Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde o_tzestoasa » Joi Ian 05, 2006 11:06 pm

RED EYE un thriller chiar interesant, de notat cu vreo 8/10. E vba despre o tanara directoare de la un hotel de lux, care se intoarce acasa, in Miami, de la inmormantarea bunicii sale. Cursa tarzie pe care trebuia sa o prinda are intarziere shi ea intra in vba cu un sharmant necunoscut..care se dovedeste shi vecinul ei de scan. Doar ca el e terorist, iar sub amenintarea ca ii va fi ucis tatal, ea trebuie sa il ajute sa duca la bun sfarsit asasinatul unui politician....interesant film, interesanta ideea, chiar daca actorii nu sunt cine stie ce. Cea mai simpatica din tot filmul, mi-a fost recetionera de la hotel, prostutza dar se mobilizeaza repede :D http://www.imdb.com/title/tt0421239/
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde Sică » Vin Ian 06, 2006 12:24 am

Vampire Hunter - o animatie destul de buna pot sa zic ca e una din cele mai bune pe care le-am vazut o recomand cu caldura persoanelor carora le plac cat de cat animatiile si vampirii
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde Titina » Vin Ian 06, 2006 12:13 pm

Old School - o comedie f amuzanta,nu are o idee interesanta sau ceva de genu,dar razi mult la ea... te baga intr-o stare buna :D 9/10
Titina
Junior Member

Mesajde cr3tz » Lun Ian 09, 2006 2:58 am

Spoiler

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe

O foarte mare porcarie.nu poate fi comparat nici cu harry potter si nici cu lord of the rings.foarte multe cadre filmate aiurea.

niste copilashi intra in dulap,se lovesc la capusor si viseaza k sunt pe alt taram.ei bine acolo intalnim tot felul de creaturi de basm.cel mai interesant si complex,nu cred k o sa va vina sa credeti, este domnul castor :D da,da ala de joaca si in reclama la colgate ,salveaza toata actiunea,fuge,se bate si mai e si glumetz.

sa va mai spun k undeva la jumatatea filmului apare si mosh craciun? A-)

Lucy Pevensie o fetita nabadaioasa pusa pe fapte mare.ea primeste cadou de la mos craciun o licoare ce poate vindeca orice rana si un pumnal pe care il foloseste o singura data,atunci cand arunca cu el ,la "antrenamentele" dinaintea luptei, la tinta.

Edmund Pevensie sau cel care tradeaza.el nu primeste nimic de la mosh craciun pt simplul fapt ca nu era prezent la venirea acestuia,el se afla in prezentza vrajitoarei rele ce il ademenise cu rahat turcesc.

Peter Pevensie cel mai inaintat in varsta dintre cei 4 frati.nu face mare branza,doar k e putin dereglat la bibilica baiatu.la doar 14-15 ani el vrea sa conduca armata fortelor binelui in batalia finala.asta a primit de la moshu o sabie si un scut.el foloseste cel mai des darurile moshului.cu ajutorului sabiei omoara un lup,interesant,nu? :D

Susan Pevensie primeste de la moshu un arc si o tolba de sageti.tolba din care foloseste doar 2 sageti.una sa dea la tinta,si alta la final cand il salveaza pe ed tradatorul.ea trebuia sa fie moralista familiei.are ochi albastrii foarte frumoshi :D

parca a fost o reclama de 2 ore la pasta de dinti si guma de mestecat.de ce cred asta?pai apare castorul,vrajitoarea avea respiratia rece k gheatza si isi inghetza adversarii k apoi sa vina arslan care cu respiratia lui proaspata ii readuce pe cei inghetati la viatza.

la inceput,cand Tumnus face cunostinta cu Lucy,asta mica ii face cadou o batista.sa tineti minte acest amanunt,si sa imi spuneti si mie , la sfarsti ,dupa ceremonia de incoronare a celor 4 frati,de unde scoate domnu Tumnus batista,cumva de la subtioara? :D

dupa c am vazut filmul asta nu pot sa spun decat: Harry Potter Rules :rulz: ~a
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde vali » Lun Ian 09, 2006 9:51 am

Syriana (2005)
politic şi greu de urmărit pe alocuri.

The Yards (2000)
mai puţin cunoscut şi destul de interesant.

The Ringer (2005)
cam de rahat. Knoxville e un actor de 2 lei.

Waiting (2005)
Ryan Reynolds rulează.

Aladdin (1992)
o poveste a copilăriei...

The Chronicles Of Narnia The Lion The Witch And The Wardrobe (2005)

Harry Potter meets Lord of the Rings. frumos.

13th Warrior (1999)
Banderas intr-un rol foarte bun.
some people deserve to die
vali

Mesajde Cristy » Mie Ian 11, 2006 4:29 pm

Azumi, Azumi 2 : Death or love si Zatoichi - adaptare dupa povestile cu unele personaje legendare ; povestile in sine nu impresioneaza, dar la capitolul actiune - batai cu sabii extraordinare ; decoruri si costume ok, muzica pe fine acorduri de chitara si vioara
Freeze Frame - de obicei nu vorbesc despre plotul filmului, dar asta fiind cel mai interesant indie vazut in ultima vreme, o sa fac o exceptie : un tip acuzat de crima, iar apoi eliberat din cauza lipsei dovezilor, dar inca tinut sub supravegherea politiei, are o obsesie - crede ca politia il pandeste pentru a-l baga la racoare, si de aceea se filmeaza 24/24 ( are peste 20 de camere in casa si o colectie de peste 9500 casete ). Cu 2 zile inainte sa se implineasca 10 ani de la crima originala, totul ia o intorsatura ciudata. Cu mai multe intorsaturi de situatie decat intr-un film de Ian Fleming, e sigur faptul ca acest thriller neobisnuit va va capta atentia si va va tine in suspans pana la ultimul cadru :)
Lethal Weapon 1,2 - bune ; 3 - ok ; 4 - aproape ok .
Highwaymen - stupid, ireal, plictisitor. De mentionat Rhona Mitra
Four Brothers - actiune ok, actori ok, poveste trasa de par
The Island - dupa primele 40min ai putea crede ca ai in fata un SF interesant, dar apoi isi intra Bay in mana si iti raman doar 80min de actiune pura si alergari continue trase de par ( tipic pentru el ; urmarirea cu masinile alea e identica cu cea din Bad Boys 2 ) ; mai ramane de mentionat Ewan McGregor cu un accent cretin si o Scarlett Johansson superba ;
Tom yum goong - chiar daca inceputul pare a fi de National Geographic, restul filmului nu dezamageste ; luptele martiale sunt cele mai bune pe care le-am vazut . Vreodata . Tony Jaa e ( iara ) incredibil si are o tehnica de invidiat, e action star-ul noului deceniu, si pe buna dreptate
Moved away.
Cristy

Mesajde wwritza » Vin Ian 13, 2006 1:51 am

The Calcium Kid (2005) cu Orlando Bloom. Simpatic, filmat sub forma unui documentar. Bloom, un laptar din SE Londrei antrenandu-se la box sa-l bata pe un nene mare campion. Un film pe care l-as mai revedea ...
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde Cristy » Vin Ian 13, 2006 7:35 pm

Nu vreau sa par ignorant, dar care imi explica si mie ce naiba s-a intamplat in Revolver? Am citit teorii peste teorii, una mai ciudata ca alta, iar pe mine personal m-a bagat in ceata mai ceva decat un film de Lynch. Am incercat, am fost atent la detalii, am remarcat multe chestii, dar intr-un final m-au aburit celelalte :nope:
Moved away.
Cristy

Mesajde Titina » Vin Ian 13, 2006 10:51 pm

Red Eye - interesanta ideea filmului...m-am uitat la el azi,k vazusem k-l dwl f multi pe DC,so...mi-a placut in primul rand k e cu Rachel McAdams,o actritza ce-mi place ffff mult...dar shi filmul in sine,actziunea...totul a fost mishto :) kiar dak a doua oara nu m-ash mai uita la el,n-ar mai avea acelashi farmek 7.60/10
Titina
Junior Member

Mesajde bhuttu » Vin Ian 13, 2006 11:44 pm

Doar ce-am vazut ED TV pe TVR1, si vreau sa va povestesc de el, ca io zic ca cel mai bine dai impresiile despre un film la cald.
Filmul e mai mult decat ok, si nu stiu de ce imdb ii zice comedie, pentru ca intrebarile pe care le ridica sunt destul de serioase. Are, ce-i drept, multe elemente de comedie neagra sau de comedie romantica (mai ales sfarsitul, care putea sa iasa si mai bine), dar nu m-a facut in primul rand sa rad.

Ideea(intimitate, violarea intimitatii, televiziune, puterea media) e buna, desi cam supralicitata la americani (si una din angoasele lor nationale, se pare). Scenariul e si el ok, fara sa fie sclipitor in nici un loc.

Dar ce face intr-adevar filmul este, dupa parerea mea, distributia. O gramada de actori mari, care, culmea, mai si joaca bine.
Matthew Mc Conaughey e foarte convingator in rolul lu' Ed, si ma convinge inca o data ca e un doar un actor bun care-a jucat si-n filme proaste, si nu altceva (primul care-mi vine in minte e Texas Chainsaw Massacre II). Bine, norocul lui e si ca personajul Ed e foarte bine conturat si ca n-ai cum sa nu-ti placa de Ed.
Jenna Elfman e o surpriza placuta, chiar daca nu te da pe spate. E mai sexy ca-n Dharma si Greg si te face s-o intelegi si sa-ti placa.
Si cand ai oameni ca Martin Landau, Woody Harrelson, Dennis Hooper si Liz Hurley ca supporting cast, ai toate sansele sa-ti iasa un film bun.

Daca e de naspa, mi se pare ca pe alocuri actiunea e exagerata. Dar era mai greu sa-si prezinte ideea altfel.
Daca e pe note... fix acum i-as da un 8/10.
Daca sunteti la fel tampiti ca mine si n-ati vazut filmul asta in cei 6 ani de cand e disponibil... faceti-o!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde vali » Vin Ian 13, 2006 11:50 pm

Cristy scrie:Nu vreau sa par ignorant, dar care imi explica si mie ce naiba s-a intamplat in Revolver? Am citit teorii peste teorii, una mai ciudata ca alta, iar pe mine personal m-a bagat in ceata mai ceva decat un film de Lynch. Am incercat, am fost atent la detalii, am remarcat multe chestii, dar intr-un final m-au aburit celelalte :nope:

Cum, n-aţ]www.catavencu.ro[/url]
some people deserve to die
vali

Mesajde catharsis » Sâm Ian 14, 2006 12:01 am

eu tocmai am vazut 15 si mi s-a parut un film cu potential imens (putea sa iasa un fel de Goodbye Lenin), in schimb, desi cinematografia a fost buna, mi-a lasat impresia unui film de televiziune de prin anii '80. radulescu nu prea stie sa joace (de fapt majoritatea actorilor mi-au lasat impresia ca isi interpreteaza fals rolul, ce-i drept nici replicile nu prea ii ajutau), nicolaescu nu stie deloc sa regizeze un film si are o obsesie pt prim-planuri cu caini si pisici (avea un subiect bun, caramfil sau chiar puiu cred ar fi facut treaba mult mai buna), iar omul care a facut coloana sonora a stricat tot feelingul filmului si mai ales scenele din crematoriu. subiectul cred ca il stiti, daca nu il bag pe scurt: o jurnalista emigrata in franta se intoarce in tara sa scrie despre ce s-a intamplat dupa 15 ani de revolutie si se gandeste sa scrie despre un copil care s-a nascut la catedrala din timisoara in zilele revolutiei, filmul concentrandu-se mai mult pe intamplarile din acea perioada. 6/10 si multumiri lui zoso.
later edit: vorbind de zoso, in articolul de mai sus, din cate stiu leon are filmul lui, ala in care joaca natalie portman cand e mica si nu apare in nikita. in rest mi-a placut revolver, nu am impresia ca l-am inteles cum trebuie sau ca a fost original, dar mi-a placut.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde bhuttu » Sâm Ian 14, 2006 12:09 am

