La Multi Ani !
Moderator: anjin-san
multam fain, tzucureli si alte prostioare tuturor! 

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
ciasu lu feceu zice ca ie maine, can de fabt ie numa az; da pentru cine o sa citeasca aici maine, acest "azi" normal ca ie "ieri" (dupa cum si acel "maine" despre care am amintit io se va intitula "azi"); deci azi feceu zice ca azi (adica maine, am mai esplicat) ie la rand Catzelusha, Judge_Aris (30) - adica sedativele ie la liber, nu se da cu retzeta!
asea ca lamultzani la uaminii cu pricina
asea ca lamultzani la uaminii cu pricina
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
la mulţ ani, haifii, iar la vară să sărbătorejt cu favoriţii tăi sărbătorirea canpionatului.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
aoz cine tresa mai capete d'astea
lamultzani dara, la tatzi (si la cei/cele den zilele precedente, ca n-am fo pe faza la tatz; de ce-ai mai crescut, incohe!)
haifi, alionte (22), ballooba (19), incoherent (3)
lamultzani dara, la tatzi (si la cei/cele den zilele precedente, ca n-am fo pe faza la tatz; de ce-ai mai crescut, incohe!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
la mulţi ani lui catharsis.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma