C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bre, nush la voi cum e, da` cre ca la mine acilea vine earna! in sfarshit s-a mai incalzit, ca erea numa 6 grade deficitu azidimineu, ashea ca ninje! deci ie bine, ca deja-mi parea rau de investitziea facuta in caucioace de earna!
deci bunadiminetzu!
deci bunadiminetzu!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Neatza buna shi d-aci din buricul universului!
Inca o zi de trandaveala se anuntza, intr-o deosebit de frumoasa zi de mahmureala.
Sunt mai sarac cu o juma de kil de palinka(record absolut personal fara sa intru-n coma)
tzai tras vaccin antirabic?~p
Inca o zi de trandaveala se anuntza, intr-o deosebit de frumoasa zi de mahmureala.
Sunt mai sarac cu o juma de kil de palinka(record absolut personal fara sa intru-n coma)
duare si burta
tzai tras vaccin antirabic?~p
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
bon dimine la huhurezi
amr 5 si trebi mai ceva ca la gagolinitzuka in zilele iei bune de concediu
baics, sa nu uiti ca azi ie cenaclu literar artistic in aula bibliotecii comunale
amr 5 si trebi mai ceva ca la gagolinitzuka in zilele iei bune de concediu
baics, sa nu uiti ca azi ie cenaclu literar artistic in aula bibliotecii comunale
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
cecule fa bagaju mai bine ca zise cristi ca la numa 4 kile de tzuika nu se baga asa ca pt iel tre sa aducem un camion
Pai un cameon pentru el, doo pentru mine.... parc auto facem in glina:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
lalei
aiule, cum dracu să uit? numa că tre să mă pregătezc pisihic cam inţeles co să dau de masochijt acolo, care le place să vadă cum se pije uoamenii pe poztere cu "..., ... / ru-pele piciuoarele".
buletinu meteo cand ajung la muncă.
aiule, cum dracu să uit? numa că tre să mă pregătezc pisihic cam inţeles co să dau de masochijt acolo, care le place să vadă cum se pije uoamenii pe poztere cu "..., ... / ru-pele piciuoarele".
buletinu meteo cand ajung la muncă.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
gaga scrie:... ajtept din minut in minut sa apara persuana si sa inchid ...
aaaa, shefushuara cea rea! care are ochi de suacra si inima de cane rau!
(salutari de la noi si pentru ia, in caz catz citejte pe monitor)
poi da, balarim si noi p'aci, ca ie plictis mare
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
nu ie bre shefushuara ie una careia ii preda gagalina trebile pentru cand no sa mai fie in serviciu cu acten regula. acu nu jtiu cei preda ca tuata munca lu gaga in atatia ani sar putea preda in fro 5 minute. poate ii preda retete de spanac si dovlecei ca alfel numi esplic 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
apoi nah: puate ca ii da si nejte trebi, nejte lincuri, liste cu... si cu...
shapoi retzetele nu ie numa lista cu ingredientele, mai ie si tehnica (care, cum si cat se fierbe/cuace/frige/aburejte/rumenejte/ma-sa), arta, fanteziile redirectzionate etc
shapoi retzetele nu ie numa lista cu ingredientele, mai ie si tehnica (care, cum si cat se fierbe/cuace/frige/aburejte/rumenejte/ma-sa), arta, fanteziile redirectzionate etc
- kant emir
neatza la omini
invidia asta domle, deci domnu ochila, ciare ma ochiu rosu mai putin ca ala verde?
" scrie:red eye - slabut, previzibil si superficial
invidia asta domle, deci domnu ochila, ciare ma ochiu rosu mai putin ca ala verde?

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=420135&postcount=141
vs
http://www.ziarulcn.com/article/aid/28282/DE-CE-NU-E-SANATOASA-MARGARINA/
gaga e la zear
vs
http://www.ziarulcn.com/article/aid/28282/DE-CE-NU-E-SANATOASA-MARGARINA/
gaga e la zear

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
deci profu ala e espert in gugí£l?!
...sau gaga e profu...
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (2 membri si 2 vizitatori) nae cinefil, sin ella
ser`us sin ella, zisa shi "muy guapa":)!
...sau gaga e profu...

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (2 membri si 2 vizitatori) nae cinefil, sin ella
ser`us sin ella, zisa shi "muy guapa":)!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

da bre, gaga ie profu, or profu ie gaga (tot pe acolo, no?)
...zi din shirul long.. de facut nimica... - aoz, conitsa, m-am dat io drep antipatec p'aci? nu, da? deci nu te mai da matale mai trantoritza decat mine (nici macar pe concediu, da?)
...zi din shirul long.. de facut nimica... - aoz, conitsa, m-am dat io drep antipatec p'aci? nu, da? deci nu te mai da matale mai trantoritza decat mine (nici macar pe concediu, da?)
- kant emir
bre, atz premit shi voi meilu ala cu fetitza disparuta den csikszereda?
cat de merluca o fi treaba, ca ie plin saibí£rspeisu` de indemnuri sa tremitz meiluri...
cat de merluca o fi treaba, ca ie plin saibí£rspeisu` de indemnuri sa tremitz meiluri...
-

nebemeule, vezi daca te baji in seama?
da` ia cetejte matale ce scrie marunt supt numele tau(acolo, deasupra lu avataru`)!
ei?:) cum e?
da` ia cetejte matale ce scrie marunt supt numele tau(acolo, deasupra lu avataru`)!
ei?:) cum e?
-

poi daca ejti nefuntzional, atunciea ce plm lucri?!
eatz conced!:)
eatz conced!:)
-