C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Gaga, lasa scarpinatu si sterge cuuki si alea, alea. ca intra aia de la biro pe cm cu nicku tau si nu mai stim cu cine stam de vorba.
Stefane, unde ieshti ca am pont tare pentru tine!! femei, bautura, dansat pe masa, pe tejghia ca alea de la coiotu urat, varsat bere in par, pe tricou, vazut tzitze ude, wc bisex (din ala unde se pisha toti si toate, plm), debandada, muzica, orgii, plm le mai stie.
Stefane, unde ieshti ca am pont tare pentru tine!! femei, bautura, dansat pe masa, pe tejghia ca alea de la coiotu urat, varsat bere in par, pe tricou, vazut tzitze ude, wc bisex (din ala unde se pisha toti si toate, plm), debandada, muzica, orgii, plm le mai stie.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-

Nicholas_Alex - Junior Member
of, gaga, chiar tre sa traduc motamot
si da, este si chioscuri cu sanvisuri calde , shaoarme, cafele da tot n-am inteles care-i interesu pentru bucataria rapida stradala. sau acu daca tot ai timp liber te apuci de calatorit prin tara si vrei sa afli unde se mananca rapid si ieftin:D:
d-ale altoraio scrie:Oameni Miraculoshi amatori de acte caritabile
si da, este si chioscuri cu sanvisuri calde , shaoarme, cafele da tot n-am inteles care-i interesu pentru bucataria rapida stradala. sau acu daca tot ai timp liber te apuci de calatorit prin tara si vrei sa afli unde se mananca rapid si ieftin:D:
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-

jeorj - Junior Member
- gaga
gaga scrie:kantemire tie iti recomand situ asta poate ai nevoie
http://www.simpatie.ro/index.php?page=index2
gigiele: deci m-am prins da' nu am considerat necesar sa ma laud cu asta.
si raspunsu la intrebarea ailalta: nutz zic, na!

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ceai gaga cu mine? de ce ma trimatz pe saituri cuplaciuase? par io statut, or puate chear ... nenceput??
iedit, cam vast ceva:
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (4 membri si 1 vizitatori)
kant emir, gigiell, paiacec, sin ella
pofticiuasa!
iedit, cam vast ceva:
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (4 membri si 1 vizitatori)
kant emir, gigiell, paiacec, sin ella
pofticiuasa!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
ceai gaga cu mine?
am gresit linku altceva voiam sa iti arat
~p~p
intre timp am perdut linku ala da iote la asta:
http://www.harbour.ro/main.php
nbm ai fo acolosha? iote ce meniu.
vreau si io bani da iau abea vineri

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bah, da tu nu jtii ca io n-am net zioa? ce meai dat acolosha, ca se incarca de parca ar fi nushce tunuri de prin Navarone, mari si grele! vaz numa ca ie zona Grivitei, Dacia, Calea Victoriei - ma invitz undeva(Reastaurant Harbour - scrie clar in linc) si meai dat harta?
- kant emir
son carcat bre, sham vast, da' nush la ce sa ma opresc (de-o pilda: "cea mai frumoasa romanca a rezervat o masa de doo persuane" - ma privejte uare?)
si la salonu de sus sacs tare unbrelutza de pe terasa, aia cuco cacola - ce, nu puteau intinde uo prelata spalacita, sa semene a vela uzata? casa fie in ton, ofcors - ca duar restu ie mijto (nu comentam nica de invitatzie)
si la salonu de sus sacs tare unbrelutza de pe terasa, aia cuco cacola - ce, nu puteau intinde uo prelata spalacita, sa semene a vela uzata? casa fie in ton, ofcors - ca duar restu ie mijto (nu comentam nica de invitatzie)
- kant emir
Nicholas_Alex scrie:Stefane, unde ieshti ca am pont tare pentru tine!! femei, bautura, dansat pe masa, pe tejghia ca alea de la coiotu urat, varsat bere in par, pe tricou, vazut tzitze ude, wc bisex (din ala unde se pisha toti si toate, plm), debandada, muzica, orgii, plm le mai stie.
Unde mă]sau in Estonia?[/size]
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
Mai am shi tzuika, mai am shi bere,mai am de facut shi mancare.Shi le fac pe toate ca sunt vrednic manca-m-ar mama de vrednic shi gospodin ce sunt!
Merge netu ca un car de boi superghiftuitzi cu nutretz din cel mai bun.Ce dreaq o fi avand?
Creca numa cantemiru i-a facut ceva.
Ce uom rau domle!ntz,ntz,ntz,ntz!
Merge netu ca un car de boi superghiftuitzi cu nutretz din cel mai bun.Ce dreaq o fi avand?
Creca numa cantemiru i-a facut ceva.
Ce uom rau domle!ntz,ntz,ntz,ntz!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
´neatza! de cand am venit la munca nu am facut altceva dacat sa vad cat timp pot sa-mi tin respiratia. plm, 1 minut si 17 secunde ie recordu. dupa care ma luat ameteala si am dat cu capu de un dulap.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-

Nicholas_Alex - Junior Member
Neatza buna tutulor martzienilor, ca azi e martzi.
CuDreaq sa ma mai laud io azi?
Aaa!Gata!Am gasit! Mi-am mai plantat un ficus!:banana:
Alex! Incet incet te invetzi sa traiejt fara aer!:D O sa te duara la basca de poluare shi stratu de ozon.
CuDreaq sa ma mai laud io azi?
Aaa!Gata!Am gasit! Mi-am mai plantat un ficus!:banana:
Alex! Incet incet te invetzi sa traiejt fara aer!:D O sa te duara la basca de poluare shi stratu de ozon.

In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901