Codul lui Da Vinci

parca urmand sirul de slove, ce-a tale ganduri samanara...

Mesajde fast&funny » Joi Ian 12, 2006 6:29 pm

http://watch.pair.com/mystery-babylon.html
Un site deosebit re: originile gnosticismului/conspiratia cabala

google search "maurice pinay fifth column cecil roth" /Maurice Pinay a scris unele dintre cele mai bune lucrari despre infiltrarea cabalistilor in biserica/nobilime/stat/ vezi "Plot against the church"

@nix// Whom do you represent nix? Doar asa ma intrebi din intamplare despre "dovezi solide"? Nu trebuie sa crezi nimic din ceea ce am scris eu aici; esti libera sa cercetezi tu insuti aceste subiecte, si sa-ti formezi o parere solida. Un citat pt. tine: "Istoria ultimilor 2.000 de ani este de fapt o lupta intre societatile secrete".
@hova//Link-ul oferit arata ca nu cunosti nimic semnificativ despre societatile secrete /istorie, conspiratii/; decat sa stai pe vine la marginea santului si sa scuipi pe cei care trec, mai dezvolta-ti cultura generala, nu strica. Daca vrei sa te invat cum sa injuri mergem amandoi pe un site neutru si ai sa vezi ca nu raman nici penele din tine, mai lasa talentele gonflabile ca te faci de ras. Tot ce am scris aici este adevarat; ne poti oferi versiunea ta, daca cunosti atat de multe...
ditto memetshol (te comporti ca un copil pe net, nu stii sa ataci la persoana; daca nu iti convine ce am scris, spune-ne tu cum stau lucrurile); sunt de acord sa stam de vorba, civilizat, despre oricare dintre temele prezentate aici, astept intrebarile voastre la obiect, capisce?

livelong&prosper
f&f
fast&funny
Junior Member

Mesajde memetshot » Joi Ian 12, 2006 6:45 pm

ditto memetshol (te comporti ca un copil pe net, nu stii sa ataci la persoana; daca nu iti convine ce am scris, spune-ne tu cum stau lucrurile); sunt de acord sa stam de vorba, civilizat, despre oricare dintre temele prezentate aici, astept intrebarile voastre la obiect, capisce?

intrebare la obect? despre o carte de fantezii? oke.
io nam citit codu, da am vazut harry potter si as vrea si io sa-mi raspunzi la neste mai multe intrebari foarte serioase:
bre, ce fel de combustibil foloseau astia la maturi?
unde era pecou pentru maturi?
care era cea mai buna matura la raportul consum/pret?
care era viteza maxima a maturilor?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

nu reprezint pe nimeni

Mesajde nix » Vin Ian 13, 2006 3:11 am

f&f

Nu reprezint pe nimeni dar fac parte din AF&AM, RSAA N&SJ US, SHRINERS.

Apropo lupta ce se da de 2000 de ani in coace, nu este lupta intre societati secrete ci intre religii si oameni de capital.
Dogma si Finantele se bat stimabile, nimeni altcineva. Bisericile intre ele si cultele religioase se bat de mai mult de 2000 de ani si nu pentru "salvarea" sufletelor ci pentru marirea avutiilor.

Fost-au ucisi Nestorienii si arieni, gnosticii si stoicii,de catre Onorabila Biserica Crestina, numai pt ca aveau alta viziune sau pt ca destabilizau noul imperiu ideologic? Noaptea Sf. Bartolomeu care a inundat Parisul si Franta in sange, Inchizitia care a creat acel regim de teroare pt salvgardarea unei religii sau pt consolidarea unui imperiu ideologic, si exemple sunt multe.
Si toate acestea s-au facut pe fata fara subterfugii si intalniri in miez de noapte.

Mai reflecteaza.
nix
Junior Member

Mesajde EpicMan » Vin Ian 13, 2006 9:54 pm

Pararea mea...cartea asta este scrisa cu scop strict comercial ! K sa nu mai punem la socoteala accentul blasfemic.Este exact ca ideea aceea care circul k cik Iisus pe cruce n-ar fi spus : "Eli,eli lama sabachtani" adik "Doamne,Dumnezeul meu,de ce m-ai parasit? ci "Eli,eloim,Lama Astagna Tani" adik cva de genu "Conspiratie,blestem in numele lui Lama Astagna si Tani" (3 demoni)
Chestie care mi se pare la fel de stupida ca si cartea acestu "domn" Dan Brown si majoritatea ideilor promovate in dansa.
......zic eu.... :)
Umbrele,ce-i drept,seamana cu intunericul....dar sunt fiicele luminii (Lucian Blaga)
EpicMan
Junior Member

Mesajde une helene » Sâm Ian 14, 2006 2:00 am

adonys scrie: davinci code my ass!!!

am citit'o si eu. subscriu.
une helene

Mesajde fast&funny » Sâm Ian 14, 2006 11:38 am

Mai multe adrese pt. ratacitul Hopa /auzi sa te prezinti cu alde wikipediaencyclopedia aici; bai analfabetule, sa-ti explic eu cum stau lucrurile: pe acel site vei gasi informatii neprelucrate, prezentate pt. la modul general si pentru fraieri si pentru destepti, nu au fost introduse acolo de initiati; toate organizatiile secrete prezinta doar dezinformatii pt. public, Prieure du Sion a existat cu adevarat, documentele de la Bibliotheque Nationale de France erau autentice, fiind menite de a oferi credibilitate unui autor mult mai periculos si mai erudit decat D. Brown, adica Henry Lincoln, membru al cabalei; Francmasoneria, Cavalerii Malta/Sf. Ioan, Illuminati, Rozacruce, Priory of Sion si multe altele sunt conduse de catre o singura societate; Rozacruce este mult mai veche decat Priory of Sion fiind dedicata subminarii Bisericii Catolice prin argumente aparent stiintifice doi membri de marca fiind Albert Einstein si Albert Michelson/

http://users.cyberone.com.au/myers/red-symphony.html
(cel mai faimos document, daca vrei sa inveti ABC-ul)
http://www.brunnenvergifter.de/bush.htm
(cine au fost Samuel si Prescott Bush, cine este de fapt GW Bush)
http://www.akasha.de/~aton/swfqw.html
http://holywar.org/txt/secret_force.html
http://www.freedomdomain.com/assassinations/skeleton01.html
(gemstone file)
@nix// Apreciez mult mesajul tau este excelent ca intotdeauna. Inchizitia /fratia Dominicanilor, societatea Iezuitilor/ nu are nimic de a face cu crestinismul; este o societate secreta care a luptat de-a lungul secolelor cu cabala; disputele dintre ele erau de ordin politic si nicidecum religios; punctul comun este dusmania profunda fata de Biblie si Cuvantul lui Dumnezeu; ca sa intelegi cum stau lucrurile cu Biserica Catolica poate ai citit Fratii Karamazov de Dostoievski capitolul Marele Inchizitor; gnosticii/catharii erau cabalisti. Francmasoneria s-a dovedit a fi o organizatie mult mai puternica si mai ingenioasa decat Inchizitia, in prezent chiar actualul papa Benedict XVI /adica Gloria Olivae din profetia Sf. Malachy/ este mason, asa cum a fost si Ioan Paul II.

Exista foarte putini care stiu cum stau lucrurile de fapt; sa luam ca exemplu evenimentul 9/11. Avioanele care au lovit cele doua cladiri erau teleghidate, pline cu combustibil, fara vreun pasager la bord; primele trei avioane au aterizat de urgenta /pe motiv de "securitate nationala"/, toti pasagerii au fost urcati in cel de al patrulea avion, care a fost doborat intradevar /la Pentagon s-a folosit o simpla racheta/; doar asa din intamplare, cei 4000 de angajati evrei nu s-au prezentat in acea zi fatidica la lucru, fiind informati de Mossad si la sinagogi sa stea acasa. Osama Bin Laden este agent CIA, misiunea sa fiind de a rasturna dinastia Saud; urmeaza un next 9/11, de data asta cu armament nuclear; toate acestea insa dupa tot ce urmeaza sa se intample in Siria si Iran, adica operatiunea Shekhinah.
fast&funny
Junior Member

Mesajde stefan » Sâm Ian 14, 2006 1:07 pm

fast&funny, exista un subiect despre "Codul lui Da Vinci" pe literatura, il mut p-asta acolo, urmand ca modul sa le uneasca.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Ian 16, 2006 5:32 pm

l-am unit draga fane subpolar homesick

rdit: fast&funny citeste regulamentul, ai un avert pentru jigniri si posturi consecutive (cele din urma sunt interzise pe anumite forumuri).

mercic
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

"whoever knows, controls"

Mesajde Tom Paine » Lun Ian 30, 2006 10:02 am

:calm:
Dan Brown nu inventeaza nimic in "The Da Vinci Code". Informatiile sunt luate din cel putin doua carti mai vechi, "Holy blood, holy grail" de un englez si un francez si din "The bible fraud" de Tony Bushby. Brown este totusi intr-o pozitie interesanta, deoarece face parte dintr-o familie de criptografi, binenteles cu legaturi academice si de guvern. Intentia de a aduce aceste idei
in focus pe plan mondial a reusit, sa speram ca Holywood-ul va face un film interesant.

