Sunt chiar curios ce părere aveţi de această apariţie destul de bizară in deathmetal. Adică, anul 1991 a fost un an foarte prosper pentru acest gen muzical, insă dintre toţi şi toate străluceşte (aşa,sfios, timid şi cu mult talent) trupa asta cu al lor The Key. Acesta e albumul care nu face istorie, dar zic eu pentru că era cu mult inainte timpului lor ( pe atunci scriau istorie Arise, Cause Of Death,de Blessed Are The Sick, Human, etc. ). Ce se aude pe acest album e demenţă curată. Nu ştiu cine face solo-urile de chitară ( Mike Davis ori Sean McNenney ) insă rupe tot ( dă clasă lui Vai, lui Satriani, lui Malmsteen, lui Azagthoth ). Plus clapele, ca instument in deathmetal, (nici azi nu prea vezi aşa ceva). Curată nebunie.
Nota 100/100 ( rar dau eu aşa ceva )
Hint: Trey Azagthoth purta mai la inceputuri tricouri cu albumul aceasta.
Apropo, şi eu nu demult i-am descoperit ( amu' cateva luni ). Probabil e mai bine aşa. Dacă auzeam mai demult acest album, probabil nu aş mai fi apreciat la fel alte albume deathmetal de altfel foarte, foarte bune.
Şi mai ceva. Bateria ( Mike Browning ). Nu e chiar la nivelul restului. Adică totuşi cred că Hoglan, Sandoval sau Reinert ii dau ceva clasă, insă trebuie totuşi ţinut cont că Browning face şi vocalul, iar pe Cavalera il cam ia ( Cavalera era considerat in 1991 printre primi trei toboşari ai lumi, după unele reviste de specialitate ).
Nocturnus - The Key
1 mesaj
• Pagina 1 din 1
1 mesaj
• Pagina 1 din 1