)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
nu sunt bune, am citit tot
ma gandesc ca poate pica fisa unuia
nmb am retinut dar de unde bani
ma gandesc ca poate pica fisa unuia
nmb am retinut dar de unde bani

Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

old lord - Mesaje: 1312
old lord scrie:daca maine ar trebui sa deveniti patronii unei firme cu nume ar avea?
forzza că]I[/B] şi T, iar din I să faci 1, adică că, vezi Doamne, sunte-ţi nambăr oani.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
sau faci jocuri de cuvinte unde IT sa insemne si IT dar si it. in acelasi timp. cum ar fi: That's IT. e drept ca nu prea suna a denumire de societate comerciala...
edit: STIU!!!! STIU!!! STIU!!!
Sell IT
dai o bere?
edit: STIU!!!! STIU!!! STIU!!!
Sell IT
dai o bere?

............................
- sin ella
aia cu That's it poate fi in reclama firmei.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
old lord scrie:ma cine are niste idei de nume pentru o firma ?
daca maine ar trebui sa deveniti patronii unei firme cu nume ar avea ?
se poae ceva de oricare din cuvintele: lord (stapan) , stong (putere) , bussiness (afacere) , style (stil)
gaga scrie:ce e ala comert IT? vinzi softuri? cui?
da. si hardware. restul ma priveste. deocamdata sa fac firma
sin ella scrie:STIU IO!!! STIU IO!!!
Lord of IT fara joc de cuvinte de data asta.
IT-Lord sau IT-World (daca ti se-ncurca limba-n gura)![]()
lordinium
That's IT
ApetIT
sin ella multumesc dar inca nu a " picat fisa "
mai numele asta trebuie sa se pronunte usor din doua silabe, sa fie ceva care sa nu zica nimic, cuvintele in germana pot faca asta usor, dar sa arate a nume respectabil, nu stiu, ceva puternic
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

mai numele asta trebuie sa se pronunte usor din doua silabe, sa fie ceva care sa nu zica nimic, cuvintele in germana pot faca asta usor,
cam asa ceva?
DONAUDAMPFSCHIFFFAHRTGESELLSCHAFTSKAPITí„N
. puteai sa ne fi spus cerintele inainte. ne-am solicitat centrii degeaba 
............................
- sin ella
mai sin ella nu a fost degeaba dar nu pica fisa, intradevar am vrut si vreau ceva legat de cuvantul lord dar nimic nu ese
daca iti trece ceva prin cap zii
poate vre-un cuvant in germana de 2-3 silabe ar fi bun
daca iti trece ceva prin cap zii
poate vre-un cuvant in germana de 2-3 silabe ar fi bun
-

old lord, sunt si saituri unde poti cauta , de exenplu
http://www.kwdir.com/business.php?query=business+name&mkt=us
etc
http://www.kwdir.com/business.php?query=business+name&mkt=us
etc
- Alienor
- Junior Member
si in germana cam ce sa exprime?
ceva puternic
ceva in legatura: stapan, putere, stil, magie, original
nu neaparat utilizarea cuintelor, ceva ce le exprima sensul
-

lordule esti sigur ca stii ce vrei?
cand termini cu numele ma cautzi pentru logo design,400 RON si e gata-n 5 minute 
cand termini cu numele ma cautzi pentru logo design,400 RON si e gata-n 5 minute 
Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member