catharsis scrie: am vazut 15 ...
cinematografia a fost buna...

cacat
catharsis scrie:nicolaescu nu stie deloc sa regizeze un film

adica?
bhuttu

Mesajde catharsis » Sâm Ian 14, 2006 12:16 am

nu ma mai bag in detalii tehnice pt ca nu ma pricep, dar modul in care a fost regizat filmul mi s-a parut invechit (sau poate asta e impresia lasata de muzica).
ps: e voie tot aici sa discutam, sau ne mutam pe alt topic?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde bhuttu » Sâm Ian 14, 2006 12:49 am

Cred ca iar fac pe priceputul, dar, la dracu, nu vreau asta.

A doua chestie e ca despre filmele la a caror nascare am participat nu pot vorbi obiectiv, oricat m-as chinui.

A treia chestie e ca, Nicolaescu e intr-adevar, ramolit, dar din ce l-am vazut eu are o viziune cinematografica asa cum vezi la foarte putini oameni. Editarea, intr-adevar, e jalnica, si dupa parerea mea si-a batut joc de materialul filmat, care arata bine rau.
Dar ce mi-a placut e ca Nicolaescu stia cum arata filmul inainte sa inceapa filmarile. Si, chiar daca asta ar trebui sa fie cazul cu toti regizorii, nu multora le iese.

Cat despre Marian Stanciu, directorul de imagine, el e doar un cineast slab ratat in televiziune de mana a doua, care a ajuns sa ilustreze filmul ala doar pentru ca si Nicolaescu si Mihailescu sunt foarte orgoliosi.

PS: Daca nu e voie aici, ne muta ei.
bhuttu

Mesajde om_fericit » Sâm Ian 14, 2006 2:19 am

Irreversible - super film...in topul meu e pe locul 2:)..merita vazut
da ma tata am auzit si de virgula, punct si litera mare..da dau click mai greu pe ele pe intuneric.
om_fericit
Junior Member

Mesajde om_fericit » Sâm Ian 14, 2006 2:21 am

The Chronicles Of Narnia The Lion The Witch And The Wardrobe (2005).....no comment...cele mai amuzante scene erau cu castorul:))...in rest..cam idiot filmu:(
da ma tata am auzit si de virgula, punct si litera mare..da dau click mai greu pe ele pe intuneric.
om_fericit
Junior Member

Mesajde cr3tz » Sâm Ian 14, 2006 3:16 pm

wedding crasher foarte tare frate :D 9/10

the wedding date siropos,merge la cei slabi de inima 8.5/10

the first daughter vrajeala pt adolescenti 6/10

am vazut k nu am dat nota la cronicile din narnia 4/10 (pt k am fost la cinematograf,nu de alta :D )
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde memetshot » Mar Ian 17, 2006 3:24 pm

bre, a vazt cineva puscasii marini? daca da cum ii?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde h0va » Mar Ian 17, 2006 8:45 pm

care'i ala? jarhead? bre, daca ie ala atuncea eo nu l'am vazut :) am vrut sa'l vad dar am citit treij de mii de posturi pe imdb shi juma' din iele ziceau ca ie slabutz, asha ca m'am lasat pagubash..

?!
h0va

Mesajde MiG29 » Mar Ian 17, 2006 9:34 pm

am vazut io traileru.nu jtiu ce satz zic, ai rapdare pana maine cant o sa-l vaz si ti-oi zice atuncia.oricum traileru parea promitzator:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde o_tzestoasa » Mar Ian 17, 2006 10:30 pm

The Chronicles of Narnia este ante-penultima mea vizionare, si pot spune ca mi-a placut cel mai mult, dintre o gramada de filme de gen pe care le-am vazut, cu toate ca, e destul de infantil :) dupa cum s-a mai spus, Domnul & Doamna Castor sunt cei mai tari, shi au niste replici geniale. Impunator si maiestuos mi-a parut si leul Aslan (poate si pentru ca vocea e a lui Liam Neeson), dar cam trasa de par sacrificarea & invierea lui :D la concurenta cu Ms. Beaver pt dragalasenie, rivalizeaza Lucie Penvensie (Georgie Henley), care nu numai ca e o fetita shugubeatza, dar e isteata foc, shi are replici bune in program (ma rog, o fi bun scenaristul :)). Pe scurt, un film destul de reusit, dar la care se mai putea lucra putin, ca sa nu zic multicel :D (este o secventa foarte penibila, cand copii stau pe o coasta de munte si e atat de evident ca imaginea e suprapusa...pare o imagine d'aia cu masina care merge pe sosea, din filmele acelea cu buget redus) ~p
LATER EDIT de unde scoate domnu Tumnus batista,cumva de la subtioara? nu, Cr3tz, mama, il scoate din fularul pe care il poarta, foarte monden de altfel, reversat pe un umar...gol :)) tulai Doamne, ca si asta e una dintre fazele penibile ala filmului, faunul care umbla cu pieptul dezgolit, intr-un taram inghetat, dar are fular la gat...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde wednesday » Mie Ian 18, 2006 12:56 am

eu un copchilarie am tot citit si rascitit cornicile, iar filmul mi s-a parut pe scurt varza - adica slab si patetic...mult prea mult sub nivelul cartilor. pare rau, ca ar fi putut sa iasa fain.
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde eyewitness » Mie Ian 18, 2006 7:45 am

asylum - un film bun pe care il recomand cu caldura. inca o data scuala engleza de actorie si-a demonstrat superioritatea fata de cea americana.

red eye - slabut, previzibil si superficial

the notebook - bunicel, prea lung insa pentru o poveste de dragoste prea sinpla :)

syriana - un film despre amestecul americanilor in economiile nationale ale altor tari unde are interese , imbarligaturi politice, servicii secrete, asasinate si tot tacamul adecvat. filmul poate reprezenta si o aluzie la razboiului din irak. un film bun, care insa, asa cum spunea si vali, trebuie vazut pe-ndelete. clooney merita globul de aur pt rolu secundar

the constant gardener - un film bun care are sanse la o nominalizare oscar (regie, scenariu)

"15" - prea superficial pentru momentul "istoric" ales. pacat pt cristi iacob ca nu prea are cu cine juca, "prestatia" fetelor fiind slabuta. ma ajteptam la mai mult, mesaju parandu-mi-se anbigu iar multe scene(cadre) inutile. cred ca era mult loc de mai bine

revazute, din ciclul "oldies but goldies" :

-being there
-kelly's heroes
-the party
-sea of love
-heat
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde ema » Mie Ian 18, 2006 12:56 pm

Salut,
Zilele trecute am vazut Dirty-Dancing..Nopti in Havana..a fost super.La finalul filmului atunci cand apar deja scrisurile alea canta o melodie pe care au dansat si in film..era ceva de genul..."represent,represent Cuba..represent ,represent..Cuba".Melodia asta a fost super si merge direct la hertz..stiie cumva cineva cum se cheama melodia?Daca nu..uitati-va la film si poate va dati seama.
ema
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Joi Ian 19, 2006 10:27 am

ascultand la intamplare nejte muzici, am nimerit peste soundtrackul de la Requiem for a dream, ceea ce m-a facut sa caut filmul in retzea, sa-l aduc shi sa-l revad(l-am vazut acum vreo 4 ani pe ecibio).

nu cred ca mai are rost(dupa 6 ani de la premiera) sa spun ce senzatzie de dush rece dupa o noapte de betzie itzi da filmul, mai ales ca exista un comentariu care se muleaza pe gandurile mele aici http://www.imdb.com/title/tt0180093/.

pot adauga ca e unul din foarte putzinele filme in care imaginile(aici incluzand tot ce tzine de imagine in film) vorbesc mai mult decat personajele.

edit: uitai de asta:http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=1892&highlight=requiem+dream
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde Cristy » Joi Ian 19, 2006 8:37 pm

Proof (Tagline: The biggest risk in life is not taking one)
O incursiune in lumea matematicii, in care suntem introdusi prin prisma constiintei lui Catherine (Gwyneth Paltrow), care incearca sa gaseasca realitatea, deoarece prezumtiv sufera si ea de nebunia de care a dat dovada ilustrul ei tata (Anthony Hopkins), un matematician remarcabil. Matematica e folosita doar ca subplot, deci sa nu va asteptati la A beautiful mind. Tema principala a filmului este relatia tata-fiica, dramele familiale, si cel mai important - realizarea propriilor idealuri si sacrificarea lor din necesitate. Distributia este de nota 10, Hopkins si Paltrow au prestatii uimitoare, iar John Madden da o directie buna, povestea desfasurandu-se prin numeroase flashbackuri care alterneaza cu momente din prezent ... 8/10
Moved away.
Cristy

Mesajde v1n3ri » Joi Ian 19, 2006 9:48 pm

Herbie fully loaded - un film... pt care iti tre' o oarecare buna dispozitie. Ca pare tras de par de departe. Un VW broscutza sa castige Nascar, dupa ce merge pe gard... parca era din Matrix scena :D. In rest, o masina sentimentala, indragostita.. :)
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
v1n3ri
Junior Member

Mesajde AndradaTheDev » Joi Ian 19, 2006 10:22 pm

Munich a fost ultimul film pe care l-am vazut in Cinema. Munich este despre omorul a 11 jucatori de sporturi olimpice evrei. Unul este angajat de CIA sa-i omoare pe teroristi. E foarte bine jucat dar este foarte trist, te face sa plangi.
Am plecat la vot... fiindca pot. (acum in 2 tari, NAH!)

"Man is free, yet everywhere he goes, he is in chains." Rousseau
AndradaTheDev
Junior Member

Mesajde o_tzestoasa » Vin Ian 20, 2006 5:26 am

nae cinefil scrie:pot adauga ca e unul din foarte putzinele filme in care imaginile(aici incluzand tot ce tzine de imagine in film) vorbesc mai mult decat personajele.

sambata trecuta am revazut shi eu Reqviem for A Dream, tocmai din cauza imaginilor de exceptie. Am vazut filmul la vremea lui, i-am ascultat shi OST-ul pana la epuizare. Ideea e ca acum este reclama aia la Connex-Vodafone care are muzica coloana sonora din Reqviem...ascultam reclama shi imi apareau obesiv in fata ochilor imaginile alea cu acul care intra in vena, pupilele care se dilata, oglinda cu prafuri, pupilele care se dilata, tzigara, pupilele si tot asa...a fost musai sa revad filmul.
In alta ordine de idei, am vazut Elizabethtown - jenant, fratica, jenant. Cat ca se spunea despre el ca e comedia romantica a anului 2006...apoi daca aste e comedia anului, se duce industria cinematografica pe kko. Foarte slab a jucat si Orlando Bloom, chiar daca kirsten Dunst s-a straduit shi a zambit mai mult decat a vorbit, filmul e jenibil. Iar faza cu tatal mort care ii zambeste fiului din sicriu, poate ca dorea sa aduca a Six Feet Under, dar a fosr slaba rau de tot. Ii dau 1/10 :D
o_tzestoasa
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film