-luni dimineata ora 7.10.parasesc minunatul camin al familiei cu destinatioe finala minunatul meu liceu!
-ora7.11 o pisica neagra usor handicapata(si nu glumesc..are coada incolacita pe spate asemenea cainilor,in niciun caz asemeni pisicilor) si`a sincronizat plekrea la scoala pisiceasca odata cu a mea si a simtit nevoia imperioasa de a`mi traversa calea de la stanga la dreapta...am facut cei 3 pasi regulamentari inapoi,am scuipat si mi`am continuat drumu`neabatut gandindu`ma"kiar sunt curioasa ce o sa mi se intample azi"....
nu multe..adik se puteau si mai multe....hmm..cu ce sa incep?s`o iau cronologic!nu vine profa la germana(adik la prima ora...)as fi putut foarte bine sa mai dorm o ora,,in skimb stau la astia la clasa si invat niste franceza... ma fac poligloata....
pe parcursu`unei ore de curs temperatura corporala a urcat undeva la 38 de grade si starea mea s`a deteriorat simtitor..in pauza ma duc la cabinet,iau un algoklmin fiola(blestemandu`ma in acelasi timp pt faptul k am papile gustative) si 50 de minute mai tarziu starea mea este imbunatatita simtitor...
ma duc la policlinik sa`mi skimb medicu`de familie...(asta e etapa 1,cea de deasupra e etapa a 2a;) ) si ma duc....
cioc!cioc!la usa.intru si le zic buna ziua!erau 6 asistente si niciuna nu m`a onorat cu salutu`..
-buna ziua!!!!!cu cine trebuie sa vb ca sa`mi skimb md de fam?vreau sa ma mut aici la dvs!
-(in sictir o tanti usor supraponderala imi raspunde printre firmiturile produsului d patiserie cu care se infunda!) cu cine vreti,da`inkideti usa dupa dvs si intrati cu totul!
vazand k e singura care m`a tratat cat de cat cu bunavointa inkid usa si ma adresez ei:
-vreau sa ma inscriu la md de fam la dvs
-asa...si?
io pauza!!!!!
tot ea:
-cine lucreaza in minister?
-o ruda de gradu`I
intervine o alta tanti din dreapta ei cu care voi purta conversatia pana la sfarsitul ei
-n`aveti voie sa va inscrieti la noi !!!
io:cum adik?doamna de la parter din cutie(de la birou`de info)mi`a zis k se poate..ori nu lucrati in aceeasi institutie?
-NU AVETI VOIE SA VA INSCRIETI LA NOI!!!
-cum sa nu am voie doamna???!?!?!?!?
-cati ani aveti??
io finutza:optsprezece!!!
-doaa???n`ai voie sa te inscrii aici!!
-doamna,cum sa nu am ???
-puey lucrati in minister??
-nu lucrez!!
-ei,atunci vedeti k nu aveti cum???doar dak lucreaza mama sau tata acolo..
io deja cu tensiunea crescanda-doamna si ruda de gradu`I ce e?????
fofilandu`se-cine lucreaza in minister??
-TATA!!
-a?da?puey sa vii cu contractu` si cu...
-care contract??
-lasa k stie tata care contract...
-doamna,care contract?ala de la masina de spalat?explikti`mi k sa stiu ce aduc!!
-ala cu casa de asigurari si...
-si nu puteati sa ziceti asa d la inceput???
-...si buletinu`!
-care buletin?al cui??
-(ridicand tonul)despre cine e vba in propozitie???
-dna,n`am venit sa fac literatura sau gramatica aici...buletinu`cui???
-al tau!!!!
-nu despre mine era vba in propozitie....
-buletinu`tau!!
-da`de ce imi vorbiti asa???
-voai da`cum iti vb???
-asa...ce era dak imi vbeati frumos de la inceput si nu ridicati tonu`la mine???
-da`n`am ridikt tonu`la DVS!!!
-ba da!!DECI..contractu`cu casa de asigurari,b.i. meu si....
-...si atata!
-si fisa??n`o iau de la celalalt dr?
-...a ..ba da....si fisa!!!
-multumesc!buna ziua!!
ies furtunos de acolo insa fara sa trantesc usa!~!!!!am zis k turbez....k le strang de gat....si era abia ora 12.30....cand m`am dus 2 zile mai tarziu sa imi depun cererea la minuntata doctorita aflu k tanti care nu stie sa faca legatura intre rude de gradu`1 si parinti este ASISTENTA SEF!!!prea putin ma durea de ce e ea acolo...m`am infiintat iar la ea si i`am zis pe un ton ferm,hotarat k m`am intors!s`a skimbat usor la fata si zambindu`mi (!!!!)imi zice"imdiat sa va trimit la dna camelia...." cam asta e epopeea cu skimbarea dr de familie....in continuarea zilei de luni...
pregatire pt bac la sport....la finalu`pregatirii era, cu un genunki vanat si dureros(incercasem sa stau in maini la spalier...fara saltea....deznodamantu`e clar ) si azi ma mai doare...
asta fu ziua mea de luni...n`a fost kiar asa de naspa...

)da`cand ma intorceam acasa ,,,exact pe aceeasi portiune de drum de dimineata ma intalnesc cu aceeasi pisica care tacticoasa se grabea sa`mi traverseze inapoi calea....uoofff....
AZI~~~ORA DE FILOsOFIE~~~~profa la catedra ,io in banca incercand s`o aburesc pt a3a nota...k sa nu mai dau lucrare...am auzit si io ceva prin clasa si am incercat sa redau k fiind al meu despre unu`,marx..

asa...si cum ii explikm io mai tare k nu sunt de acord cu nenea asta k face k drege si o vad pe profa k scoate un ruj rosu de burgundia si incepe sa se dea cu el uitandu`se cu tot interesul d care era capabila la mine:)) io ..ma blokez...o aud pe veve k pufneste in ras..toata clasa se uita pe pereti sa n`o vada k altfel ar fi ras..aia doi din fata mea se zguduiau de atata ras,io=pierduta!!ma rugam sa nu ma pufneasca rasu`k dau cu picioru`la nota..mi`am adunat toate puterile si m`am concentrat pe stema de deasupra capului ei si am continuat discursul despre afirmatiile unuia care oricum e mort!!!la finalul orei imi zicea sa`i aduc aminte sa`mi treaca un 9 in catalog!!!!!am rasuflat usurata!!!
tre sa ma duc la cursuri si n`am nici un kef....poate o sa imi mai bag nasu`prin jurnalele altora pana la si jumate...
aaa...uitam sa scriu ce e mai important!!puiu meu s`a imbolnavit..cred k are gripa ..e frustrant k nu pot sa ma duc la el dat fiind faptul k nu`i in buc!!!dar am fost duminik...si a fost sooper....am facut2 luni sambata...si m`a asteptat knd am coborat din microbuz cu un trandafir alb

..e al doilea baiat care imi ia o floare...pe primu`il kema victor si mi`a luat ghiocei in clasa a2a...

ufff..mi`e greu k e departe,dar asta nu ma impiedik sa simt pt el ceea ce simt...