ieri a avut loc adunarea generala in ghencea.s-a ales presedintele clubului.cine credeti ca e? paunescu.iar golanu de becali e vicepresedinte.
atentie!marii performeri ros-albastri habar nu au avut ca se face consiliu de administratie.cred ca asta e jaf la drumu mare si bataie de joc ,atat pentru club cat si pentru noi,astia de ne ducem ca prostii la stadion si ragusim ca fraierii degeaba.
RUSINE,RUSINE,RUSINE SA VA FIE!
mitocanie de proportii
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Lasa ca o se ne conduca inteligentul de Hagi si o sa fie nemaipomenit. Era normal sa fie Paunescu presedinte si "Gigi" vice-presedinte pentru ca la ora actuala doar ei baga bani la Steaua. Dar sa nu uitam ca vice-predesdinti sunt si Gatu si Ilie Nastase si cred ca nu e cazul sa mai vorbim despre cartea lor de vizita.
- Bagheera
- Junior Member
Initial trimis de colonel
Lasa ca o se ne conduca inteligentul de Hagi si o sa fie nemaipomenit. Era normal sa fie Paunescu presedinte si "Gigi" vice-presedinte pentru ca la ora actuala doar ei baga bani la Steaua. Dar sa nu uitam ca vice-predesdinti sunt si Gatu si Ilie Nastase si cred ca nu e cazul sa mai vorbim despre cartea lor de vizita.
unde e normalitatea dom'le ca nu ma prind?gigi becali e un golan ordinar care nici macar nu baga bani in clubul steaua ci in jucatorii posibili buni pentru a fi vanduti.tu de cand nu ai mai fost pe stadion?nu am sa zic nimic de echipa pt. ca toata lumea cunoaste situatia.
1.daca ploua,pana intri treci printr-o mocirla de te ingropi pana la gat.dureaza o zi sa betonezi intrarea de la casele de bilete si pana la poarta.INVESTITIE MINIMA.
2.daca ai o sticluta de apa minerala la tine nu te lasa sa intri cu ea(lucru perfect normal,dar in alte conditii) si te pune sa o arunci.pe jos ca nu au bani sa ia un tomberon de costa la metro 450.000 lei.INVESTITIE MINIMA
3.scaunele sunt jegoase rau .
4.daca ti se face sete sau foame si nu esti la tribuna 1 trebuie sa cumperi cola de la masuta lu tonimpex(cine draq o fi asta) unde dai 20-25 mii pe un pahar de 400 ml in care sunt 300 cu bataie, e calda si mai e si de la bidon de 2l.un bidon costa la fabrica fix 24.650 lei.iar tonimpex face jaf armat cu noi.la fel si cu mancarea.
la tribuna 2 exista spatiu construit pt. asa ceva dar este folosit ca wc.de ce? pt. ca toniimpex da afara niste bani dupa fiecare meci la unu de sus.cat ac costa sa faca clubul un magazinas acolo?IMVESTITIE MINIMA.
5.daca te paleste pisarea nu ai unde sa te duci decat la susnumita dugheana.unde daca intri dai in hepatita cronica si faci icter instantaneu.
6.cum draq rapidu si dinamo au magazine cu articole sportive chiar in incinta stadionului?si de calitate!pai la noi te apuca rasetu daca intri in el.doua breloace si ciorapi sintetici gasesti a cumpara.daca iti iei ciorapi d'aia si ii porti o zi de vara,iti cad unghiile.
ASTA NUMESTI TU NORMALITATE?
daca vrei sa stii, gigi becali a facut cereri in 2001 la 4 banci importante din romania pentru un imprumut de 5 mil. de usd si toate l-au refuzat.omu nu prezinta garantii morale!!!!!!!!!!!
iordanescu habar nu a avut ca se fac alegeri.iar cu gatu mai las-o moarta sau nu-ti aduci aminte de scandalul de delapidare de la federatia de handbal?
-
SOD - Mesaje: 6035
SOD ai dreptate
in loc sa scapam de ei, desteptii s-au reales pe inca cine stie cati ani...
zici ca e regimu comunist. se voteaza singuri... e ca la nebuni ! mai bine se aleg pe viata ca sa stim o chestie ! cred ca nu ii vedem p-astia plecati de la club decat prin deces
si nastase ala care era singurul cat de cat mai "cuart" am impresia ca a fost prostit si el. poate reuseste hagi ceva cu demersurile astea pe la presedinte... vreo ancheta ceva...
DEMISIA !!!
zici ca e regimu comunist. se voteaza singuri... e ca la nebuni ! mai bine se aleg pe viata ca sa stim o chestie ! cred ca nu ii vedem p-astia plecati de la club decat prin deces

DEMISIA !!!
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
- AxL
- Junior Member
Viorel Catarama si Fatih Taher au fost cooptati in Adunarea Generala a FC Steaua
"Printre noii admisi se numara comandantul CSA Steaua, Laurentiu Rosu, fostul comandant al clubului sportiv, Gheorghe Cernat, deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, senatorul PSD Alexandru Athanasiu. De asemenea, noua dintre membrii fondatori ai FC Steaua din 1998, care isi pierdusera aceasta calitate deoarece nu au mai achitat cotizatia, au fost reprimiti. Acestia sunt antrenorul secund al echipei nationale a Rom??niei, Ilie Stan, Gheorghe Cernat, Teodor Coasa, Mihai Cristu, Mitica Neagu, Tiberiu Neagu, Gheorghe Nertea, Catalin Pozadarie si Constantin Stanaila.
Presedintele Consiliului Director al FC Steaua a mentionat ca nu i-a invitat nici pe Gheorghe Hagi si nici pe Anghel Iordanescu, deoarece, daca ar fi fost interesati, ar fi facut cerere de aderare. Paunescu a declarat ca spera ca Viorel Catarama sa investeasca in FC Steaua. "Pe mine nu ma intereseaza nici un conflict si cred ca este mai important faptul ca Steaua exista, decat cine o conduce", a spus Catarama.
El a precizat ca nu poate discuta despre posibilitatea ca el sa investeasca la Steaua, atat timp cat nu exista un plan concret in acest sens. Omul de afaceri a adaugat ca sufleteste tine cu FCM Bacau, dar ca nu ar accepta sa ocupe o functie onorifica la acest club, deoarece el traieste in Bucuresti."
Presedintele Consiliului Director al FC Steaua a mentionat ca nu i-a invitat nici pe Gheorghe Hagi si nici pe Anghel Iordanescu, deoarece, daca ar fi fost interesati, ar fi facut cerere de aderare. Paunescu a declarat ca spera ca Viorel Catarama sa investeasca in FC Steaua. "Pe mine nu ma intereseaza nici un conflict si cred ca este mai important faptul ca Steaua exista, decat cine o conduce", a spus Catarama.
El a precizat ca nu poate discuta despre posibilitatea ca el sa investeasca la Steaua, atat timp cat nu exista un plan concret in acest sens. Omul de afaceri a adaugat ca sufleteste tine cu FCM Bacau, dar ca nu ar accepta sa ocupe o functie onorifica la acest club, deoarece el traieste in Bucuresti."
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
5 mesaje
• Pagina 1 din 1