Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor

...pentru cei carora le place sa scrie

Mesajde Sică » Sâm Ian 21, 2006 2:54 am

nocturna scrie:sica, mileurile, deshi nu-s macrameuri, shi bibelourile din biblioteca is de mare exceptzie. au tresarit palpitatziile rand pe rand cand le-am vazut. shi pisicutza aia cu umbrelutzele din pahare pe fundal, ce poate fi mai gingash?!... shi lustra cu ventilator... shi pampoanele de la flori... toate is ale tale?

:D: petrecerea aceea nu s-a dat in casa la mine :( daca se dadea la mine nici macar glas de manea nu se auzea

cubu scrie:Bre, uitasi sa mentionezi bibelourile cu pechinezi de colosa jos... Creca moare Migu de invidie.

sa vada migu pichinezu meu, nu bibelourile. Aici ma refer la caine nu la altceva :D

voi pune o poza si cu el dar mai incolo
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde cubu » Sâm Ian 21, 2006 3:17 am

Da, mai, sica, si cand te gandesti la pichinejii din ziua de azi, nu mai e ca aia de altadata. Numa Pepsi, saraca, ultima mohicanca...
indescifrabil
cubu

Mesajde kant emir » Sâm Ian 21, 2006 5:00 am

userul warbync a deschis un tread pe jurnale ( http://www.fanclub.ro/showthread.php?goto=lastpost&t=16221), shacolo nui voe de postat! io ce sa fac, ca ma manaca grozav replicatuarea si nu poci pentru ca sa, mantzelegi!
deci jupan warbync, daca nu ie jurnal, sterge-l cat mai ie cald, si da-i un copy/paste in alta parte (pe subforumul "katerinca si aberatzii" ar fi cel mai indicat, ca acolo se discuta cel mai liber si acolo o sa ajunga oricum - numa daca il tzii ca jurnal scapa)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde incoherent » Sâm Ian 21, 2006 5:35 am

sandra,io n-am racit in 3 ani de 4 ori,darmite sa mai iubesc de tot atatea :D io n-am zis ca nu stii ce-ai trait,departe de mine ideea asta,insa posibil sa acorzi unor lucruri o importantza pe care nu o au in realitate.sau nu :D
lasa-l kant emir pe warbync,e consatean d-al meu,poate isi schimba parerea la o bere:)
Gigi Becali e idolul unei generatii
incoherent
Junior Member

Mesajde kant emir » Sâm Ian 21, 2006 5:48 am

Sandra, hai satz spui si io doo vorbe (btw de catz iubitz in nush catz ani, si mai ales de ista, ultimu): ia mai da-i in maica lor!
Din pacate...am iubit cand nu trebuia, pe cine nu trebuia...

poi da, se puate (adica cineva zice: "prosti? da, e adevarat - da' multz!" si allantu zice si iel: "da mah, multz - da projt!" si primu: "Proshti mah, da multz tare!" shal doilea: "multz mah, da projt! ce nu pricepi?" shi primu ear: "bah, intzelege! ie projt, da ie multz! prea multz! mult prea multz! gadit? shi-n final, io-s shefu, deci da, ie multz, punt!" - "uochei, ma'c sa ma spal; reatz ai dreacu tatz!")
si cel mai rau doare dispretul celui pe care il iubesc.

adica da, da-l in ma-sa!
incohe: da di ce? adica shi ceicu asta?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde eyewitness » Sâm Ian 21, 2006 7:46 am

warbync scrie:Pacatul facut cu 5.000 de ani in urma e acelasi cu cel pe care il facem noi azi. Religia, de-a lungul mileniilor, a avut rolul acesta de a-l disciplina pe om, de a-l feri de pacat.

corect bre, religia disciplineaza si armata propaga credinta in divinitate.

mai o fecioara sacrificata, mai un eretic ars pe rug, mai o cruciada macsim doo, deh, mizilicuri disciplinare pe altaru religiei sa fereasca lumea de pacate

of Duamne, jenibil(c.n.) ce mesajeri iti alegi sa-ti propaje intzelepciunea
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde pacha » Sâm Ian 21, 2006 11:58 am

Warbync-"In aceleasi pacate poate cadea si un simplu cersetor sau un muncitor, ca si un savant sau mare demnitar."

La cersetori pacatul lacomiei este capital.:)

-"Diavolul, care uraste pe om foarte mult, ii falsifica aceasta ralitate si il manevreaza cum vrea."

Este exprimare tipica.Esti student la teologie?

Sandra ai grija ca warbync e din Brasov.Poate,poate-l ispitesti intru pacat.
Si asta trece !
pacha

Mesajde rebelmonk » Sâm Ian 21, 2006 12:24 pm

da, mai zucky, iti vine sa crezi ce revoltat sunt??? iti vine sa crezi pe cine mi-a picat mie??? bai, ce porci e barbatii, da-i in spanac!

pese: ti-am zis eu odata, si nu doar o data, mai de mult, ca nu te prinde limbajul elevat! mai ales cand il folosesti in public!

(*)

pace tie, iubirea mea

* edit by k@tzy: daca tzii mortzish sa sperii uaminii shi sa'i amenintzi, vezi caie pm'ul orcand la dispozitzie.
rebelmonk
Junior Member

Mesajde une helene » Sâm Ian 21, 2006 5:48 pm

deci...dragul meu Kant_emir...problema e ca eu stiu ca ceea ce zici tu,de exemplu, (k nu esti singurul de-mi zice asta) e bine. si eu ma uit din cand in cand in oglinda, mai mult dimineata, asa...si imi spun...cam aceleasi lucruri.

iar domnu incoerent albastru...pe mine chiar nu ma intereseaza daca ma crezi sau nu. deci sincer. poate, cine stie...pe jurnal de fapt fac literatura ieftina.
Hai sa-ti spun ceva...nu mai stiu unde am citit-o...

Pentru fiecare om, cea mai mare problema pe care o are, la un moment dat...e cea mai mare care exista.

Sau ceva de genul asta. In fine...tu imi explici degeaba ca problema mea de fapt e falsa, sau ca nu e asa de importanta, ca eu oricum...fiind subiectiva...nu te bag in seama...pentru ca durerea mea oarba nu mai e loc si de altceva. :D
une helene

Mesajde RajaF » Sâm Ian 21, 2006 8:47 pm

monk cu rebelmonk se iau la bataie :D
pentru monk (baiatu cu carbidu ca la celalalt nu ma bag ca e prea depresiv) naspa treaba cu carbidu mai. daca iti place chimia si nu iti place de diriga fa ce am facut je: la ora de chimie pune mana pe o sticla de amoniu (in orice forma merge) si varsa cateva picaturi pe un articol de imbracaminte al doamnei diriginte. nu o sa se vad nici o urma, dar o sa puta de o sa ii cada nasu' si ei si oricui se va apropia la mai putin de 10 metri de dansa. ai grija totusi sa nu te vada ca nu cred ca i-ar placea :D si cu muntele nu iti fa griji ca Bucegii nu se misca de acolo prea curand (s-ar putea sa fie ingropati sub un munte de gunoi de pantofari, da nu se misca)
Live fast, die young!
RajaF
Junior Member

Mesajde monk » Sâm Ian 21, 2006 9:13 pm

Sica_wine scrie:monk daca esti la fel de beat precum sunt eu, iti urez varsare placuta :)

pardon... monk e numai unul :P
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde incoherent » Dum Ian 22, 2006 12:54 am

asa e sandra,fiecare suntem centrul universului nostru.daca ai fost in brasov si nu m-ai chemat la un ceai :D
Gigi Becali e idolul unei generatii
incoherent
Junior Member

Mesajde une helene » Dum Ian 22, 2006 3:31 am

daca vrei...mergem si bem un ceai. eu maine toata ziua sunt in Brasov. si voi trece si pe la net. dak vrei sa ne vedem...sigur. dc nu?
une helene