"it doesn't hurt to think"
Tom Paine
Junior Member

Mesajde Bboy-SBt » Dum Feb 05, 2006 12:15 am

fast&funny are cele mai interesante postari de pe aici
oricum cica s-a facut un film dupa carte sau se face zilele astea din distributie facand parte Tom Hanks si Audrey Tautou si urmand sa fie prezentat la Cannes anul asta.
Bboyin' rulzz...!!!...Hip Hop 4 'eva...!!!
Bboy-SBt
Junior Member

Mesajde Voidship » Sâm Apr 22, 2006 3:07 pm

Parerea mea despre Codul lui Da Vinci: ca si beletristica e o carte proasta din toate punctele de vedere. N-am citit ultimele 2 pagini din carte, chiar nu reusise sa ma faca destul de curios incat sa descopar 'adevarul'. Ideile sunt interesante, atat doar ca ma indoiesc profund de faza cu Sang Real. Despre manuscrisele de la Qumran si Nag Hammadi s-a scris mult - au fost scrise de catre reprezentati ai unor secte gnostice si nu numai cu teorii ciudate despre Crestinism, printre care si ca demiurgul biblic (Yahve) e rau si de fapt nu e demiurg ci un mincinos, si alte cele.
Despre Nag Hammadi, va recomand cartile lui Elaine Pagels (http://www.roycecarlton.com/speakers/pagels.html), are un site unde sunt prezentate pe scurt toate manuscrisele si ideile principale. Nu mai stiu site-ul, gasiti voi pe Google.

Despre film, eu nu vreau sa-l vad pe Bill Murray in rolul lui cumdracilcheama, Langdorn?
Fecioarei Maria i-a fost implantat un embrion extraterestru al carui C.S. a fost adaptat la soma pamanteasca pentru a introduce legea non-hibridarii pe Pamant si pentru a strica programul de inginerie genetica al supercivilizatiei lui Satan.
Intrebari?
Voidship
Junior Member

Mesajde tree_vuia » Vin Mai 12, 2006 4:45 pm

Buna ziua acasa, ma numes TRee si locuiesc in Austria - Horn. Am citit mesajele voastre despre " Codul lui DaVinci " de pe forum si am vazut ca unii dintre voi aveti cartea in format Word( sau txt sau pdf )... As avea rugamintea imensa , daca aveti chef si timp 2 minute, sa-mi trimiteti si mie cartea pe adresa de e-mail: tree_vuia@yahoo.com, ar insemna enorm pentru mine. Am vrut sa o comand azi la Editura Rao, si, pe langa pretul ei, mai trebuie sa platesc de 2 ori pretul ca sa mi-o trimita prin posta....pe langa asta imi ajunge in 2-3 saptamani...Stiti ce vreau sa spun, la noi dc++ e interzis, 5000 € amenda, si as vrea sa citesc cartea inainte de a vedea filmul, care vine la noi saptamana viitoare. Mi-ati face un mare favor ! Nu pot decat sa va multumesc anticipat in speranta ca, desi nu ma cunoasteti, ati putea face lucrul acesta pentru mine. Merci si un weekend cat mai placut !
tree_vuia
Junior Member

Mesajde nbm » Vin Mai 12, 2006 4:56 pm

da' la voi in Austria nu sunt librarii?
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde Shaki » Vin Mai 12, 2006 6:29 pm

shi cik eu eram aia rea :P tree, verifica mail :)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde valgor » Vin Mai 12, 2006 6:40 pm

Intr-o lume neinformata si mandra de ignoranta ei Codul lui Da Vinci este un succes literar si turistic sigur. (Ingeri si Demoni la fel, in ciuda aberatiilor si ineptiilor pe care le cuprinde si asta.) “Multi vad, putini pricep" trebuie sa fie deviza lui Brown. Altadata aceste carti ar fi trecut neobservate, taxate drept tampenii rauvoitoare, si ar fi provocat jena in discutii pentru ca presupunea ca cineva a citit totusi acest gunoi literar. Azi citim cu totii si ne facem ca ne punem intrebari existentiale si/sau artistice (Ingeri si Demoni) importante, cand de fapt subiectul nu ne intereseaza mai mult de trei minute la o bere sau timpul necesar pentru a demonstra profunzimea preocuparilor noastre esoterice la o petrecere cu cunostiinte noi si simandicoase.
Filmul va fi deasemenea un succes de casa, mai ales ca biserica catolica ii face reclama gratuita.
Leonardo se intoarce in mormant si da sa iasa de cand a aflat ca este membru al Prioratului de Sion, nu de alta dar n-a platit cotizatia cam de mult.
"Din motive financiare, lumina de la capatul tunelului se va stinge pana la noi ordine."
valgor
Junior Member

Mesajde ValiEnte » Vin Mai 12, 2006 7:26 pm

da' la voi in Austria nu sunt librarii?

