Cine stie ce inseamna Italo Disco Dance ?

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

Mesajde b0nechina » Mie Ian 18, 2006 10:48 pm

Din momentul asta, atata timp cat eu mai moderez subforumul numit Muzica, orice comentariu "la shto" si/sau offtopic pe acest subiect va fi taxat cu avertisment.
b0nechina

Mesajde cr3tz » Mie Ian 18, 2006 11:46 pm

pai de ce nu faceti subiect separat?sau macar sa schimbati titlul subiectului.

mersi Mark :)

p.s. nu fac nici un comentariu la sto,doar pun intrebari :)
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde bazac » Joi Ian 19, 2006 6:37 am

bazac
Junior Member

Bun Venit!

Mesajde Max Him » Joi Ian 19, 2006 2:13 pm

BUN VENIT Cr3tz!
Ca sa-ti raspund in mare la intrebarea la prima ta intrebare:
Italo DISCO Dance era muzica creata de producatori in majoritate italieni, iar interpretarea apartinea cantaretilor italieni- care , ca si azi, in mare parte sunt cantautori; adica isi produc singuri piesele!
DIFERENTA dintre muzica PUR italiana, adica cea cantata in italiana si Italo DISCO consta in faptul ca muzica Italo DISCO era cantat in limba ENGLEZA, iar RITMUL era gen DANCE si nu slagar sau pop italian...Evident nu era o regula batuta in cuie deoarece multe din piesele Italo Disco aveau si varianta in limba italiana cantate de aceasi cantareti...si sunt cazuri in care varianta in italiana a castigat mai mult decat varianta in engleza. Un exemplu BINO- Italia Italia, pe care-l tot discutam mai zilele trecute, sau ELITE- Senza Tregua.
Muzica Italo Disco se estimeaza totusi ca a inceput a fi produsa inca de la sfarsitul anilor '70, iar primul mare hit de acest gen care a facut inconjurul lumii a fost " One For You, One For Me" interpretat de LA BIONDA in 1978.
A urmat in 1979 "Fire Night Dance" -PETER JACQUES BAND, "I’m A Man"- MACHO .
O sa intrebi: Care e DIFERENTA dintre muzica DISCO in general de atunci si genul ITALO Disco intrat pe piata? Pai diferenta consta in primul rand in faptul ca italienii produceau muzica cu o linie MULT mai melodica, RITMATA si INSTRUMENTATIE cu MULT mai complexa!
Ei au profitat de faptul ca incepuse o NOUA era in muzica: MUZICA ELECTRONICA, astfel ca in ceea ce priveste INSTRUMENTATIA, au introdus SYNTHETIZATOARELE electronice care aveau posibilitati mult mai mari fata de vechile orgi electronice folosite de britanici, USA. ASTFEL productia europeana si in special italiana de muzica Disco DAnce a castigat teren tot mai mult prin acesti factori ESENTIALI caracteristici :LINIE MELODICAcaracteristica italienilor, RITM , INSTRUMENTATIE electronica/cu o gramada de bit/efecte, si nu in ultimul rand VOCE (DAR VOCE nu aiureli mixate) perfect combinata cu ce spuneam mai sus.
TERMENUL de ITALO DISCO DANCE a luat practic nastere prin anii '82-'83.
De fapt, mai precis in 1983 cand producatorul german BERNHARD MIKULSKI a scos pe piata prin casa sa de discuri prima dubla compilatie intitulata "BEST OF ITALO DISCO".Care evident cuprindea productii disco dance productie MADE IN ITALY!!!!
De la aceasta compilatie pana la restul productiilor ulterioare nu a fost decat un pas, deoarece inntr-un singur an mai toate casele de productie EUROPENE produceau muzica GEN :ITALO DISCO DANCE!!!
Astfel FEBRA Italo Disco a cuprins Europa, Asia, America, mai putin Anglia- care fiind foarte conservatoare tine la stilul aparte.
Evident ca fiecare tara a mai influentat putin din stilul PUR italo disco, iar producatorii si compozitoprii se intreceau sa creeze muzica dance.Astfel ca in paralel cu muzica Italo Disco au aparut alte curente cum e si HiNRG si in afar de VOCAL se crea muzica electronica produsa pe synthetizator , denumita mai tarziu Synthesizer Dance.(KOTO, HIPNOSIS, LASERDANCE, ETC.)
IN PREZENT muzica Italo DISCO Dance nu se mai produce fiind depasita, insa ea a EVOLUAT in muzica... HOUSE DANCE.
ATENTIE genul ITALO DANCE(...deci fara "DISCO") EXISTA in continuare, iar printre cei de azi imi plac in mod deosebit:
GIGI D'AGOSTINO, IN GRID, PAUL VAN DYUK, MASTER BLASTER, si altii.
Ok, cam atat deocamdata, astept alte intrebari.
My power play:

RYAN PARIS- Dolce Vita

BEST of ITALO DISCO!
Max Him
Junior Member

Mesajde cr3tz » Joi Ian 19, 2006 4:16 pm

multumesc pentru informatie,o sa ma documentez.

si mai am o singura intrebare:de ce nu cereti schimbarea titlului daca tot stiti rapsunsul? :D
cr3tz

Titluri?!

Mesajde Max Him » Joi Ian 19, 2006 5:03 pm

Cu placere Cr3tz!
A, cat despre schimbarea titlului, ma gandesc ca te referi la titlul topicului care este practic o intrebare la care s-a raspuns de muuuuuuult, nu?! ;)
Pai ar fi o idee. De exemplu, ceva de genul:
"The '80s Italo Disco(/HiNRG& Synthesizer) Dance Party"- titlu ce l-am vazut si prin alte forumuri, sau probabil alte titluri :
"Remember The '80s Italo Disco Dance Music" sau
"The '80s Italo Disco( (/HiNRG& Synth.)Dance Is BACK!".
Evident ca se pot face si alte propuneri.
Have A Nice Day!
Max Him
Junior Member

Mesajde cr3tz » Vin Ian 20, 2006 10:11 am

eu nu am intrebat ce alte titluri ar fi mai bune pt subiect,ci pur si simplu:de ce nu cereti schimbarea titlului,avand in vedere k deja rapsunsul la primul post se cunoaste :D
cr3tz

Power Play!

Mesajde Max Him » Vin Ian 20, 2006 3:41 pm

Cr3tz,
am retinut ce ai intrebat tu, si chiar e buna intrebarea ta avand in vedere ca deja s-a raspuns la intrebarea: cine stie ce inseamna italo disco dance?
Eu am venit in schimb cu propuneri in atentia TUTUROR forumistilor din acest thread, pentru o eventuala redenumire a titlului.
NU ne deranjeaza insa nici titlul actual al topicului. Dar e probabil ca putin mai incolo sa cerem domnilor administratori schimbarea acestuia.
Ok, My POWER PLAY:

SCOTCH- Pictures :dir:

una din trupele reprezentative ale genului Italo!
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Vin Ian 20, 2006 7:51 pm

Dar e probabil ca putin mai incolo sa cerem domnilor administratori schimbarea acestuia.

Vezi-ti de treaba! Ti s-a urat cu binele? Vrei sa avem DIN NOU probleme cu moderatorii/administratorii?

Lasa titlul asa, ca e bun.

Power Play:

Lian Ross: Say You'll Never
bazac
Junior Member

E bineeee

Mesajde Mark Ashley » Vin Ian 20, 2006 11:14 pm

Ce bine ca s-au mai linistit apele pe aici.... E bineeee...

Chiar acum ascult un remix extraordinar...:
Neon - Fade To Gray... :dir: :dir: :dir: (my powerplay).

P.S. MaxHim, Bazac are dreptate, am lasat multe de la noi in ultima vreme... asta ar mai fi acum, sa mai schimbam si titlul topicului... In plus, chiar daca noi am descoperit in mare parte ce e italo-disco, intrebarea din titlu poate sa aduca pe forum noi italofreaks, asa cum m-a adus si pe mine acum mai putin de un an... NU? Ca sa afli raspunsul la o intrebare trebuie sa cercetezi si sa te documentezi... ==D
Mark Ashley
Junior Member

Mesajde bazac » Sâm Ian 21, 2006 5:59 pm

Tocmai ascult:

FOCKEWULF 190: Gitano (Power Play-ul meu de azi)

Intrebare: Sunt eu singurul care vede similaritati intrre Gitano si “People Are Peopleâ€Â
bazac
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Sâm Ian 21, 2006 9:54 pm

MARK,
BUNA propunerea de power play! Cu NEON am si eu cateva piese.
Nu cunosc insa propunerea ta BAZAC, asa ca nu as putea sa fac nici o comparatie cu Depeche Mode.
Dar ce parere aveti despre propunerea mea de POWER PLAY:

COO COO- You Can Set Me Free :dir: :dir:

O piesa super ok... dovada fiind si faptul ca are o serie de versiuni si mai mereu apare in Italo Boot Mixuri ! ==D
Mie intotdeauna mi-a placut aceasta piesa.
Revin, in limita timpului disponibil.

P.S.: bingoooooooo: EDDY HUNTINGTON- Bang Bang Baby se deruleaza tocmai acu' in boxele din spatele meu!
ci sentiamo!
Max Him
Junior Member

Bingo

Mesajde Mark Ashley » Lun Ian 23, 2006 11:54 pm

Max Him,

Dar stiu ca asculti muzica de muzica acolo acolo, nu gluma...tot inainte.

Uite, vin cu alta propunere, care m-a intors in timp pur si simplu... este una dintre melodiile acelea... pe care stii ca le-ai ascultat de 1-2 ori in viata, pe la vreo discoteca probabil... iar acum sunt pur si simplu ... stunted...

RICKY LAINE - HEART TO HEART :dir: :dir: :dir: (my powwrplay),
o combinatie superreusita intre Bananrama - Love in the First Degree si Sweet Connection - Heart to Heart ... cel putin asa mi se pare mie...
Ei, ce ziceti, vi-o reamintiti?
Mark Ashley
Junior Member

Mesajde Max Him » Mar Ian 24, 2006 12:02 am

Salutare,
ati auzit careva ceva mai multe despre Giorgia Morandi?
Trebuie sa va spun ca eu desi cunosc ceva artisti si hituri din muzica Italo dance/HiNRG, nu am auzit pana acum de aceasta Giorgia Morandi!!!
ACUM , in acest moment ascult o super piesa a acestei artiste si anume

GIORGIA MORANDI- Children Of The Sky

de pe o SUPER colectie "That's Eurobeat" primita de la un prieten ;) si ... am ramas placut impresionat!
A, si revin cu intrebarea: cunoaste cineva
ALEXIS- Feel It?!
O sear ITALO va doresc!
Max Him
Junior Member

Mesajde Max Him » Mar Ian 24, 2006 12:09 am

WOW! BEST of the best MARK!
EXCELENTA propunerea ta. Ai dreptate, aduce cu SWEET CONNECTION.
Pai, ascult IN FORTA tot ce inseamna IMENSA colectie de "THAT'S EUROBEAT".
Iar BOOT Mixurile Italo sunt SUPER pe aceste colecti.
Nici tu nu vad ca te lasi mai prejos!! Vad ca postezi hit dupa hit.
Auditie placuta! ;)

p.s.: A, si tocmai a intrat IN FORTA( pentru ca muzica asta este caracterizata si de sensibilitate dar in acelasi timp si de forta bassilor si ritmului) , deci:
TATJANA- Chica Cubana... va amintiti?...genul Samantha Fox sau Sabrina(Salerno)
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Mar Ian 24, 2006 3:52 pm

Max Him, poate ACUMA imi vei raspunde la intrebarile mele:

Intrebare: Sunt eu singurul care vede similaritati intrre Gitano si “People Are Peopleâ€Â
bazac
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Mar Ian 24, 2006 4:27 pm

Hm! Ca sa-ti raspund la intrebare ACUMA!!(...ca de nu ma certi, nu? ;) ), da, este o oarecare asemanare intre cele 2 piese.
A, cat priveste GIANI Morandi, da il cunosc... desi e trecut cu bine de generatia mea!! Oricum , artistul paralel cu a sa cariera solistica este si un mare show man; cel putin avea Rai Uno un super show mai anul trecut, ceva de genul "50 anni di varieta" show muzical ce se bucura de mare audienta la italieni .
Sa nu-mi spui ca ar avea ceva legatura cu GIORGIA Morandi... sau?!
Apropo de asta, cine stie, poate si mai recentul cantaret roman de muzica dance numit tot... MORANDI o fi vreun nepot ratacit de-al lui?! ;)
Ocean Wings: Living in the Snow- este excelenta!!!!!!
My POWER PLAY:

LABAN- Ch- Ch- Cherie :dir: :dir:

Una dintre cele mai preferate piese din repertoriul duetului LABAN. ==D
o zi italo va doresc!
Max Him
Junior Member

German Disco

Mesajde Mark Ashley » Mie Ian 25, 2006 10:57 pm

As fi vrut sa va spun ca tocmai am ascultat ultimul single Mark Ashley - If You Love Me... si e senzational... si nu am cui sa ii spun treaba asta... :dir:
As fi vrut sa va spun ca de vreo doua luni caut cu disperare albumul T.M. Joy - Open Your Heart si nu dau de el... :dir:
As fi vrut sa va intreb daca stiti ce e cu melodia: DIETER TALKING - Its haahd se Dieter tuh bie (Es ist hart der Dieter zu sein), o melodie fermecatoare, cred ca a lui Dieter, stilul e al lui si am impresia ca e si vocea lui pe undeva pe acolo... :dir:
As fi vrut sa va spun ca Systems in Blue a scos doua noi melodii cuceritoare: Sexy Ann si System in Blue... :dir:

As fi vrut sa va spun ca un prieten tocmai mi-a trimis melodia: Paul Rein - Show Me Tonight, care cred ca e mai aproape de german-disco decat de italo-disco... :dir:

Din pacate nu pot sa va spun toate acestea... pentru ca forumul de german-disco mi-a fost interzis... pentru ca pentru cine nu cunoaste italo-disco e totuna cu german-disco. :dir:

As fi vrut sa spun ca traim intr-o tara libera, unde cel ce are ceva de spus poate sa se exprime asa cum vrea... dar nu pot sa spun asta, dupa ce s-a intamplat in ultima perioada... :dir:

As fi vrut sa spun ca exista fani curajosi italo si german disco care nu dau bir cu fugitii si nu lasa aceste stiluri sa moara ... prin nepasare... desi stiu ca asculta si iubesc aceasta muzica... :dir:

SUNTEM IN 2006!!!!!!
Sunt curios cine se va mai supara si de data asta pe aceste vorbe...

Sincerly, german & italo disco addicted, (TWO DIFFERENT THINGS!!!)
Mark
Mark Ashley
Junior Member

Best Italo Video's !!

Mesajde Max Him » Mie Ian 25, 2006 11:31 pm

As fi vrut sa va spun ca tocmai am ascultat ultimul single Mark Ashley - If You Love Me... si e senzational... si nu am cui sa ii spun treaba asta...

Ei, Mark nu dramatiza chiar asa... noi suntem aici si putem discuta si de German Disco chiar in acest topic!
Ca nu s-a putut deschide un alt topic special German disco asta e o alta poveste, dar asa cum spui tu, suntem o tara libera iar dreptul la opinie nu ni-l poate lua nimeni... este de fapt unul din principiile asa zisei democratii. Iar in democratie mai exista si libera concurenta! sunt sigur ca intelegi ce vreau sa spun!
Ok, PAUL REIN este excelent. Nu cunosc insa ultimul singlesemnat MARK ASHLEY!! Presupun ca ramane la stilul sau de baza. Oricum ar fi interesant de ascultat aceasta melodie.
Eh, si apropo de asta, trebuie sa va spun ca azi am primit de la un bun prieten 3(TREI!!!!) super CD-uri cuprinzand VIDEO CLIPURI cu cele mai TARI HITURI ITALO!!. De fapt, 2 sunt Italo si cuprind printre altele clipuri cu RADIORAMA, SPAGNA, CHIP CHIP, EDDY HUNTINGTON, JOE YELLOW, :dir: SABRINA, MIKO MISSION, ALBERT ONE, SAVAGE, SILENT CIRCLE, DANUTA, ROSE, FUN FUN, SWEET CONNECTION, SCOTCH, DEN HARROW... ==D Uf! si mai sunt.
Ultimul CD cuprinde German Disco: MMODERN TALKING, C.C. CATCH, si BAD BOYS BLUE.
Calitatea imaginii si sunetului nu e la fel de buna la toate clipurile, fiind evident filmate pe casete video sau vechile norme TV popularele Beta de atunci. DAR e scuzabil avand in vedere ca prin anii '80 era doar in faza de experiment ceea ce azi inseamna DIGITAL!!! ==D
Nu am ajuns inca sa le vizionez pe toate, dar cu siguranta sambata dupa amiaza va avea "de lucru" DVD playerul&sistemul audio.
OK, My POWER PLAY:

