ROCK-ul ascultat de voi

Totul despre muzica rock

Mesajde EpicMan » Mie Ian 18, 2006 7:08 pm

My all time favoritse sunt : Mettalica,Guns 'n Roses,Scorpions,Ozzy Osbourne...si ink kativa....bine inteles imi place si punk-ul :D..par example : Offspring (detin toata discografia),Blik 182 (la fel),Sum 41..........cateva melodii de la P.O.D si Korn :)
Umbrele,ce-i drept,seamana cu intunericul....dar sunt fiicele luminii (Lucian Blaga)
EpicMan
Junior Member

Mesajde Venin » Mie Ian 18, 2006 7:09 pm

eyewitness. Ai inclusiv demo-urile ?!!! Eu n-am decat Reign in Terror din '84. Cica Back from the Dead e tata demo-urilor Death. As fi curios cum sună.
Venin
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Ian 18, 2006 7:13 pm

n-am bre, un bun prieten de pe fanclub m-a rugat sa-i cobor death, iel fiind fan si io avand tzava cu dia de 8 tzoli la net. i le-am loat lui, i le-am scris pe sidiu dar au ramas pe hard la mine. io sunt paralel cu greuceniile astea. mai sus fu duar o gluma nevinovata :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde wednesday » Joi Ian 19, 2006 3:09 am

[quote="Venin"]
Doom : My Dying Bride (pană]
cu restul de la mdb ce ai? :(
mie la PL doar primu mi se pare dum si unu nu foarte stralucit...
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde AndradaTheDev » Joi Ian 19, 2006 10:52 am

FrozeN scrie:Ce genuri de ROCK ascultati voi? Niste formatii preferate puteti mentiona?
Sper sa nu aud formatii ce scot rock la kilogram in genul Limp Bizkit, Linkin' Park, Papa Roach, Rage Against the Machine si alte prostii de genul.
Eu unul ascult gotic, black, doom, thrash si death.
Formatiile preferate sunt destul de numeroase si deocamdata nu le voi preciza. Vreau intai sa aud niste genuri de rock ascultate de forumistii de aici si daca s-ar putea niste formatii care va plac.

Mai vechi ca "vechii" Guns N Roses, AC/DC (desi Stiff Upper Lip e bun rau de tot), Queen, Metric (formatie Canadiana mai noua) , Greenday nu sunt rai da' imi place Dookie mai mult decat American Idiot, Offspring (mai mult la miscarea noua punk), The Clash (punk, mai vechi, nu cred ca stie nimeni de ei) , Dead Kennedys (din nou Punk american), Sex Pistols (Britanici), Franz Ferdinand (mai noi, de anul trecut, britanici), si multi altii. Nu imi plac Van Halen sau Linkin Park sau MCR sau Good Charlotte DE LOC.
Am plecat la vot... fiindca pot. (acum in 2 tari, NAH!)

"Man is free, yet everywhere he goes, he is in chains." Rousseau
AndradaTheDev
Junior Member

Mesajde whatever » Dum Ian 22, 2006 1:09 am

si eu am pe undeva discografia Death, nu mai stiu daca e completa sau nu.

Andrada, am doar de comentat la doua chestii. Offspring nu i-as numi ca facand parte din miscarea noua de punk, tinand cont de faptul ca baietii canta de prin 1984-1985, cand erau punk punk, nu pop punk. Vezi pe ST si Ignition. Oricum, mie imi place tot ce au scos, nu conteaza ce stil e, Offspring sunt una dintre trupele mele preferate.
Si sunt foarte sigur ca MULTA lume stie de The Clash.

In rest, numai bine.
whatever

Mesajde adyxvelvetr » Dum Ian 22, 2006 1:33 am

Sal baieti, eu nu sunt prea rocker asa, da' am fost cu niste prieteni intr-un club dinasta din bucuresti si mi-au placut la nebunie Tipical Alice... nu credeam ca trupele astea romanesti mai putin cunoscute, chiar canta asa de bine live.
..e cineva p'aici care are vreo melodie de-a lor?sau au cd scosce stiti?
adyxvelvetr
Junior Member

Mesajde cubu » Dum Ian 22, 2006 12:34 pm

Nu stiu cati ati facut testul asta pana acum, dar il pun aici si pentru cei care nu stiu de el:

http://quizfarm.com/test.php?q_id=93616

Mie mi-a iesit asa :
72% Progressive Metalist (era si culmea :D)
52% Heavy Metal/Old School
48% Power Metalist
28% Non-Metal
23% Thrash Metalist
22% Black Metalist
17% Funeral Doom Metalist
8% Death Metalist
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Dum Ian 22, 2006 12:40 pm

plm, mie mi-a iesit 100% manelist. creca am gresit frun raspuns macsim doo p-acolo
tresa refac testu :D
eyewitness

