C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
aoz flufule, da' peste fro stamana-doo ai sa potzi?
pot bre peste o saptamana-doo, da' nu si peste trei, ca atunci am izamene. De fapt, mai am un izamen care pluteste inca nedefinit, ca o sperietoare, asa ca nu se stie

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 7 (6 membri si 1 vizitatori)
nbm, kant emir, nocturna, paiacec, Shaki
bre, ce de muncitori azi.
buon giorno si de la mine...
si cum va ziceam eri de meilurile de serviciu, sa continoam si azi. deci din cele 75 de meiluri primite azi. peste 50 sunt cu bancuri, filmuletze, pozuletze etc. deci cine se simte sa-si faca curatzenie prin meiluri
nbm, kant emir, nocturna, paiacec, Shaki
bre, ce de muncitori azi.
buon giorno si de la mine...
si cum va ziceam eri de meilurile de serviciu, sa continoam si azi. deci din cele 75 de meiluri primite azi. peste 50 sunt cu bancuri, filmuletze, pozuletze etc. deci cine se simte sa-si faca curatzenie prin meiluri

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
nbm E lost
dh: iote cecule cata comitetu de intampinare ai
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 10 (7 membri si 3 vizitatori)
gaga*, kant emir, nae cinefil, nbm, nocturna, paiacec, sin ella
dh: iote cecule cata comitetu de intampinare ai
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 10 (7 membri si 3 vizitatori)
gaga*, kant emir, nae cinefil, nbm, nocturna, paiacec, sin ella
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
dar cine este lost?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Deci io ma duc sa-mi pun costumul cel nou shi o cravata mai aleasa, pentrucasa fac impresie buna la vikingi, dupe care ma indrept cu pashi maruntzi da siguri spre bukale!
Un uichend mijto la totzi care n-o sa-i vaz diseara!
Hai pa!
Un uichend mijto la totzi care n-o sa-i vaz diseara!
Hai pa!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
sper sa nu uite sa sune tarantula ca asta se rataceste numai daca il pui sa traverseze strada
(sa nu uitam memorabilele sale intoarceri la 360 grade cand strigi "suntem in spatele tau bah!"
)
(sa nu uitam memorabilele sale intoarceri la 360 grade cand strigi "suntem in spatele tau bah!"
)semnatura fara culori si nestridenta
- gaga