Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
Nicholas, esti demential!!!
stiam eu de ce mi-au lipsit Jurnalele de pe Fanclub....
stiam eu de ce mi-au lipsit Jurnalele de pe Fanclub....
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
N-am mai intrat demult pe fc...dar azi, sambata dimineatza, fiind la munca si plictisindu-ma am zis sa citesc cateva jurnale. Observand ca Nicholas are intrari noi...am mers direct pe jurnalul sau....si dupa ce am citit ultimile povesti...m-am apucat sa-l recitesc de la inceput.
Ce sa zic ? Nu am cuvinte ! Rad cu lacrimi ca un handicapat la munca...de se uita toti colegii la mine si cred ca am inebunit. Am fost si la baie sa ma spal pe ochi.
Nicholas_Alex este idolul meu ! Cand o sa fiu mare vreau sa ajung ca el !
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=224112&postcount=9
ha ha ha ha ha ha ha ha ha !
Ce sa zic ? Nu am cuvinte ! Rad cu lacrimi ca un handicapat la munca...de se uita toti colegii la mine si cred ca am inebunit. Am fost si la baie sa ma spal pe ochi.
Nicholas_Alex este idolul meu ! Cand o sa fiu mare vreau sa ajung ca el !
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=224112&postcount=9
ha ha ha ha ha ha ha ha ha !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
calugare rebel, am shi io o intrebare, in afara de problema cu iubita care te-a parasit mai ai shi altele, eventual mai grave? k numa plangeri de mila vad prin jurnal pe-acolo... sincer, tu mai faci sau mai gandeshti shi altceva?
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
ba da, dar sunt prea insignifiante "celelalte" lucruri... acum lucrez la un film, ma pregatesc sa imi scot album, si ma imbat regulamentar in fiecare zi... cam atat!... pt. tine o sa scriu si altceva pe acolo, in afara de "amintiri din cripta"!
pace!

pace!
-
rebelmonk - Junior Member
Shaki, nu inţeleg cum de ai avut răbdare să citeşti toate (...)* alea, că eu după primele două cuvinte m-am plictisit.
* -> pune fiecare ce cuvant vrea, dar să nu fie obscen, ca de exemplu căcat.
* -> pune fiecare ce cuvant vrea, dar să nu fie obscen, ca de exemplu căcat.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
in **** mea, nu v-a obligat nimeni sa stati sa cititi toate *****urile mele, oricum sunt ***** la creieri, nebun cu acte in regula, si n-are rost sa cititi toate *****le alea de cuvinte... oricum sunt altele mult mai plictisitoare... **** mea, gusturile nu se discuta... hai sa supunem la vot!... cine vrea sa imi sterg jurnalu'?... ca io si asa m-am plictisit sa ma *** in *** si sa ma descopar de tot in fata unui forum mult prea ironic... **** voastra, doar voi sunteti cei mai destepti, nu?... imi pare cat de cat rau, cred, pentru voi, ca nu ati inteles o **** din tot ce am scris eu acolo... era mai mult de atat!...
pace inca o data si astept voturile!
p.s.:daca se voteaza sa il sterg, imi spune si mie cineva cum, ca sa mor daca stiu!!!
pace inca o data si astept voturile!
p.s.:daca se voteaza sa il sterg, imi spune si mie cineva cum, ca sa mor daca stiu!!!

-
scuzati-mi impertinenta... nu am vrut sa enervez pe nimeni, daca am fost "temperamental" cu cineva, am fost doar cu mine insumi... am anumite probleme de comportament, sunt cam deviant... sper sa-mi acceptati scuzele, si asigurarea ca nu se va mai intampla...
acestea fiind spuse, as vrea totusi sa stiu de ce este considerat jurnalul meu plictisitor?... sau mai bine zis, de ce este citit, pentru ca apoi sa fie considerat plictisitor?
acestea fiind spuse, as vrea totusi sa stiu de ce este considerat jurnalul meu plictisitor?... sau mai bine zis, de ce este citit, pentru ca apoi sa fie considerat plictisitor?
-
rebelmonk scrie:hai sa supunem la vot!
crezi că eşti atat de important incat problema ta să fie supusă la vot?
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
nop, dar am avut impresia ca ma vreti "out"...si speram sa fie macar unul care ma inca sa ma mai vrea... stii tu: "daca voi nu ma vreti, eu va vreu"... imi cer scuze inca o data, nu prea stiu cum merge treaba p-aici si care e cel mai important...
si eu nu cred ca am vreo problema, ca nu am inceput eu discutia asta... a fost si vina mea, dar nu in totalitate...
pace!?
si eu nu cred ca am vreo problema, ca nu am inceput eu discutia asta... a fost si vina mea, dar nu in totalitate...
pace!?
-
bhuttu, multumesc mult, nu pentru incurajari, ci pentru rabdare...
film cu o conotatie filozofica, oarecum motivational, si de scurt-metraj... o sa aiba un puternic substrat social si sentimental, poate un pic cam dur, dar cat se poate de veridic... sper sa il termin in maxim 6 luni... deocamdata lucrez la gasirea locatiilor si la scenariu... sper sa iasa bine, macar atat sa ramana dupa mine...
film cu o conotatie filozofica, oarecum motivational, si de scurt-metraj... o sa aiba un puternic substrat social si sentimental, poate un pic cam dur, dar cat se poate de veridic... sper sa il termin in maxim 6 luni... deocamdata lucrez la gasirea locatiilor si la scenariu... sper sa iasa bine, macar atat sa ramana dupa mine...
-
il filmez cu o camera digitala, care nici macar nu e a mea, ci a unui prieten... apoi o sa il montez pe calculatorul propriu si personal, unde o sa fac si post-productia, si coloana sonora... coloana sonora o sa imi fie cel mai usor de facut, caci am acumulat ceva experienta in asta... la video o sa fie mai greu, dar nu ma grabeste nimeni, desi voiam sa il prezint ca proiect de atestat la informatica la sfarsitul anului scolar... daca vrei sa vorbim mai detaliat despre asa ceva, zic mai bine sa o facem in privat... ai de unde sa iei idu meu de mess, daca te intereseaza...
pace!
pace!
-
sfat-dormi ziua
la munca,in autobuz,la coada la portocale.
rebelmonk rulz!

rebelmonk rulz!
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
Cutia neagra cu oameni in ea reda culori ciudate si face ca umbra globului transparent agatat de zale negre de tavan sa isi miste frenetic umbra,in timp ce o fata muta plictisita de pe un canal pe celalalt ...
De ce nu poti tu zice ca te uitai la televizor in lipsa de alta ocupatie?
De ce nu poti tu zice ca te uitai la televizor in lipsa de alta ocupatie?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale