziile astea?
care ascultam la un post de radio nushcare da era cu neti sandu care mi-a zis ca la zodia mea shefu imi va oferi o avansare
si acelash post de radio da stirile care se farshesc cu informatziile meteo zise de crainca.
cand sa farshit astea intra omu ala la microfon si zice: acum va oferim informatziile meteo oferite de meteorologu nostru kilumeu baltí£. bine ca am ajuns la munci ca mai dadea informatziile meteo oferite de aiu si apoi palea din bankok oferite de baicsiniu. (culmea e sa fii meteorolog si sa te cheme baltí£
)
cecule da si mie pe pm id tau de ym sa fie la colectzie.
o zi grandioasa sa avetzi care vretzi care putetzi
la mine in cartier ninjea de rupea cu fulgi de holywood, acilea pauza, vorba parazitzilor: in cartier soarele rasare doar daca-l platesti
iaodi: auzii la radio in machineta ca rapidu ie pe locuntai in luna decembre (dintre echipele romanesti adica fo patruzeci si ceva) ca nushce bunaciune de top, sondaj, plm. pai astia fac topuri pe luni? adica daca pandurii ie ultimii da fac un meci bun pisha rapidu? sau la ce plm folosesc informatziile astea?
care ascultam la un post de radio nushcare da era cu neti sandu care mi-a zis ca la zodia mea shefu imi va oferi o avansare
si acelash post de radio da stirile care se farshesc cu informatziile meteo zise de crainca.
cand sa farshit astea intra omu ala la microfon si zice: acum va oferim informatziile meteo oferite de meteorologu nostru kilumeu baltí£. bine ca am ajuns la munci ca mai dadea informatziile meteo oferite de aiu si apoi palea din bankok oferite de baicsiniu. (culmea e sa fii meteorolog si sa te cheme baltí£
)
cecule da si mie pe pm id tau de ym sa fie la colectzie.
o zi grandioasa sa avetzi care vretzi care putetzi
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
zbarnaie netu, zbarnaie netu, trallalalalaaaaaaaaaaaaaa!:D
mi-e lene.AmTreaba da nu-mi vine sa fac nimic.NiciMacar d-aia mare.
Sa mor io de n-ash bea o tzuika!
Gagone, vezi sa nu tzi-l uitzi pe Mr.Dick la AMR-u asta al tau!Ia-l cu tine!
mi-e lene.AmTreaba da nu-mi vine sa fac nimic.NiciMacar d-aia mare.
Sa mor io de n-ash bea o tzuika!
Gagone, vezi sa nu tzi-l uitzi pe Mr.Dick la AMR-u asta al tau!Ia-l cu tine!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
vezi sa nu tzi-l uitzi pe Mr.Dick la AMR-u asta al tau!Ia-l cu tine!
cum sal uit bre!!!!!
ie pomu meu, l-am crescut de cand era o frunza, cand plec in conced se usuca, acu s-a inzdravenit. sper sa ii gasesc un loc ca lumea. da ia zi ce fac cu alilante plante??
sghd: iote ceam gasit pe net: mancare de ardei iutz cu usturoi
http://www.pasqualinonet.com.ar/images/Padron-pimientos-cocinados-.jpg
- gaga
cu cateva zile inainte de terminarea amereului, la Puchet este 29 de grade Celsius, cu o maximă posibilă de 30 de grade Celsius şi o minimă de 23 de Celsiuşi. umiditatea este de 66 la sută, iar vantul bate de la sud-est cu 8 chilometrii pe oră. in schimb, la Singapore posedăm, spre deosebire de Puchet, 26 de grade Celsius, cu o maximă posibilă de 27 de grade Celsius şi o minimă de 24 de Celsiuşi. umiditatea este cam najpa, de 30 la sută, iar vantul bate dinspre nord-nord-est (e de belea rău de tot, nu jtu ce-o sa ne facem) cu 16 chilometrii pe oră. dublu decat la Phuchet, pe ophii mei.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Vrei sa se plictiseasca Dick singur?
ejti cu capu? taman invers ie problema ca nu mai am loc acasa, am prea multe plante si prea mari mai ales palmierii. de ce plm ii zice palmier pitic cand e dita monstru. si yuca s-a facut cat mamutu'.
baicsiniu daca nu te superi, tricou' pe care il aveai in vara lu doomiicinci la sedintza nu e tot ala de la revelion?
