Intrebari tampite...raspunsuri pe masura
Moderator: anjin-san
de ce nu trec mai repede neste luni, shanume 6, k sa iti schimbi nick-ul 'napoi in daimon? 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
da ca nu asta, care sa fie? daca nu eu, atunci cine, Fizzz?
every begging is at another begging's end

- o_tzestoasa
- Junior Member
atunci daca asta e sfarshitul. sa spunem game over, nu?
life goes on, shi noi o data cu ea....mai putzin fizz
life goes on, shi noi o data cu ea....mai putzin fizz

-
maxx1nsane - Mesaje: 713
pacha scrie:... de ce se inroseste un resou electric si nu se inverzeste cand e la curent
poi: can ie la curent ie multsumit de sitoatzie si se inbujoreaza; casa sen verze asca tresa fie manios rau
p'orma: din tat codu culorilor, rezistentza lui (care ie cam tuanta) jtie numa pe roshu - aia jtie, aia zice
shapoi, de ce nu? si ofcors ca nu ca de aia
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
de ce se salbaticesc oamenii in sesiune?
- o_tzestoasa
- Junior Member
ca le foote sesiunea toata rabdarea sh'apoi n restul anului, le e secat izvoru de rabdare 

- o_tzestoasa
- Junior Member
sandra scrie:Pentru ca nu invata deloc in restu timpului
deci asta ie intrebare de sesiune...pana nu incepe sesiunea nimeni nu se gandeshte la iea...io cre ca ieram prea ocupat sa-mi gasesc ceva de lucru casa nu vin la facultate probabil d-asta...shi unii profesori mai au shi tupeu sa te intrebe de ce ai venit la examen daca nu jtii nimic...pffff...tztztztztztztz
iedit...deci nu iera nici o intrebare...iera raspuns...diminetzile dauneaza grav sanatatzii (raport CEE al mUE nr 666/2006)
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
sa beau cafea? sa nu beau cafea? sa beau cafea? sa nu beau cafea? sa beau cafea? sa nu beau cafea? sa beau cafea? sa nu beau cafea? sa beau cafea? sa nu beau cafea? sa beau cafea? sa nu beau cafea?sa beau cafea? sa nu beau cafea? 

............................
- sin ella
sinelo, de ce nu? de ce da? de ce nu? de ce da? de ce nu? de ce da? de ce nu? de ce da? de ce nu? de ce da? de ce nu? de ce da? de ce nu? de ce da? de ce nu? de ce da? de ce nu? de ce da? de ce nu? de ce da? de ce nu? de ce da? de ce nu? de ce da? de ce nu? de ce da? de ce nu? de ce da? de ce nu? de ce da? de ce nu? de ce da? de ce nu? de ce da? de ce nu? de ce da?
NU?
NU?
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau nu vreau.
indescifrabil
-
copirait SOD copirait SOD copirait SOD copirait SOD copirait SOD copirait SOD copirait SOD copirait SOD copirait SOD copirait SOD copirait SOD copirait SOD copirait SOD copirait SOD copirait SOD copirait SOD copirait SOD copirait SOD copirait SOD copirait SOD copirait SOD copirait SOD copirait SOD copirait SOD copirait SOD.
Na, bre, e bine asa?
Na, bre, e bine asa?

indescifrabil
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma