C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bre omule, nu te mai vaita atata ca oricum la maru laudat nu da nici dracu cu batzu 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bre aiule, avionu lu matale de te duce unte pleci nu oprejte shi pe la mine pin halta? ca tz-aj da sa ai pe drum nejte pachetzele de primavara cu omat, nea shi ceva zapada! plus fro doo stecle de vantoasa d-a noastra, orijinala importata den nordu rusiei europene(copirait realitatateve)!
bre, de mult nu mai auzisem io de pí£ví£luc a lu corutz asta shi uite ca abea il reinvie unu shi shi-o lua peste dejete!
s-a oprit vantu! nu mai ninje! ie senin! den spatele jeamurilor e mirific afara, da` daca te manca-n cur sa eshi la o tzigara pe balcon, regretz amarnic mancarimea! e deficit mare de grade! e splendid! cred ca vine iarna!
bre, de mult nu mai auzisem io de pí£ví£luc a lu corutz asta shi uite ca abea il reinvie unu shi shi-o lua peste dejete!
s-a oprit vantu! nu mai ninje! ie senin! den spatele jeamurilor e mirific afara, da` daca te manca-n cur sa eshi la o tzigara pe balcon, regretz amarnic mancarimea! e deficit mare de grade! e splendid! cred ca vine iarna!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
deci amr 0
guzbai si saveti grije de voi si de forum
guzbai si saveti grije de voi si de forum
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
lalei
aiule, să te intoarceţ sănătoşi şi intregi. cat despre forum, po să stai linijtit. il laj pe maini bune.
ps: de cand imi doream să fiu tăticu lor pe caterincă şi aberaţii.
~p~p
aiule, să te intoarceţ sănătoşi şi intregi. cat despre forum, po să stai linijtit. il laj pe maini bune.
ps: de cand imi doream să fiu tăticu lor pe caterincă şi aberaţii.
~p~pANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Pa bre!Calatorie sprancenata!Mi-aduci shi mie o scoica ashea ca suvenir.
Neatza buna tutulor lunaticilor.
Io azi am facut tzurtzuri la gene.E un geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!... de ingheatza oole-n gaina.
Neatza buna tutulor lunaticilor.
Io azi am facut tzurtzuri la gene.E un geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!... de ingheatza oole-n gaina.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
zmorning bre, opritz frigu ca intra matizun greva!!!
de la glina imi mai amintesc io cate ceva si anume pastravii care a fo destui ca fraierii au plecat dupe porc
plus nejte surprize care era sa omoare un biet uom. in orice caz apropos de tarantula, nu va punetz la gadilat cu el daca monitoru din preajma nu are in apropiere fo saltea care sa ii atenueze caderea de la distanta si inaltime.
ajteptam aiulicutzicu, sa speram ca acu nul mai urmareste taifunele ca data trecuta
de la glina imi mai amintesc io cate ceva si anume pastravii care a fo destui ca fraierii au plecat dupe porc
plus nejte surprize care era sa omoare un biet uom. in orice caz apropos de tarantula, nu va punetz la gadilat cu el daca monitoru din preajma nu are in apropiere fo saltea care sa ii atenueze caderea de la distanta si inaltime.
ajteptam aiulicutzicu, sa speram ca acu nul mai urmareste taifunele ca data trecuta

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
gaga scrie:sa speram ca acu nul mai urmareste taifunele ca data trecuta
şi io sper la fel, da omu or era nebun asar cand am vorbit cu el la tilifon or senbătase. nu po să descriu conversaţiunea telefonică că aj spune din casă, da crede-ţimă că io m-am ingrozit. noroc că radea singur de ce spunea, calfel maj fi dus la de unte pleacă aiu cu căruţa şi eaj fi spart roţile numa să jtu că el şi consuoarta ie sănătoji.
ANTI
-

deci neatza, futumash pe ele de frig si munci care este.
deci in uichend am invatat ca cecu nu stie cum se monteaza un sac de dormit.
deci in uichend am invatat ca cecu nu stie cum se monteaza un sac de dormit.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
merluc: in secunda doi cand am ieşit din bloc să mă duc la metrou mi s-au lipit nările şi mi s-au dezlipit numa după ce au trecut fo 15-20 de secunde de cand coborasem pe peron. idem şi cand am ieşit de la metrou să aterizez la muncă.
ANTI
-

mie mi-a inghetat uleiu' in cutie, ceea ce nu ma impiedicat sa imi amintesc ce am invatat io in uichend:
cecu, gajica lu shomioru si irlandezul pippo nu au aceleash gusturi la tzuika.
irlandezii ciordesc slanina ramasa si fug dezamagiti de trezirea in frumoasele acorduri ale trupei megadet.
la hant am iesit mereu pe primul loc. (cu conditia sa te uiti pe foaie viciversa
)
memetu e la fel de muci la brici si beat si treaz
lu tarantula i se unfla venele cand se pileshte
daca pui un ardei mic si iute rau ca surpriza intrun pateu cu cajcaval poti sa omori pe cineva.
monitoarele cad cand dai cu picioru' in ele.
memet face mujdei bun.
cecu, gajica lu shomioru si irlandezul pippo nu au aceleash gusturi la tzuika.
irlandezii ciordesc slanina ramasa si fug dezamagiti de trezirea in frumoasele acorduri ale trupei megadet.
la hant am iesit mereu pe primul loc. (cu conditia sa te uiti pe foaie viciversa
)
memetu e la fel de muci la brici si beat si treaz
lu tarantula i se unfla venele cand se pileshte
daca pui un ardei mic si iute rau ca surpriza intrun pateu cu cajcaval poti sa omori pe cineva.
monitoarele cad cand dai cu picioru' in ele.
memet face mujdei bun.
- gaga
deci cand vine aiu sa nu uit sa ii dau un link de la o firma de catering, poate o angajaza la munca, are d'alea de ii plac lui:
http://www.grinners.com.au/Spin%20Avoc.jpg
http://www.grinners.com.au/Spin%20Avoc.jpg
- gaga
nacsualo, bobiţele alea portocalii e buoabe de porunb?
ANTI
-

salutzake shi voo!salut tzake!
ie ca la ecuator afara! suoare shi -7, ceiea ce fatza de cele -24 anuntzate de mete orologi shi cele -27 anuntzate de termometru` meu ie parfum! se deshchide shtrandurili(ca e la moda patinele earna asta)!
iaodi, mujdei d-ala grosu`? ala e beton!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740