Poate vrea s-o citeasca in romaneste.

Oricum, lasand la o parte felul in care zic unii ca e scrisa cartea, un film de Ron Howard cu Tom Hanks tre sa fie destul de bun.
Istoria incepe sa se razbune...
ValiEnte

Mesajde pacha » Mar Mai 30, 2006 7:15 am

Carte:slaba,slaba,slaba
Film: Deosebit,deosebit de slab.
Hugh !
Si asta trece !
pacha

Mesajde eyewitness » Sâm Iun 03, 2006 2:41 pm

citit-am cartea, vazut-am filmu si concluzia ie: hai marie sus la vie sa culejem papadie sau cum ar spune un bun prieten filozof si partener de briji cu domiciliu fortzat in renania, mult zgomot pentru nimic sau ma fut pe iele de atuuri :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Weet-weet » Sâm Iun 03, 2006 3:05 pm

Din cate am inteles de la unii si altii, nevasta-sa ar fi scris cartea, el doar a adunat informatiile. Poate asta o fi motivul pentru batutul apei in piua cu femininul sacru.
Cartea, a fost destul de proasta, finalul a fost absolut patetic si speram ca o sa fie mai bun in film. De unde. Nu toti stiu sa scoata ceva frumos dintr-un rahat.

M-a convins nenea dan brown sa nu mai citesc nici o carte de-a dansului.
( tata i-a zis bram stocker :D cam la fel de aberant.. )

iedit: nenea le-a dat prilej unora sa faca bani cu ideea lui; cautand un DVD, am gasit in jur de 5 DVD-uri , legate de DaVinci code, contra-ancheta, revelatii si tot felul de minuni, ca sa nu mai mentionez si jocul care a iesit nu demult..
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Nemanelista » Dum Iun 04, 2006 10:11 am

Am citit si eu cartea si nu mi s-a parut cine stie ce. Actiunea in mare parte mai deloc, insa mi-a placut partea de simbolistica. Si da, seamana f. mult cu "Pendulul lui Foucault" numai ca la el stai numai xu dictionaru' in brate, nu e scris pentru tot neinitiatu.
I know your fears and you know mine.
We've had our doubts but now we're fine,
And I love you, I swear that's true.
I cannot live without you.
Nemanelista
Junior Member

..

Mesajde atw_A » Mie Iul 05, 2006 4:19 pm

deci cartea asta m-a dezamagit...nu intru in detalii,asa k actiune,a fost frumosa,si m-a interesat numarul ala " phy"..si faptul k IIsus s-ar putea sa aiba urmasi...in rest toate celalate m-au dezamagit..da conceptia autorului “Multi vad, putini pricep"e adevarata..dar nu toate lucrurile sunt reale,si pana la urma noi nici nu stim ce e "realul pur"..oriqm toate teoriile se contrazic intre ele...eu le i-au in considerare pe toate-->in egala masura... :zambet: :book:
"Boom, Boom, Boom..every time you drop a bomb,you kill the god your child has born!WHY MUST WE KILL OUR OWN KIND?"
atw_A
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Iul 05, 2006 4:25 pm

memet, rogu-te-aj, traduci si mie ce vrea crejtinu aista ?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde memetshot » Mie Iul 05, 2006 4:30 pm

toate teoriile se contrazic intre ele

ochila, is uameni la care nu tre sa intelegi tot ce zic. la fel ca si in carte si crejtinu de mai sus, da rezolvarea la caz: propozitiile se contrazic intre ele, asa ca e numa la misto. sa te pacaleasca pe tine, sa nu te mai gandesti la baldabac si cand tzai revenit, afara e intuneric si pula baldabac pe ziua in cauza

ce zice e ca cartea la dezamagit da nu actiunea ei ci restu in afara de actiune
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Necko » Mie Iul 05, 2006 4:50 pm

aiule, pai cum ai vrea sa-i iasa fraza clara si ideea ashijderea in halu in care se bitie. ia ncearca de vorbeste si tu facind asa ca el si vezi, poti?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Anterior

Înapoi la Carte