~psemnatura fara culori si nestridenta
- gaga
varzo ce ejti cum sa tai bre din yuca?
numa daca face puimic ca ala din poza
http://www.genrichs.com/images/YUCCA%20CANE.jpg
am ce da. da tre sa ii schimb ghiveciu pt asta. desi daca o tine tot asa tre sa ma mut la vila sau sa vorbesc cu vecinu sa-i primeasca varfu' prin tavan, atat ei cat si curmalului. sau sa fac o donatzie catre un cort din sinaia
da' tu nu munci azi cecule? de esti asa omnipreznt peste tot? (c.p.n.)
numa daca face puimic ca ala din poza
http://www.genrichs.com/images/YUCCA%20CANE.jpg
am ce da. da tre sa ii schimb ghiveciu pt asta. desi daca o tine tot asa tre sa ma mut la vila sau sa vorbesc cu vecinu sa-i primeasca varfu' prin tavan, atat ei cat si curmalului. sau sa fac o donatzie catre un cort din sinaia
da' tu nu munci azi cecule? de esti asa omnipreznt peste tot? (c.p.n.)
- gaga
Ba muncesc!Da mi-e lene sa fiu util altora ca pana acuma, asha ca mai bine shed frumushel shi ma uit pa unde nu m-am mai uitat de mult: flori, poze cu dobitoci, softuletze, prostiuare d-astea.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
Ba muncesc!Da mi-e lene sa fiu util altora ca pana acuma, asha ca mai bine shed frumushel shi ma uit pa unde nu m-am mai uitat de mult: flori, poze cu dobitoci, softuletze, prostiuare d-astea.
egzact ca mine
da io ma uit la paella, vorbesc la telefoane, dau imeiluri si fanclubez
ce carciuma visezi memete?
- gaga
nu ai invatzat de la tatucu? shpionatz, shpionatz si iar shpionatz?
si io ma bag la o lene mare ca haloi numa mizilicuri leneshe: pateu cu acavetz in otzet si icre cu lamaie.
las ca fac diseara un borsh sanatos
si io ma bag la o lene mare ca haloi numa mizilicuri leneshe: pateu cu acavetz in otzet si icre cu lamaie.
las ca fac diseara un borsh sanatos

- gaga
gaga, yuca nu se taie, bre? io stiam ca se taie in bucati, care replantate dau nastere la tot atatea yuci
Ca veni vorba, mai ai buruienile shelea aromati sau le-ai dat? Ca daca n-am apucat sa ne videm cu scopul pentru ca sa inainte de a ne expedia in vacantele de iarna, apai poate in noul an s-o facem si p-asta
ps - si ca tot sunt cu roaga azi
aiule, fellini?
Ca veni vorba, mai ai buruienile shelea aromati sau le-ai dat? Ca daca n-am apucat sa ne videm cu scopul pentru ca sa inainte de a ne expedia in vacantele de iarna, apai poate in noul an s-o facem si p-asta
ps - si ca tot sunt cu roaga azi
aiule, fellini?sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
nu stiam ca se taie da cum sa ii tai minune de frumusete de bijuterie de capatzana cu frunze?
am aromatele. inca, deci da.
pai daca esti aiurea (rea cu aiu) ciuciu fellini
am aromatele. inca, deci da.
sunt aiurea and damn proud of it
pai daca esti aiurea (rea cu aiu) ciuciu fellini

- gaga