Mesajde Plutonian » Dum Ian 22, 2006 3:11 pm

salut.mai lasati vrejeli de ala ascula aia ...ca muz aia nu e rock...ask ce imi place si fiecare face la fel...indiferent de pareri asta e...inca ceva ....daca mai aud pe cineva ca e mare rocker ca asculta nush ce formatii de black, death, grind sau doom o sa mi se faca greata desi sunt catalogate ca rock...incercati sa asculati ceva ce puteti intelege....ca nu cred voi sa stiti ceea ce cinta...
Plutonian
Junior Member

Mesajde eyewitness » Dum Ian 22, 2006 3:18 pm

daca mai aud pe cineva ca e mare rocker ca asculta nush ce formatii de black, death, grind sau doom o sa mi se faca greata

boreala placuta! :D
eyewitness

Mesajde wednesday » Dum Ian 22, 2006 6:04 pm

Plutonian scrie:salut.mai lasati vrejeli de ala ascula aia ...ca muz aia nu e rock...ask ce imi place si fiecare face la fel...indiferent de pareri asta e...inca ceva ....daca mai aud pe cineva ca e mare rocker ca asculta nush ce formatii de black, death, grind sau doom o sa mi se faca greata desi sunt catalogate ca rock...incercati sa asculati ceva ce puteti intelege....ca nu cred voi sa stiti ceea ce cinta...

da matale ce fel de rock asculti?
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde cubu » Dum Ian 22, 2006 6:31 pm

Creca asculta christian rock. :D
indescifrabil
cubu

Mesajde whatever » Mar Ian 24, 2006 2:47 am

haha, ce tare e testul asta, cubule !

mie mi-a iesit clar non-metal, si la aproape toate celelalte 0% afara de thrash parca, unde era 7% si death metal unde era vreo 13%.
whatever

Mesajde The_FrozenLord » Mar Ian 24, 2006 10:57 am

Thrash Metalist 62%
Death Metalist 57%
Black Metalist 57%
Funeral Doom Metalist 40%
Progressive Metalist 35%
Power Metalist 28%
Non-Metal 25%
Heavy Metal/Old School 20%

lol, nu prea asc funeral aia sau power metal mai mult decat non-metal :|
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde Shaki » Mar Ian 24, 2006 11:02 am

mie mi-a ieshi k sunt blackeritza ~p
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde piskeshu » Mar Ian 24, 2006 11:33 am

Power Metalist

25%
Non-Metal

25%
Progressive Metalist

20%
Heavy Metal/Old School

18%
Funeral Doom Metalist

17%
Black Metalist

10%
Thrash Metalist

10%
Death Metalist

7%
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde memetshot » Mar Ian 24, 2006 12:17 pm

You scored as Heavy Metal/Old School.

You are a normal die hard metal fan, you love old school and will support metal to the death, Death to false metal and to other genres apart from metal!!!

Heavy Metal/Old School

52%

Power Metalist

50%

Thrash Metalist

30%

Progressive Metalist

28%

Non-Metal

28%

Black Metalist

27%

Death Metalist

23%

Funeral Doom Metalist

15%
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde LeSharK » Mar Ian 24, 2006 12:54 pm

You scored as Progressive Metalist.

Progressive metalist!!! You like bands like Pagan's mind and shadow gallery (say what?), you think long songs are great and good in quality.

Progressive Metalist 43%
Thrash Metalist 40%
Non-Metal 37%
Power Metalist 35%
Heavy Metal/Old School 33%
Black Metalist 33%
Funeral Doom Metalist 32%
Death Metalist 18%

LIES, LIES. metal sucks :(((
Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

Mesajde Venin » Joi Feb 02, 2006 10:16 am

PLUTONIAN.
Scosesi din tine o duma, de rade si calu. Ce pusca mea o fi asa de greu de inteles formatii ca Death, Morbid Angel, Testament, Slayer, etc., nu mai vorbim de zona black in care in ultima vreme se produce 80% chesti atmosferice si bombastice. Ofcourse ca nu e la fel de simpla muzica asta cu chesti blues si io mai stiu ce gen ala Gary Moore, Chris Rea, Dire Straits, Bee Gees, sau alte chesti pentru "inalta societate", dar acum sa revenim si noi un pic cu picioarele pe pamant, Mike Davis, sau Chuck Schuldiner, sau Trey Azagthoth, Malmsteen sunt chitaristi cu zece clase peste multi care se afla in topul marilor chitaristi, iar solo-urile lor incomparabil mai bune ( gasesti in topul ala chesti precum Eagles, Pink Floyd, Metallica, zic eu solo-uri bune, dar nicidecum atat de tehnica precum e apreciata ). Acum, daca tu nu poti sa intelegi astfel de chesti e pacat. Trebuie totusi facuta remarca: incursiunea in genurile extreme trece si prin chesti mai comerciale si la mintea cocosului de priceput ( o iei incet, cu Iris, Cargo, Metallica, etc. ), insa in scurt timp ar trebui sa observi ca muzica e ca un drog, si vrei mereu sa maresti doza (riff-uri mai dementiale, baterie mai rapida, mai multa traire in muzica), iar atunci vei constata ca ce ai ascultat nu cu mult timp in urma, si credea-i ca-i demential, acum e o joaca de copii.
Venin
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Feb 02, 2006 1:54 pm

Venin, doar o observatie (maxim doua): topurile sunt o treaba eminamente subiectiva, cand o trupa este pe val din cvasimotive membrii ei ies automat aproape cel mai bun chitarist/vocal/clapar/tobar. Probabil ca pentru ca cei ce voteaza trupa se obosesc sa ii voteze si pe ei. Metallica dupa 91 sunt o dovada vie.

Gary Moore, Chris Rea, Dire Straits, Bee Gees pentru inalta societate????? Adica si anume cum?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde cubu » Sâm Feb 04, 2006 7:26 pm

LeShark, degeaba negi... in adancul sufletului esti progressive metalist. ~p
indescifrabil
cubu

Mesajde diablo_pECi » Dum Feb 05, 2006 1:07 am

You scored as Death Metalist.

Death metal alright!!! you love violence, torturing people, reducing humanity and you are a sick beast that doesn't care if only your home remains after a devastating armargeddon as you only need yourself to live.

Death Metalist
58%

Funeral Doom Metalist
57%

Black Metalist
57%

Progressive Metalist
45%

Power Metalist
43%

Heavy Metal/Old School
43%

Thrash Metalist
35%

Non-Metal
18%

...pierdere de timp...da curiozitatea...aia a omorat pisica shi a facut o melodie death despre iea :D:
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
diablo_pECi
Junior Member

Mesajde Irongirl » Mie Feb 15, 2006 12:06 am

pt mine rockul inseamna muzica adevarata...si muzica adevarata este cea veche...in special metalul vechi.eu sunt metalista pana la sange...pt mine muzica incepee si se sfarseste cu zeitatile rockului(deep purple-richie blakmore-,judas priest,iron maiden,ozzy...etc).linkin park si toate formatiile astea noi nu valoreaza nimic...sunt fade,doar fac o imitatie de muzica.
Irongirl
Junior Member

Mesajde Venin » Mie Feb 15, 2006 6:45 am

Pentru fiecare muzica ce o asculta e muzica adevarata. In final muzica adevarata si reala toti ascultam: de la rapper la folkist si pana la deathmetalist sau tehnoclubist. Ceea ce zic eu ca face diferenta e aprecierea personala, care se mai intampla pe ici pe colo sa se asemene, insa in rest e un haos, pe care doar unele conventii il mai tin putin din frau. Si aici ma refer la conventi gen Master Of Puppets, Bonded By Blood, Reign In Blood sau Paranoid. De multe ori treaba functioneaza (exemple ca albumele de mai sus ar mai fi ) si recunosc ca de multe ori le inghit si eu, insa trebuie constientizat faptul ca aceasta e lumea de sus, cei ce au avut un sansa unei promovari bune sau chiar cei ce au sarit cu banu mai sus. In spatele lor (si asta e valid in orice epoca ) sta lumea underground si middle, cei ce nu au avut ca scop atat promovarea si sau axat in a face doar muzica. De foarte multe ori nici nu meritau promovare, insa tot de atatea ori undergroundu a dovedit maturitate trecand in unele situatii fericite in middle.
Acum Irongirl, e pacat ca din noile formatii ai auzit doar de chesti gen linkin park. Dupa 90 incoace, multe formati sau prins de chestia cu conventiile ( stabilite in general de mass-media ) si au inceput sa nu mai faca muzica ci sa promoveze, insa te rog sa ma scuzi, dar formatii noi care dau 10 clase metalului vechi sunt puzderie ( vezi Nile, Edge Of Sanity, Arcturus, Dream Theater, etc.) si care as putea spune ca au iesit de mult din sfera underground, insa care inca nu au atins succesul monstrilor prestabiliti, iar daca nu te-ai invarti putin in sfera rockului, nu ai prea da de ei. Nu ma intelege gresit, apreciez si eu un Judas Priest sau un Pink Floyd ( daca stai bine sa te gandesti, la vremea lor nu multa lume auzea de Judas sau Van Halen daca nu era in mediu rock; pe atunci erau la moda alte conventii, iar ei tarziu au ajuns in sfera middle si mai apoi monstri sacri) pana la urma ei si alti cativa sunt pionieri a ceea ce se intampla astazi in rock, iar ei la randul lor au fost inaintasi ai altor pionieri mai putin mediatizati azi, si anume cei din muzica clasica si oarecum blues.
Venin
Junior Member

Mesajde Pinguinu » Mie Feb 15, 2006 11:38 am

Interesant testul asta...kiar mi se potriveste....

You scored as Heavy Metal/Old School.
You are a normal die hard metal fan, you love old school and will support metal to the death, Death to false metal and to other genres apart from metal!!!
Heavy Metal/Old School 73%
Power Metalist 72%
Black Metalist 63%
Thrash Metalist 60%
Progressive Metalist 50%
Non-Metal 37%
Funeral Doom Metalist 37%
Death Metalist 35%
A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
Pinguinu
Junior Member

Mesajde _catz_ » Mie Feb 22, 2006 5:31 pm

You scored as Black Metalist.

You love black metal the most, you like to study a lot about paganism, atheistsm and satanism, you are intelligent and know that devil worship is gay, you are also intelligent in making your own point of views especially in religion and politics.

Black Metalist

85%

Funeral Doom Metalist

83%

Death Metalist

70%

Thrash Metalist

67%

Power Metalist

55%

Progressive Metalist

50%

Heavy Metal/Old School

50%

Non-Metal

43%
You make The water warm, You taste Foreign, And I know You can see The cord break away
Cause tonight, I feel like more, Tonight I feel like more
_catz_
Junior Member

Mesajde Venin » Lun Feb 27, 2006 3:05 am

Ceea ce ma amuza in jocul asta e punctajul care depaseste putin 100%. Hai treaca de la mine. E destul de bizar totusi. Sa zicem ca esti 40% Non-Metal si 41% Black Metalist, iar restul sub 40% atunci zic eu ca e o problema aici, pentru ca desi jocul te va descrie ca un black metalist pasionat de ocultimsm si blablabla...nu poti sa nu treci cu vederea scorul imens obtinut la Non-metal. Uni ar numi chestia asta o viziune deschisa asupra realitati. Mi-e mi se pare mai mult nehotarare. Nu poti sa asculti ( cu adevarat sa asculti ) Immortal sau Bathory sau Death si apoi sa treci la Guta sau Ady De Vito sau sa te apuci de rap, hip-hop si altele. Cel ce o face nu este rocker,e pacalici si sincer, nu as avea incredere intr-o astfel de persoana (mai ales daca cu mine se da mare rocker si apoi se zbenguie pe ritmuri de manele si alte non-metal chesti ). Parerea mea. ( stiu ca uni se vor simti ofensati si vor zice: it's just music. dar treaba nu sta chiar asa cand vorbim despre rock )
Venin
Junior Member

Mesajde whatever » Lun Feb 27, 2006 2:28 pm

jocul e doar pentru amuzament, nu indica realitatea (sau o indica, dar in procentaj mic) Eu unul nu sunt deloc de acord cu ceea ce zici, referitor la a asculta (cu adevarat cum sustii tu) un anumit stil muzical, si apoi sa te apuci de altceva. Eu unul am cantat rock, inca mai cant, dar in acelasi timp, si cu o placere la fel de mare ma ocup si de electronice (non metal clar), de funk, si chiar de hip hop. Toate imi plac foarte mult, pentru ca asa cum am subliniat de mii de ori, gasesc ceva demn de luat in seama, ceva frumos in fiecare, si nu vad absolut nici o nehotarare aici (in cazul meu desigur). Bineinteles, si asta am subliniat, rockul imi este cel mai drag, dar asta nu inseamna ca nu ma simt la fel de bine cand merg la TM Base, sau cand iau parte la o seara de hip hop de calitate. Treaba sta in felul urmator cand vorbim despre rock. Il simti, sau nu il simti, indiferent de ce alte lucruri mai asculti/canti. Si ca sa iti dau si un exemplu (de la noi din tara) concret, Stellu, care acuma face hip hop, cu trupa R.A.S.A. a cantat 7 sau 8 ani cu Apostaza. Care erau death metal. Si omul inca asculta din astea, si ii plac foarte mult, si a si fost la concerte d'ale noastre cand mai cantam, si stie rock cat cuprinde, din multe stiluri. Cu toate acestea, acuma face hip hop. Asta inseamna ca la 30 de ani e nehotarat si/sau pacalici ?

plus ca e foarte deplasata incadrarea facuta de tine cu manelele si alte non metal chestii in aceeasi propozitie. Ar insemna acelasi lucru pentru tine ca ipoteticul personaj in cauza sa danseze pe Guta sau pe un mix de la Roni Size ?
whatever

Mesajde LeSharK » Lun Feb 27, 2006 3:48 pm

pe mine ma amuza astia cu "frateee, nu esti rocker adevarat daca asculti si altceva"

un fel de "blue is better! green is for faggz.." :/
Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Rock