Mesajde rebelmonk » Dum Ian 22, 2006 12:22 pm

monk , cu tot respectul, faptul ca avem aproximativ aceleasi nick-uri nu include varianta "plagiere", ci doar pura coincidenta...
daca nu intelegi situatia de fata, si in continuare nu esti de acord sa ne regasim pe acelasi forum, sper sa gasim noi o solutie pana la urma...

p.s.: as sta acum sa-ti explic cam care e originea nick-ului meu, si toata vrajeala asta intelectuala de 2 lei, dar nu cred ca te-ar interesa nici cat negru sub unghie, asa ca zic sa o lasam moarta cu discutia asta de "cine e adevaratul monk?"... ok?

pace!
rebelmonk
Junior Member

Mesajde monk » Dum Ian 22, 2006 12:57 pm

nu .

The Wake Up Show™
monk

Mesajde rebelmonk » Dum Ian 22, 2006 1:14 pm

si cum rezolvam situatia?... sunt sigur ca nu ai de gand sa iti schimbi nick-ul, eu nici atat... ce facem?
rebelmonk
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Ian 22, 2006 1:52 pm

eu zik sa va imprietenitzi,sa iesitzi impreuna,sa va imbatatzi impreuna :)) hai,group hug,monkshilor :) :D
Titina
Junior Member

Mesajde sin ella » Dum Ian 22, 2006 2:38 pm

si io zic sa lasati copilariile la o parte pana nu ma enervez si-mi fac o clona mo[B]nk a sin[/B] :zambet:
............................
sin ella

Mesajde rebelmonk » Dum Ian 22, 2006 2:50 pm

pai io nu sunt copilaros... decat ca nu vreau sa se supere monk pe mine, desi nu prea are motiv... stiu, pare ca ma atac acum, dar deja am facut nijte greseli pe forumu' asta, si nu vreau sa ma mai cert cu nimeni... sper sa iasa bine!
rebelmonk
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Ian 22, 2006 4:14 pm

nu se supara nimeni pe tine,nu te cunoashte orikum monk shi nu te certzi cu nimeni,they all love you :) happy now? :D
Titina
Junior Member

Mesajde rebelmonk » Dum Ian 22, 2006 4:22 pm

dap... sunt mai paranoic din fire... :-"
rebelmonk
Junior Member

Mesajde eyewitness » Dum Ian 22, 2006 4:23 pm

momental lasati-l pe monk, are iar o criza de teribilizm, da isi revine iel, va promit :D
eyewitness

Mesajde monk » Dum Ian 22, 2006 5:38 pm

multumesc pt intelegere bunicule, si eu sper sa treaca. pana una alta mai lasa afacerile si treci pe ym sa te mai bat la pul

The Wake Up Show™
monk

Mesajde eyewitness » Dum Ian 22, 2006 7:10 pm

gisu lapu nepuate :D

k@tzi, am io inpresia ca esti indragostita...lulea :D
eyewitness

Mesajde kahlan » Dum Ian 22, 2006 8:01 pm

shi eo am impreisa ca.. nu:D
kahlan
Junior Member

Mesajde eyewitness » Dum Ian 22, 2006 8:11 pm

uare? o fi bine, o fi rau, creca tu stii mai bine :)
eyewitness

Mesajde kahlan » Dum Ian 22, 2006 8:57 pm

is sigura, shi creca ie intr'un fel mai bine :)
kahlan
Junior Member

Mesajde Sică » Lun Ian 23, 2006 9:11 pm

rebelmonk presupun ca te-ai certat cu mama ta, las ca ii trece, dar o sa ii treaca si mai rpd daca nu mai stai pe fc si fugi repede sa ii ceri iertare
Sică
Junior Member

Mesajde rebelmonk » Lun Ian 23, 2006 9:30 pm

nu m-am certat cu ea, ca ea n-a zis nimic, am vorbit decat eu... dar am spus ce nu trebuie spus de un copil parintelui nici in ruptul capului! in fine, nu mai conteaza...
rebelmonk
Junior Member

Mesajde Sică » Mar Ian 24, 2006 2:07 pm

SOD scrie:dom'le, imi place alcolu. ce pot sa fac?

se pare ca totusi nu sunt singurul :D
Sică
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale