Cand iubesti n-ai limite... cand iubesti dai laoparte tot... cand iubirea e mare se duce pe apa sambetei respectul de sine... mandria... cand iubesti...
O poveste de iubire, dintre 2 oameni... ea: o fata frumoasa, el un baiat frumos... ea... o fata normala, el... unul dintre cei mai cunoscuti MC din undergroundul romanesc...
STAY TUNED!!!!
http://www.leasadragos.co.uk ----> intra pe forum -----> Dezvaluiri Socante ---->Episodul 1 - Iubirea...
Iubirea
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
stii ce zice? ca are shi el un forum la link-ul 'cela de ni l-a dat, shi ca poate iaste doritori sa faca un cont...ioi, mai subtil decat miraculosul a fost, cum momeste el lumea 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
Leasa dragos-"O poveste de iubire, dintre 2 oameni... ea: o fata frumoasa, el un baiat frumos... ea... o fata normala, el... unul dintre cei mai cunoscuti MC din undergroundul romanesc..."
Am vazut oarece desene cu niste personaje urate si verzi care au avut o poveste de dragoste frumoasa.
Am vazut oarece desene cu niste personaje urate si verzi care au avut o poveste de dragoste frumoasa.
Si asta trece !
- pacha
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii