FrozeN scrie:Ce genuri de ROCK ascultati voi? Niste formatii preferate puteti mentiona?
Sper sa nu aud formatii ce scot rock la kilogram in genul Limp Bizkit, Linkin' Park, Papa Roach, Rage Against the Machine si alte prostii de genul.
Eu unul ascult gotic, black, doom, thrash si death.
Formatiile preferate sunt destul de numeroase si deocamdata nu le voi preciza. Vreau intai sa aud niste genuri de rock ascultate de forumistii de aici si daca s-ar putea niste formatii care va plac.
daca mai aud pe cineva ca e mare rocker ca asculta nush ce formatii de black, death, grind sau doom o sa mi se faca greata
Plutonian scrie:salut.mai lasati vrejeli de ala ascula aia ...ca muz aia nu e rock...ask ce imi place si fiecare face la fel...indiferent de pareri asta e...inca ceva ....daca mai aud pe cineva ca e mare rocker ca asculta nush ce formatii de black, death, grind sau doom o sa mi se faca greata desi sunt catalogate ca rock...incercati sa asculati ceva ce puteti intelege....ca nu cred voi sa stiti ceea ce cinta...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator