)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
bre paiacece.. io nu te-am vazut in 2 ani pe fc, cat te-am vazut azi
Anu asta freau sa-l detronez pe aiu de la cel mai important user shi sa-l intrec shi pe oribilitatea babaciune la nr. de posturi

In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
paiacec,sanatatea ceea e pierduta demult,doaga lipsa oricum nu mai vine inapoi,si sa nu se stearga threadu cela,ca sigur si tie iti place ce e acolo.Multamesc uratorilor,ce n-ai putut si tu sa-mi urezi ca shaki,uite ca ea nu zice nimic de perspicacitatzi
chiar cum e sa te sarbatoresti pe vineri 13?azi stau in casa ascuns sub canapea langa pisica,cred ca-mi face loc daca mituiesc bine cu wiskas
chiar cum e sa te sarbatoresti pe vineri 13?azi stau in casa ascuns sub canapea langa pisica,cred ca-mi face loc daca mituiesc bine cu wiskas
Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
incoherent scrie:... vineri 13...pisica...
mmmmmnai greshit nica? vinerea si cu treijpele si cu matza (numa de n-o fi albastra, ca aia cu copiruaitu) nu ie uo conbinatzie tomna fericita, asea ca pana si "lamultzanii" ar putea sa capete un intseles absons
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
multumesc memet, Alienor, blu pispis si kant emir. m-ati luminat
Alienor si kant emir, e un buton mai mult "in" comp decat "la" comp adica un buton virtual care apare in unele aplicatii. nu-i un buton fizic. ca in "Return to the page you were previously viewing". trebuia sa fi dat si eu mai multe detalii.
Alienor si kant emir, e un buton mai mult "in" comp decat "la" comp adica un buton virtual care apare in unele aplicatii. nu-i un buton fizic. ca in "Return to the page you were previously viewing". trebuia sa fi dat si eu mai multe detalii.
............................
- sin ella
cum nu mai intra paiacec pe perspicacitati nu mai intru io pe sex
ziua buna sin ella
ziua buna sin ellaGigi Becali e idolul unei generatii
-

cine? io?
tu ai idei fixe! scoate si tu o fata in oras la un cico sau invit-o la tine la o cafea cu caimacel si poate mai scapi de ideile astea preconcepute
cata drepatate avea ala care-a zis ca dupa ce ti-ai facut un renume, greu mai scapi de el. esti stampilat pe veci. sau "once quilty - always guilty". poor me
tu ai idei fixe! scoate si tu o fata in oras la un cico sau invit-o la tine la o cafea cu caimacel si poate mai scapi de ideile astea preconcepute
cata drepatate avea ala care-a zis ca dupa ce ti-ai facut un renume, greu mai scapi de el. esti stampilat pe veci. sau "once quilty - always guilty". poor me

- sin ella
apoi da, cazu tau: centri multz (exceptzional si ecscesional) si apropuaie!
(aoz: "cic-o...", "caimacel" - duamne, nu posa cred ce citesc! daca n-ar fi iea, duar ia, sin_ea nici n-as crede ca ie adevarat)
(aoz: "cic-o...", "caimacel" - duamne, nu posa cred ce citesc! daca n-ar fi iea, duar ia, sin_ea nici n-as crede ca ie adevarat)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
sin ella ca tot vorbim de idei preconcepute,de ce n-ar scoate fata baiatu la o vishinata sau o votca?de ce neaparat baiatu fata?
Gigi Becali e idolul unei generatii
-

de ce n-ar scoate fata baiatu la o vishinata sau o votca? de ce neaparat baiatu fata?
nu contează care pe care. principalu-i să plătească barbatul
că io il scot şi la Tiffany's in cazul ăsta. ba chiar şi la Tifănel 
- sin ella
cat traieste omu-nvatza
acu plec sa aplic intelepciunea dobandita.
acu plec sa aplic intelepciunea dobandita.Gigi Becali e idolul unei generatii
-

-

Daimon - Mesaje: 5074
ce agitata e lumea in seara asta ?!? 

Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

old lord - Mesaje: 1312
din lipsa de alta ocupatie m-am bagat la un ricochet. ie fuarte simple modelele astea noi. pe vremea mea era parca mai complicat. dupa fro 20 de mii de puncte m-am plictisit.
iedit: pe hard parca e destul de challenging..
iedit: pe hard parca e destul de challenging..
-

Daimon - Mesaje: 5074