Chiar suntem o tara de idioti ?
22 mesaje
• Pagina 1 din 1
Chiar suntem o tara de idioti ?
Buna , ma numesc Nick , 38 ani ( nccmn@yahoo.com ) .
Locuiesc undeva langa Slobozia . Mi-aduc aminte ca , pe timpul comunistilor gusturile tineretului ( care se considerau mai progresisiti , mai cultivati ) se indreptau catre muzica straina ( pop , disco , rock si altele ) , mai putin catre cea romaneasca , considerata inapoiata .
Acum , dupa decembrie `89 , constat cu mahnire ca muzica tineretului consta numai in manele , acea muzica ( lalait ) al kitsch-ului si subculturii care ne-a intoxicat . Pana si muzica populara s-a ''manelizat'' ( iertati-mi cuvantul ) . Parca intreaga televiziune ( mai ales canalele private ) s-a aliat in favoarea acestui jeg al cuturii de mahala . Cine este de vina ? Populatia care asculta asa ceva ? Mai-marii televiziunilor care promoveza asa ceva ? Asa-zisii artisti ai acestui gen care nu prea are legatura cu arta ?
Si eu ( si banuiesc ca multi altii ) cu ce sunt de vina ca trebuie sa suport asa ceva ? Pe majoritatea canalelor TV gasesc astfel de scarbosenii . La nunti ( noroc ca nu prea ma duc ) numai asa ceva aud . In tren , autobuz , la locul de munca , pana si telefoanele mobile numai asa ceva ''intoneaza'' . Pot scapa vreodata de acest kitsch , poate si la inmormantare imi veti pune astfel de muzica .
Multumesc ptr. atentie .
Locuiesc undeva langa Slobozia . Mi-aduc aminte ca , pe timpul comunistilor gusturile tineretului ( care se considerau mai progresisiti , mai cultivati ) se indreptau catre muzica straina ( pop , disco , rock si altele ) , mai putin catre cea romaneasca , considerata inapoiata .
Acum , dupa decembrie `89 , constat cu mahnire ca muzica tineretului consta numai in manele , acea muzica ( lalait ) al kitsch-ului si subculturii care ne-a intoxicat . Pana si muzica populara s-a ''manelizat'' ( iertati-mi cuvantul ) . Parca intreaga televiziune ( mai ales canalele private ) s-a aliat in favoarea acestui jeg al cuturii de mahala . Cine este de vina ? Populatia care asculta asa ceva ? Mai-marii televiziunilor care promoveza asa ceva ? Asa-zisii artisti ai acestui gen care nu prea are legatura cu arta ?
Si eu ( si banuiesc ca multi altii ) cu ce sunt de vina ca trebuie sa suport asa ceva ? Pe majoritatea canalelor TV gasesc astfel de scarbosenii . La nunti ( noroc ca nu prea ma duc ) numai asa ceva aud . In tren , autobuz , la locul de munca , pana si telefoanele mobile numai asa ceva ''intoneaza'' . Pot scapa vreodata de acest kitsch , poate si la inmormantare imi veti pune astfel de muzica .
Multumesc ptr. atentie .
- nccmn
- Junior Member
incearca la buda in marriot si la catedrala sf petru sau pe bbc news.aici nu gasesti manele.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
iote cubule, vb shi de tine, adik nu ieshti chiar unu de-ala care asculta numa metale shi fugareshte italo discotecile pe unde le prinde...nccmn scrie: gusturile tineretului ( care se considerau mai progresisiti , mai cultivati )
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Da, cica am auzit io ca ar fi o treaba, cand te gandesti la o adica, nu trebuie sa fii cultivat si destept sa-ti dai seama ca daca se intampla, nu mai trebuie sa te gandesti mult si apoi daca se intampla, nu mai poti da inapoi. Nu?
Progresisti, progresivi, metalisti, anti italo germano bulgaro irako disco dance in za haus... Mai conteaza?
Deci nu.
Progresisti, progresivi, metalisti, anti italo germano bulgaro irako disco dance in za haus... Mai conteaza?
Deci nu.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
are george pruteanu toate noutăţile.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
poate si la inmormantare imi veti pune astfel de muzica
nu, sezi bland, acolo o sa itzi "intoneze" vinilu' cu Mihaela Runceanu, in amintirea vremurilor in care
.....gusturile tineretului ( care se considerau mai progresisiti , mai cultivati )
GUTZA, clar !!Cine este de vina ?
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
bre, merluc acu
zilnic cobor f.f.multe de pe strong dc++ si intru pe fisierele sharuite de uzerii huburilor respective care sunt fuarte multi. creca 90% din iei au rubrica de manele ceea ce spune multe. culmea e ca alaturi de folderele de manele , in multe cazuri, le gasesti pe cele de rock, hiphuape sau hauze. plm, chiar daca n-ar da teveu sau radiou manele iele tot ar sufoca netu
zilnic cobor f.f.multe de pe strong dc++ si intru pe fisierele sharuite de uzerii huburilor respective care sunt fuarte multi. creca 90% din iei au rubrica de manele ceea ce spune multe. culmea e ca alaturi de folderele de manele , in multe cazuri, le gasesti pe cele de rock, hiphuape sau hauze. plm, chiar daca n-ar da teveu sau radiou manele iele tot ar sufoca netu

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
da mah: manelele ie de facut parale (face sidiuri si casete pentru clientz), rocu si hausu ie de ascultat (adica ori-ori, sau io jtiu?); sau asculta manelele si tzine rocu si hiphopu si hausu numa asa, de palmares; sau asculta uamenii di tati - sau chear de nu asculta, le tzine acolo (ce, strica sa ai?)
kkt! asta ie, consumam toate rahaturile
kkt! asta ie, consumam toate rahaturile
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
deci manele rulz! da` nu d-aia suntem o tzara de idiotzi!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
Buna , ma numesc Nick , 38 ani ( nccmn@yahoo.com ) .
Bre nu e adevarat ce spui.Ascultam toate cele,dar cea straina era mai multa.Astazi sunt o multime de formatii ,unele de tot rahatu',da nu-i rau.Din aceasta multime,in final,se vor desprinde cateva cu adevarat bune si originale.Totul e o chestie de rabdare.
Bre nu e adevarat ce spui.Ascultam toate cele,dar cea straina era mai multa.Astazi sunt o multime de formatii ,unele de tot rahatu',da nu-i rau.Din aceasta multime,in final,se vor desprinde cateva cu adevarat bune si originale.Totul e o chestie de rabdare.
Si asta trece !
- pacha
marian jan scrie:ce e aia tziganie si ce e aia tziganeala?
Nu cred ca exista mare diferenta intre termeni....Conteaza doar ideea pana la urma....
A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
-
Pinguinu - Junior Member
in liceul meu sunt si manelisti. e un liceu de prestigiu, nu spun care. exista si copii mai idioti, tziganosi, dar numai doi tigani in generatia cu care invat (cls 9 si 10). cu toata ura pe care o am pt rasa lor, aia doi sunt printre cei mai normali, ma uitam chiar urat la unu care dak si-ar pune mintea cu mine m-ar face ferfenita si dupa ce se uita in ochii mei ma ignora foarte elegant si trece pe langa mine (nu m-a lasat nici fara portofel fara sa-mi dau seama). in schimb is dastia foarte "albi" care tot tziganosi is. deci da, conteaza ideea.
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
Sica_wine scrie:Da, bineinteles ca nu suntem nu stiu cat de destept sunt eu dar sunt sigur ca romanii sunt cu mult mai inteligenti ca multe tari din centrul si estul europei
sica, iar ai postat avand la activ nush cate pahare ? mai pune shi tu cate un semn de punctuatie, shi mai fa shi neste acorduri...ca romanii sunt mai inteligenti ca alte natii, sau Romania e mai ceva ca alta tara

Si ca sa fiu in topic, a fi tiganos (desi e cam vag termenul) nu presupune neaparat a fi tigan asa cum a fi tigan nu presupune a fura. Tiganii adevarati, gaborii, aurarii, ursarii, lingurarii etc etc nu fura din buzunare si posete, asta e sigur!

am carapacea mea, sunt pionier...
- o_tzestoasa
- Junior Member
22 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii