canalu' de stiri - useri, nick-uri si alte informatii utile
Moderator: anjin-san
a aparut si lexx_us
@nbm eu ma iau dupa titlu.. si orice as spune... ajung sa ma incadrez la alte informatii utile.
@nbm eu ma iau dupa titlu.. si orice as spune... ajung sa ma incadrez la alte informatii utile.
-
Daimon - Mesaje: 5074
olaie, am lasat conpu in pace si nu s-a mai rifreshuit! da' nare nica, ia unu pruaspat:
Bun venit celui mai nou membru, miky1234
a, si inca uo info: hala care se vrea motan vanat e libidinos ca si gigi
Bun venit celui mai nou membru, miky1234
a, si inca uo info: hala care se vrea motan vanat e libidinos ca si gigi
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Bun venit celui mai nou membru, securitate
Deci da.Domle, io recunosc.Pana acuma imi cam era frica p-aci pan ferma, da de acuma incolo, pot sa merg shi-n LockNessu gol ca ma duare la basca.Avem securitate asigurata.
Deja imi vine sa le dau telefon la astia la Brusel sa le zic ca ma pish pa ei!N-au ce-mi face!Am securitate.Deci, UE : va dau mue! nu mai vedetzi voi banii de imprumut inapoi!
Am cu ce bah!
Am securitate!
Deci da.Domle, io recunosc.Pana acuma imi cam era frica p-aci pan ferma, da de acuma incolo, pot sa merg shi-n LockNessu gol ca ma duare la basca.Avem securitate asigurata.
Deja imi vine sa le dau telefon la astia la Brusel sa le zic ca ma pish pa ei!N-au ce-mi face!Am securitate.Deci, UE : va dau mue! nu mai vedetzi voi banii de imprumut inapoi!
Am cu ce bah!
Am securitate!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
cr3tz scrie:...pe cand un subiect "la revedere kant emir"?...
ceai bah? nu mai inchepi de mua? vrei sa ma scotz afara de pe net? ie catatz de treaba, ca ma ieu de paru tau cel Cretz!
salutatzi pe cel ce stuche pe jos si pe peretz:
Bun venit celui mai nou membru, Stuky
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
-
Daimon - Mesaje: 5074
Bun venit celui mai nou membru, Regizor29
atentie pe filme
bre emire eu ziceam de un subiect in care sa zica lumea k iese de pe forum,asta in timpul zilei.si sa iti fie tie adresat pt k u esti mai mereu pe aici.
deci e de bine 
atentie pe filme

bre emire eu ziceam de un subiect in care sa zica lumea k iese de pe forum,asta in timpul zilei.si sa iti fie tie adresat pt k u esti mai mereu pe aici.

ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma