)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
bre, i-ash scrie shi io lu sutienu sa ma duca cu iel in espania, c-auzii ca e capshunele numa bune de pus la fermentat amu! itz dai sama cum e sa faci capshunate derect, fara pashi intermediari?! ceculeee, unte ejti cant are nevoie sutienu de tine?!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
serus bre!
Sa traiesti, nae! Imi pari cunoscut. Ai studiat in Cluj?
kant emir catre nae scrie:dupa cum nici ganduri insiropate n-am (cel putsin, nu cu tine!)
~p~p cea mai faina metafora nae catre kant emir scrie:sa n-ajunji sa-mi ceri shi filme cu mine, ca d-alea nutz dau!
lasa ca-i dau eu, ca acum stiu de unde te cunosc
ce fac mai sica?
ma invart si eu de un concediu misto 
............................
- sin ella
sinello, ia intra matale pe pemeuri, daca nu te tzine sa ne batem in iahuuri shi messengeruri, ca ma baji la ganduri, nu alta!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil scrie:sinello, ia intra matale pe pemeuri, daca nu te tzine sa ne batem in iahuuri shi messengeruri, ca ma baji la ganduri, nu alta!
"iuuu sei gudbai, end ai sei helau!
helau helaaaau!
iuuu seei gudbai, end ai sei helau"
(asta ie de la bitals)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (3 membri si 3 vizitatori) nae cinefil, kant emir, om_fericit
deci ma bucur ca mai vad shi uoameni fericitz, ceiea ce va dorex shi voo dimpreuna cu urari de matushi lasatoare de mojteniri!
edit: kantemire, deci io vaz ca nuaptea ejti mai incoierent decat zua, ceiea ca ma face sa esclam(in shoapta,, ca duarme fi-miu): nuoaptea nu-i ca zua!
deci ma bucur ca mai vad shi uoameni fericitz, ceiea ce va dorex shi voo dimpreuna cu urari de matushi lasatoare de mojteniri!
edit: kantemire, deci io vaz ca nuaptea ejti mai incoierent decat zua, ceiea ca ma face sa esclam(in shoapta,, ca duarme fi-miu): nuoaptea nu-i ca zua!
-

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 9 (5 membri si 4 vizitatori)
sin ella, kant emir, nae cinefil, om_fericit, Sica_wine
nuapte buna, copii! io va las, ca am facut destule nazbatii in seara asta. uff! sa fiti cuminciori!
sin ella, kant emir, nae cinefil, om_fericit, Sica_wine
nuapte buna, copii! io va las, ca am facut destule nazbatii in seara asta. uff! sa fiti cuminciori!
............................
- sin ella
sica, iar te laozi cu beutura (shanume bere!?!?! untze onuarea ta de ... marog, ceva acolo)
naie - ....
sinelo - da-ncua!
unde fugi pisaluago? da filmele si p'orma
(vesca sica cere bani de la cico espaniolu - alfel nul mai lasa sa te vrajeasca)
naie - ....
sinelo - da-ncua!
unde fugi pisaluago? da filmele si p'orma
(vesca sica cere bani de la cico espaniolu - alfel nul mai lasa sa te vrajeasca)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
noapte buna sini, Kantemir cateodata omu mai trebe sa bea si bere mai ales cand afla ca parintii nu au mai adus de la beci nici un strop de vin
gata va parasesc si eu ca mane am examen
noapte bun si vise plakute
gata va parasesc si eu ca mane am examen
noapte bun si vise plakutebani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
asa-i migurila "haribo c'est beau la vie pour les grands et les petits."MiG29 scrie:ca tot zicea Daimon ca mananca Haribo zic si io ca :Haribo macht Kinder froh und Erwachsene ebenso!"~p
fascinant saitu: http://www.haribo.com/planet/fr/startseite.php
-

Daimon - Mesaje: 5074
daimon adica
tre sa vina si sica de la examen,sper sa nu le dea rezultatele pe loc ca vine omu cu vin la bord acasa 
tre sa vina si sica de la examen,sper sa nu le dea rezultatele pe loc ca vine omu cu vin la bord acasa 
Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
-

Daimon - Mesaje: 5074
cu stupoare descopar ca imi plac vreo 3 melodii de la Capuccino-Timpul,Ploaia si Nu mai vreau.Clar,imbatranesc urat...
-

pai e o problema,maine poimaine o dau pe Dan Spataru si Gica Petrescu si joc table cu mine insumi cand nu gasesc partener.Poate incep si sa zic "domne ce bine era pe vremea regelui".Si poate incep sa pun probleme d-alea de perspicacitate peste tot,ti le trimit prin PM,bineinteles cu rezolvarile semnate eu,sa vezi cum dispar zambicii pe termen nelimiat din posturile tale
daca dai ignore,nu-i problema,fac vreo 17 clone si intru prin niste proxy sa nu ma prinda adminii,vezi tu distractie atunci 
daca dai ignore,nu-i problema,fac vreo 17 clone si intru prin niste proxy sa nu ma prinda adminii,vezi tu distractie atunci 
-

hai ca am de invatzat si ma retzineti,paiacec pregatesc pentru matale nishte rezolvari d-ale mele la teste MENSA,da la noapte cand mi-o fi coerentza la max
(si logica,logic).Buna sa-ti fie ziua cum tzi inima Arthemis 
(si logica,logic).Buna sa-ti fie ziua cum tzi inima Arthemis 
-

tre sa vina si sica de la examen
am venit dar din pacate nu l-am mai dat il dau vineri
la bord nu am nimic am baut dimineata o bere si 50 de gin dar atat
mane am alt examen la care cica ar trebui sa merg costumat la 4 ACE ~P
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
bassuuu, daca-mi strici vrajeala cu soutien, mă enervez şi.... şi... şi merg la tine in concediu in loc să merg la el
in rest, ce fac somnambulii? incă nu s-au trezit? dorm somn adinc, mai adinc, iooooiiii
?
in rest, ce fac somnambulii? incă nu s-au trezit? dorm somn adinc, mai adinc, iooooiiii
?............................
- sin ella
deci felicitari lui daimon pt schimbarea la nick
am tot cautat eu sa vad cum s-a petrecut...dar...se vede treaba ca ce-a zis nenea Einstein epe bune: timpul e relativ... adica totul e relativ...ca ete..n-am mai intrat de 3 zile pe aici si-au trecut 6 luni. frumos, imi place.
Deci...felicitari.
Pup lu cui se stie. Adeca lu iubi. Intreba cineva despre cine e vorba? Pai...
am tot cautat eu sa vad cum s-a petrecut...dar...se vede treaba ca ce-a zis nenea Einstein epe bune: timpul e relativ... adica totul e relativ...ca ete..n-am mai intrat de 3 zile pe aici si-au trecut 6 luni. frumos, imi place.Deci...felicitari.
Pup lu cui se stie. Adeca lu iubi. Intreba cineva despre cine e vorba? Pai...

- une helene