MOLTO CARINA- Love For Sale

evident o piesa BESTIALA, pe care o ascult in acest moment de pe colectia "That's Eurobeat" ... pe care o cunosti Dl.MARK! ;)
Max Him
Junior Member

Mesajde Danut » Vin Ian 27, 2006 8:46 pm

[quote="bazac"]Max Him, poate ACUMA imi vei raspunde la intrebarile mele:

Danut
Junior Member

Bun Venit!

Mesajde Max Him » Vin Ian 27, 2006 10:46 pm

DANUT,
MULTUMIM mult!!
Si sa sti ca ma bucur mult de fiecare data cand vad ca mai vine cineva in clubul nostru. BUN VENIT!
Asteptam sa ne spui ce piese si artisti iti plac din perioada anilor '80... fie ca sunt ITALO Disco, HiNRG/Eurobeat, German Disco.
Asteptam si topul tau deci.
Ci sentiamo Danut!

POWER PLAY:

VIRGIN- Can You Do It Forever :dir: :dir:

...adica nimeni alta decat talentata CLARA MORONI(the real name!)
Max Him
Junior Member

Mesajde FlorinT » Sâm Ian 28, 2006 2:30 am

Mark Ashley scrie:Max Him,

Dar stiu ca asculti muzica de muzica acolo acolo, nu gluma...tot inainte.

Uite, vin cu alta propunere, care m-a intors in timp pur si simplu... este una dintre melodiile acelea... pe care stii ca le-ai ascultat de 1-2 ori in viata, pe la vreo discoteca probabil... iar acum sunt pur si simplu ... stunted...

RICKY LAINE - HEART TO HEART :dir: :dir: :dir: (my powwrplay),
o combinatie superreusita intre Bananrama - Love in the First Degree si Sweet Connection - Heart to Heart ... cel putin asa mi se pare mie...
Ei, ce ziceti, vi-o reamintiti?

Salutari la toti :) Dupa o pauza cam mare am zis sa mai trec si eu pe aici ;k Mark, ai ales una din piesele mele favorite ==D De fapt se numeste Rick Layne dar nu e nici o problema pentru ca multi au gresit numele cind au facut melodia mp3 :n: Da, sint subiectiv ;) si aleg

POWER PLAY: Rick Layne - Like Heaven :dir:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
FlorinT
Junior Member

Mesajde bazac » Sâm Ian 28, 2006 3:21 pm

Buna Danut, si bine ai venit!

Asa cum spunea si Max Him asteptam o lista – preferabil sub forma unui Top 10/20/100 - in care sa pui piesele tale favorite.

Max Him zice:

>...adica nimeni alta decat talentata CLARA MORONI(the real name!)

O mica paranteza; stiati ca “moronâ€Â
bazac
Junior Member

Salutare

Mesajde Danut » Lun Ian 30, 2006 2:04 am

Dupa cum spuneam imi place foarte mult MUZICA ANILOR '80 si cu acordul vostru am sa postez mai multe topuri a cate 10 MELODI in timp.In acelasi timp o sa va rog sa-mi spuneti cine cinta o serie de melodi la care eu le postez refrenul cu engleza mea subtire.
1.SCHROTT NACH 8 - ZUPPA ROMANA :dir:
2.VENUS - DISCO ESPAGNOL
3.VIDEO KIDS - LA BAMBA
4.VASILE ANDREI - ROBOTICO REJECTO
5.WINSTON GROOVY - NIGHTSHIFT
6.BZN - DANCE DANCE
7.DOLLY DOTS - RAGGED NIGHTS
8.SCOTCH - DISCO BAND
9.MEN AT YORK - DOWN UNDER
10.FOCKEWULF 190 - BODY HEAT
Una din melodiile pe care le caut are refrenul urmator:ska ska skasusu.
Va multumesc.
Power Play:K.BARRE - RIGHT BY THE MOON
Danut
Junior Member

Super

Mesajde Mark Ashley » Mie Feb 01, 2006 12:13 am

Salut, Danut,

Felicitari pentru muzica pe care o asculti.
O sa fac un scurt comentariu la topul tau:

1.SCHROTT NACH 8 - ZUPPA ROMANA :dir: - extarordinara melodie: imi aduc aminte cand am tras-o de la radio prin 82, tin minte ca o ascultam non-stop... nu stiam ca asa se cheama formatia... dar ma rog, melodia imi spune multe... si nu pot sa o uit... multumesc ca mi-ai amintit-o!!!!!
4.VASILE ANDREI - ROBOTICO REJECTO - tin sa iti spun ca stiu melodia asta de pe vrema lui "impuscatu", o aveam pe caseta, o melodie gen tehno la vremea respectiva dar, nefiresc, cu versuri romanesti... nu am stiut pana acum cine e interpretul... poate ne dai mai multe detalii...
6.BZN - DANCE DANCE - YESSSS!!! Melodia preferata a colegelor mele de la scoala generala ... in limba dupa ea... ce pot sa spun? geniala!!! iar bzn... cu blue eyes si multe alte melodii... extraordinari!!! parte din inima mea...
8.SCOTCH - DISCO BAND - ITALO-DISCO!!!!!! iata o melodie care se potriveste si cu topicul... geniala...intr-adevar... top of italo-disco

Power Play:K.BARRE - RIGHT BY THE MOON[/QUOTE] - super-tare - H-NRG ar spune Bazac, nu?

Danut, desi poate doar 2 piese din topul tau ar merge pe stilul italo-disco, tin sa te felicit, ai un top '80 care spune multe... Felicitari!

Powerplay - BZN - BLUE EYES :dir: :dir: :dir: :dir: :dir:
Mark Ashley
Junior Member

Felicitari Danut!

Mesajde Max Him » Mie Feb 01, 2006 3:15 pm

Felicitari Danut, pentru topul '80!
Da, asa cum spunea si Mark, topul tau reuneste mai multe genuri dance din anii '80. Nu conteaza, daca in genul Italo Disco se incadreaza clar Scotch, Video Kids si eventual Venus, pentru ca oricum e un top reusit. Faci practic un tur prin hiturile anilor '80.
Ai dreptate Mark, piesa duetului olandez BZN "Dance Dance" la fel ca si "Blue Eyes" inebunea fetele din aceea vreme...Hm!Imi aduc aminte ca multe party-uri incepeau cu acea piesa, si o rulam de nenumarate ori pe seara.
Cat despre Venus-Disco Espagnol si Dolly Dots, care sunt ceva mai clasice, trebuie sa ma intorc mai inapoi in timp, pentru ca si aceste piese in copilarie le indrageam.
Din pacate, nu cunosc Winston Groovy si nici Fuckwulf 190 sau Vasile Andrei! ...Insa banuiesc ca sunt piese de exceptie la fel ca celelalte prezentate de tine.

Ok, My POWER PLAY:

ALEPH- Big Brother :dir: :dir:

pe care o consider una dintre cele mai TARI piese ale lui Aleph... si, daca nu ma insel, printre ULTIMELE de gen Italo Disco produsa de artist in 1989!
...Dupa aceasta perioada in muzica sa, ca de altfel in tot curentul Italo si nu numai, s-au produs schimbari ... radicale as putea spune.
O zi excelenta tuturor!
Ciao.
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Mie Feb 01, 2006 6:41 pm

Mark Ashley a scris:
Neon - Fade To Gray.

Esti sigur ca e.. Neon si nu Visage?

Vezi Discogs .

Mark Ashley a scris:
RICKY LAINE - HEART TO HEART

Nice, nice German disco. Super!

Danut a scris:
Ana Rusticano – Strano

Sorry, da’ nu cunosc.

1. SCHROTT NACH 8 - ZUPPA ROMANA

Wow, mi-o amintesc la pefectie. Ce nebunie de piesa! Cum de ti-o amintesti?

2. VENUS - DISCO ESPAGNOL

Dupa o scurta vizita la arhiva... hop, mi-o amintesc si pe asta. N-am mai auzit piesa asta din anii 80. Multa lume mi-o cere-a pe vremea cand eram DJ. Thnx ca mi-ai amintit-o.

3. Video Kids: La Bamba

Nu-mi amintesc. Oricum piesa apare in Various - Beach Club

4.VASILE ANDREI - ROBOTICO REJECTO

Nu cunosc.

5.WINSTON GROOVY – NIGHTSHIFT

Nu cunosc.

6.BZN - DANCE DANCE

Grupul imi zice ceva, da’ nu-mi amintesc ce si cum. Ba, Danutule, tu ai tinut cumva discoteca in Resita, ca io mi-amintesc de un Dan, DJ la Casa de Cultura, pe la inceputul anilor 80. Tin minte ca m-a lasat chiar sa prezint in cateva seri.

7.DOLLY DOTS - RAGGED NIGHTS

Nu cunosc. Posed in schimb “Oh What a Nightâ€Â
bazac
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Sâm Feb 04, 2006 5:07 pm

Salutare,

Danut,
Am reusit sa fac in sfarsit rost de: Venus - Disco Espagnol, Video Kids - La Bamba, eeeee... ce vremuri... Dar ce spui despre:
Peter Richard - For You, Only You
Walter Nita - Viva La Discoteca
Luv - Casanova
Robin Gibb - Like A Fool (cel mai tare slow la vremea respectiva!!)
?
Aceleasi timpuri, acelasi succes...

Bazac, nu am gresit cu Neon - Fade To Grey, am si spus ca e vorba despre un remix (din 1987)... corect, originalul apartine lui Visage...

My PowerPlay - Valentino - Tonight!!!!
Mark Ashley
Junior Member

Vă salut domnilor

Mesajde Danut » Dum Feb 05, 2006 2:19 am

Mulţumesc pt.aprecierile pe care le-aţi facut la adresa MELODIILOR din top .La fel ca şi unii dintre voi in vremurile lui nea Nicu am fost cu muzica la chefuri dar nu am tinut discotecă in REŞIŢA.Nu am lăsat chefurile din Cí‚LNIC pt.discotecă,ce vremuri :dir: ,ce muzică :dir: :dir: , dar ce chefurii....... :dir: :dir: :dir:
1.GAZUZU - GO GO GORILLA :dir:
2.SARAH - TOKYO TOWN
3.ART COMPANY - SUZANA
4.BOB MARLEY - BUFFALO SOLDIER
5.BELINDA CARALISE - LA LUNA
6.BALTIMORA - JUKEBOX BOY
7.RIGHEIRA - L'ESTATE STA FINENDO
8.TONY ESPOSITO - KALIMBA DE LUNA
9.KAREL FIALKA - HEY MATTHEW
10.ROFO - I WANT YOU

Power Play:TRACY SPENCER - RUN TO ME
Danut
Junior Member

Ciao!

Mesajde Max Him » Lun Feb 06, 2006 5:28 pm

BESTIAL power play-ul tau Mark. Piesa asta a lui Valentino este extraordinara.
Nu cunosc insa LUV,PETER RICHARD...sunt Italo sau mai mult spre Made in Germany?!
Oricum acel controversat NEON- Fade To Gray il am si eu, insa sincer nu ma prea incanta.
Ok, BRAVO din nou Danut, ma uimesti cu super titlurile!!
Mai ales ultimele:
6.BALTIMORA - JUKEBOX BOY

Mie sincer imi place mai mult piesa asta si "Woody Boogie" decat "Tarzan Boy" -celebrul lor hit.
7.RIGHEIRA - L'ESTATE STA FINENDO ..." e l'anno se ne va/ per diventare grande arrivo in citta... etc. etc. etc.
Chiar daca o cantau in Italiana, cei de la RIGHEIRA au avut un succes de o vara cu piesa asta ... daca nu ma insel 1986?!
8.TONY ESPOSITO - KALIMBA DE LUNA -- superba, si preluata apoi si de cei de la Boney M.

10.ROFO - I WANT YOU -fara cuvinte!

care sunt super Italo !
Cat despre Power Play:TRACY SPENCER - RUN TO ME, ce sa mai spun, este una din preferatele mele... oho, pe langa atatea alte piese !!

Ok, revin in limita timpului disponibil.
POWER PLAY:

RADIORAMA- A B C D :dir:

CI SENTIAMO PROSSIMAMENTE!
Max Him
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica