C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Creca putem observa o noua si revolutionara forma de gripa. dupa gripa aviatica, ceo facut sa pice avioanele precum mustele, o urmat gripa aviara, cu rezultatul caca deau gainile ca aeroplanele, iar acu se instaureaza gripa alcoolica. Adica eu am putut constata ca daca inainte, cu o halba doo de vin fiert sau freun cantalau de tuica fiarta ii bagam pe virusi supt masa, acum vaz ca so acomodat. Cat timp ie alcoale suntem preteni. cum neglijez umpic aspectul cum ei, virushii, devin violenti, incep sa inpunga, sa dea foc, sa inunde cu galeti de muci si sa etc. adica o devenit dependenti de alcoale. Noroc cu gerul asta ca o mai esterminat pe aia care circulau liberi, si ca mai exista usturoi care ie leacu de baza pentru aia care so asezat la caldurica. Asadar o zi fara muci va urez si cu mult usturoi.
ca dupa aia mere bine vinul fiert.
ca dupa aia mere bine vinul fiert.mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-

jeorj - Junior Member
n-auz ma, ca a vrut sa se dea jmecher? a frut sa-l vaza vecinii si lumia de pa strada ce trabuci trage iel. care vecini, mai jmecheri decit iel, stateau in casa, la caldurica + ca la ora aia nu era nima nebun sa stea pe strada.
deci da. alcoholo si trabucile dauneaza grav sanatatii.
deci da. alcoholo si trabucile dauneaza grav sanatatii.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
de ce ai iesit penbalcon ca sa tragi din traBUCI
Se se dea jmecher la vecini!Nu shtiu io?:D
Neatza buna tutulor joianelor, ca az ie joi.
Deci io asear am (re)vizionat Ice Age cu veveritzoiu ala psihopat shi tocma ce am facut legatura intre el shi aiu, ca tot a plecat el d-aciisha de unde crapa conductele de ger shi s-a dus unde tre sa fi atent sa nu-tz caza nuci de cocos in cap.
Sfat pt. aiu: sa ai grije la vulcani bre!
In rest, toate inghetzate bocna.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
buna dimineatza
da, azi de sade
un sequel la de sade sau un preludiu sau nu shtiu cum sa-i zic a fost relatarea poveshtii unui film care era un barbat care creshtea doi copii de unu singur shi unu dintre aceshtia era mai retras shi a rezultat in urma neintzelegerilor multe lacrimi shi tragism. o filmonovela de exceptzie
deci fluf... pe cine ziceai k ai nevoe k sa angajezi?
da, azi de sade
un sequel la de sade sau un preludiu sau nu shtiu cum sa-i zic a fost relatarea poveshtii unui film care era un barbat care creshtea doi copii de unu singur shi unu dintre aceshtia era mai retras shi a rezultat in urma neintzelegerilor multe lacrimi shi tragism. o filmonovela de exceptzie
deci fluf... pe cine ziceai k ai nevoe k sa angajezi?

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
deci nu!
am eshit pe balcon finca la minen casa nu se fumeaza shi ieream atat de obositz incat am uitat ca pan-atunci fumasem fiecare cate un pachet de tzigari inlontru!
am eshit pe balcon finca la minen casa nu se fumeaza shi ieream atat de obositz incat am uitat ca pan-atunci fumasem fiecare cate un pachet de tzigari inlontru!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
pe cine ziceai k ai nevoe k sa angajezi?
pe careva pe care sa-l chinui
cu engleza (termeni financiari, balarii tehnice, etc), sa-l trimit la intalniri si pe teren cu strainezii, sa-l pun sa se dea cu capu de usi si sa se razboiasca atat cu mentalitatea cat si cu birocratia balcanica, sa-l torturez cu diverse deadline-uri, etc.
Puteti sa-i plangeti deja de mila
deci, nu io sadic, iel/ia masochist(a)

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
am eshit pe balcon finca la minen casa nu se fumeaza
si la tine tot gaina canta?
ai grije la aviara aia naie
iaodi: kktor "mesagiu" lu aiulicutzicu. io ii tzin giurnalu de bord da ie secret, daca ie o sa vil arate cheptí£n aiu cand revine ca ie pe iluiu lui.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
deci nu fumez in casa de doi ani jumate! is insurat de 5 sh-am copil de doi ani jumate, deci nu gaina, ca ...puiu(?!), da?
shi jurnalu, daca ie secret, poi zi-ni-l shi noo, ca n-o fi foc...
deshi, cand ma gandesc la sereacu ai, cum moare iel de cald pin strainatatzuri shi la noi ie ashea racoare, parca m-apuca mila de iel! zau!
shi jurnalu, daca ie secret, poi zi-ni-l shi noo, ca n-o fi foc...
deshi, cand ma gandesc la sereacu ai, cum moare iel de cald pin strainatatzuri shi la noi ie ashea racoare, parca m-apuca mila de iel! zau!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

kktoooor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~p~p
deci amr 3 zile moment in care persuana pe care o treinuiez de o luna a zis ca renuntza la superjobu meu bine platit penca nu face fatza
~p~p
n-am mai ras asha de ... 5 minute
~p~p
~p~p
deci amr 3 zile moment in care persuana pe care o treinuiez de o luna a zis ca renuntza la superjobu meu bine platit penca nu face fatza
~p~p
n-am mai ras asha de ... 5 minute
~p~psemnatura fara culori si nestridenta
- gaga
nu da bre ajtia nici un faliment ca au bani sa angajeze o armata de oameni, ma amuza situatia de mor.
si da. mi-e mila de ei ca is oameni cu familii, copii, probleme. mi-e sincer mila.
~p~p
si da. mi-e mila de ei ca is oameni cu familii, copii, probleme. mi-e sincer mila.
~p~psemnatura fara culori si nestridenta
- gaga
necko, las` bre, sa ne-ntuarcem la gumela, ca e penurie de fí£lci!
-

da-i in maica lor, nutz fie mila!
si alfel io va informez ca ma duca sa fac uo baitsa, dupa care vine papa, cafelutza si ... (mai vedem noi, inca nu meam facut planu)
poi afara de gumela aia crunta mai ierea guma chinezeasca, aia ca uo ceapa/varza, ca daca voiai o ecsfoliai pana nu mai ramanea nica, naveai de unde sa mai simtz gustu ala amarui
si alfel io va informez ca ma duca sa fac uo baitsa, dupa care vine papa, cafelutza si ... (mai vedem noi, inca nu meam facut planu)
poi afara de gumela aia crunta mai ierea guma chinezeasca, aia ca uo ceapa/varza, ca daca voiai o ecsfoliai pana nu mai ramanea nica, naveai de unde sa mai simtz gustu ala amarui
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
salutam bobor muncitor
ce sa va spui ? ca aici ie duar 33 de grade, ca berea singha ie la 0 grade, ca homarii si crevetii ie tot 20 de para chilu si se servesc in loc de paine, ca apa marii ie la 26 de grade ? nu va mai spui co sami iau mui multiple asa ca ies mai bine ca nu fac fata
ce sa va spui ? ca aici ie duar 33 de grade, ca berea singha ie la 0 grade, ca homarii si crevetii ie tot 20 de para chilu si se servesc in loc de paine, ca apa marii ie la 26 de grade ? nu va mai spui co sami iau mui multiple asa ca ies mai bine ca nu fac fata

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
salutăm aiu, pupăm şi aşteptăm in continuare telegramele trimise prin fax.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
pupam baicsutz si consuarta aferenta pe obrajori 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bre, nene aiule, bine ati revenit printre noi...
ca orishice muncitor, aveti parte de un conced bine meritat, de care va uram sa va bucuratzi cit mai mult...
asta pe linga muile aferente temperaturilor prezentate mai sus, cind multi dintre noi au destele inca inghetzate pe tastaturi
~p~p
ca orishice muncitor, aveti parte de un conced bine meritat, de care va uram sa va bucuratzi cit mai mult...
asta pe linga muile aferente temperaturilor prezentate mai sus, cind multi dintre noi au destele inca inghetzate pe tastaturi
~p~pGOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
nu ma pot opri sa nu
brava gaga, nu-i ierta
stiu si eu de cazuri in care au trebuit sa angajeze doi-trei oameni in locul unuia singur si capabil care a plecat finca n-au stiut sa-l aprecieze si sa-l recompenseze cum se cuvine.
salutari lu aiu, da' il rugam sa nu ne chinuie, fiinte inghetate pe meleaguri balcanice ce suntem
brava gaga, nu-i ierta
stiu si eu de cazuri in care au trebuit sa angajeze doi-trei oameni in locul unuia singur si capabil care a plecat finca n-au stiut sa-l aprecieze si sa-l recompenseze cum se cuvine.
salutari lu aiu, da' il rugam sa nu ne chinuie, fiinte inghetate pe meleaguri balcanice ce suntem

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332