C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Sa num zici ca sha loat ban ca nu te cred:D
Mi-e fuameee
De o ora ma lupt CO imprimanta nashparlie care de fapt ie muista din tata-n fiu, adica din hashpe in hashpe.'ratz-ai dreaq packarzilor!
mie fuameeeeee
Azi mi-am cetit vreo treijda meiluri.Mai am inca osuta doozecishiceva.
Mi-e fuameee
De o ora ma lupt CO imprimanta nashparlie care de fapt ie muista din tata-n fiu, adica din hashpe in hashpe.'ratz-ai dreaq packarzilor!
mie fuameeeeee
Azi mi-am cetit vreo treijda meiluri.Mai am inca osuta doozecishiceva.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
bah, ce repede plecatarati !
az meam resolfat 256 din cele 258 de trebi ce le aveam de resolfat. mai doo si gat.
ai pa si pa daca plecatz.
az meam resolfat 256 din cele 258 de trebi ce le aveam de resolfat. mai doo si gat.
ai pa si pa daca plecatz.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
enbiem, nu esti singur ma! nevar!
uite-l si pe memetu, io aicea-s pe metereze, acu acu apare si basu, ca sa nu mai zic de cecu care ie peste tot si niciunde, da ie !
mai da si artemisa paici cind si cind, bashcaca avem si un vizitator in zis veri moment.
uite-l si pe memetu, io aicea-s pe metereze, acu acu apare si basu, ca sa nu mai zic de cecu care ie peste tot si niciunde, da ie !
mai da si artemisa paici cind si cind, bashcaca avem si un vizitator in zis veri moment.
aizzz&co
-

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (3 membri si 2 vizitatori)
paiacec, memetShol
bashti ma cu usturoiu tau d-acilea!~p ai imputzit tot feceu(cu accent pe unicul u)
deci ai o retzinere.
paiacec, memetShol
bashti ma cu usturoiu tau d-acilea!~p ai imputzit tot feceu(cu accent pe unicul u)
io ash zice ca nu
deci ai o retzinere.

In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
multzam de sustzinere, doamna... luptam sa cladim societatea multilateral dezvoltata... stop-stop.. ca asta e din alta perioada. deci cladim societatea capitalista, viitor europeana
cecule, n-am nici o retzinere, bre
cecule, n-am nici o retzinere, bre
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 11 (4 membri si 7 vizitatori)
Necko*, nbm, paiacec
ceva se ntinpla aici !
io nu cladesc nica. io numa fac mincare la ora asta. pulpe aviare la cuptor cuca rtofi prajiti.
Necko*, nbm, paiacec
ceva se ntinpla aici !
io nu cladesc nica. io numa fac mincare la ora asta. pulpe aviare la cuptor cuca rtofi prajiti.
aizzz&co
-

culca-te kantemire ca maine eara dormi lemn!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
morning.
aidatz bre la munca! az 714 trebi de resolvat, din care cele intre 642 - 695 deosebit de inportante. ofof.
ger.
aidatz bre la munca! az 714 trebi de resolvat, din care cele intre 642 - 695 deosebit de inportante. ofof.
ger.
aizzz&co
-

lalei
m-e dor de aiu.
m-e dor de aiu.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
ola lo tengo brasiliero cum o fi pe plaiuri taifuniene? bulanjiu aiu o plecat cu toata caldura acolo si a lasat acilea geru' vetzii ca e un ger de potzi taia cainin doo cu frunza de patrinjel de pe taraba din peatza.
o sa ii comunicam acest aspect in jurnalu de bord de az, 26 ianuarie, ziua patru.
m-e dor de aiu.
o sa ii comunicam acest aspect in jurnalu de bord de az, 26 ianuarie, ziua patru.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
mndmntz!(adica buna dimineatza cu gura-nchisa, sa nu pice dintzii den motive de inghetzare instantanee)
concluzie: "alcolu dauneaza grav sanatatzii" nu e doar un slogan ashea, in vant! e pe bune! io-te, io, par igzamplu, am dovedit asar cu un preten o stecla de zaraz*(cenzurat CNA), care cant mai ierea in ea cam de doo dejte, am eshit in balcon la un trabuc, c-am frut sa ma dau jmeker(am avut shi uiski, da` n-aveam redbull)! ei bine, amu, capu nu ma duoare, in schimb ma duare gatu shi-mi cura mucii pintre taste!
deci concluizea ie clara! q.e.d.
concluzie: "alcolu dauneaza grav sanatatzii" nu e doar un slogan ashea, in vant! e pe bune! io-te, io, par igzamplu, am dovedit asar cu un preten o stecla de zaraz*(cenzurat CNA), care cant mai ierea in ea cam de doo dejte, am eshit in balcon la un trabuc, c-am frut sa ma dau jmeker(am avut shi uiski, da` n-aveam redbull)! ei bine, amu, capu nu ma duoare, in schimb ma duare gatu shi-mi cura mucii pintre taste!
deci concluizea ie clara! q.e.d.
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740