C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
a venit aiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bine ai revenit
bine ai revenit
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bineai revenit aiule pe plaiurile intens mioritice!
is cam bolnavior shi nici macar nu shtiu de la ce mi se traje durerile(de cap, de stomac, de spate, de picioare etc.)! sa fie de la coniac+vin? sau de la pachetu de mahoarca fumat in fro 6 ore? sau de la folbalu vetzii sh-al nefiintzei? da` ce mai conteaza?!
in rest, ie mirific de bine, ie ceatza, ie fuarte cald...
is cam bolnavior shi nici macar nu shtiu de la ce mi se traje durerile(de cap, de stomac, de spate, de picioare etc.)! sa fie de la coniac+vin? sau de la pachetu de mahoarca fumat in fro 6 ore? sau de la folbalu vetzii sh-al nefiintzei? da` ce mai conteaza?!
in rest, ie mirific de bine, ie ceatza, ie fuarte cald...
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
buna dimi
cum ma indreptam eu asha visatuare shi linishtita spre serviciu inimii shi vietzii mele, ghici peste ce am dat in drumu meu? peste o manifestatzie misa care urla k il persecuta pe guru shi nu-i lasa sa faca sex in grup... aaa... yoga in grup
danutza daca nu mai are amere mai da pe-aici?
cum ma indreptam eu asha visatuare shi linishtita spre serviciu inimii shi vietzii mele, ghici peste ce am dat in drumu meu? peste o manifestatzie misa care urla k il persecuta pe guru shi nu-i lasa sa faca sex in grup... aaa... yoga in grup
danutza daca nu mai are amere mai da pe-aici?
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
io sper sa dea gaga cat de repede p-aicia, cash avea oarejce s-o interpelez co intrebare!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

de unde shi ceatza asta deasa de afara! cecule, rezolva rapid situatziea ca incurci traficu pin metropola-mi!Am mancat fasole.Shi deja ishi face efectul!
-

aicisa sunt naie care ie buba?
da o sa stau intermitent ca acu nu ma mai leaga nici un zbir de scaunu cu xceluri
aiulicutzicuuu tzam trimis poze cu marea pe care le-ai ratat laiv
da o sa stau intermitent ca acu nu ma mai leaga nici un zbir de scaunu cu xceluri
aiulicutzicuuu tzam trimis poze cu marea pe care le-ai ratat laiv

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
gaga, pemeu! ajtebt riplaiu!
-

hai noroc. plm, si acum imi mai arde gura de la supa lu gaga. am transpirat ca un porc pe parcursul procesului natural de hranire autohtona, da mi-a desfundat nasul si ma simt intradevar mai bine. dece ie buna reteta.
Hahahaha, auzi la gaga, vroia sa puna telina in supa hahahahaha
Hahahaha, auzi la gaga, vroia sa puna telina in supa hahahahaha
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-

Nicholas_Alex - Junior Member
cum bre nu pusesh tzelina in supa?
deci e pt prima oara crez cand intru in supermarket intr-o zi de lucru la ora asta si sunt shocata. crezui ca nu e nime. pla. plin de moshi si babe + ceva femei sau barbatzi cu copii in bratze. si io motz.
acu nu asta e buba ca si ei e o0ameni alceva m-a spart. deci ma gandesc io sa ma folosesc de amarastenii de pensionari sa ma orientez la pretzuri. TZEAPA!
ia o baba praji, cantareste pleaca cu ei. oo praji! frumosi. ma gandesc ca merge niste praji si iau trei bucatz, cantaresc si abia porma ma uit la pretz. 80k kilu!!! bre pai ce plm e prazu asta fun lemon gras???
lam pus la loc si miam mai luat numa o data tzapa ca era sa iau cel mai scump cacicaval si porma nu am mai avut incredere in iei.
plus debandada, dau cu carucioarele peste gioale, nu semnalizeaza! blocheaza intersectiile!
si la casa!!!! cat plm is pensiile in ziua de azi ca erau cozi de moshi si babe cu cosurile doldora de bunatatz! sau la ei e moca? sau cum?
deci e pt prima oara crez cand intru in supermarket intr-o zi de lucru la ora asta si sunt shocata. crezui ca nu e nime. pla. plin de moshi si babe + ceva femei sau barbatzi cu copii in bratze. si io motz.
acu nu asta e buba ca si ei e o0ameni alceva m-a spart. deci ma gandesc io sa ma folosesc de amarastenii de pensionari sa ma orientez la pretzuri. TZEAPA!
ia o baba praji, cantareste pleaca cu ei. oo praji! frumosi. ma gandesc ca merge niste praji si iau trei bucatz, cantaresc si abia porma ma uit la pretz. 80k kilu!!! bre pai ce plm e prazu asta fun lemon gras???
lam pus la loc si miam mai luat numa o data tzapa ca era sa iau cel mai scump cacicaval si porma nu am mai avut incredere in iei.
plus debandada, dau cu carucioarele peste gioale, nu semnalizeaza! blocheaza intersectiile!
si la casa!!!! cat plm is pensiile in ziua de azi ca erau cozi de moshi si babe cu cosurile doldora de bunatatz! sau la ei e moca? sau cum?
- gaga
plm, am vrut sa zic din ala de am vrut sa pun io, da tu ai zis sa nu pun, ca merge numa la acreala. i-am uitat numele.
in alta ordine de idee, unde ie aiu si unde a fost iel? ca io nu stiu si mie nimeni nu imi spune nimic!
azi am fost la dentist, ca plomba pusa de acum 15 ani a cazut. mi-a pus una de plastic! ce plm fac daca mananc ceva fierbinte?
in alta ordine de idee, unde ie aiu si unde a fost iel? ca io nu stiu si mie nimeni nu imi spune nimic!
azi am fost la dentist, ca plomba pusa de acum 15 ani a cazut. mi-a pus una de plastic! ce plm fac daca mananc ceva fierbinte?
-

aiu? ah, a fo sa faca farmece sa vaza daca valu mai ie ce a fost da' nu i-a mers si l-a pedepsit vrajitoru' barosan sa ia pe capu' dumnealui si munca mea se pare ca alfel nu inteleg de munce cum munceam io cantm-a blestemat el.
iaodi: am obosit dupa nici o ora de facut ordine (adica un buro si o comoda mica) am adunat doojde kile de aruncat (pe putin, un sac mare negru): majoritatea is casete audio de cand era bunica fata (am gasit si cause of death
), reviste cu roackeri din anii 90 (ce fatza avea magdin) si tutun de pipa ca pipa am puso in tablou si numi mai trebe. plus un catzelush gonflabil care nu ie spart da ie galben de fum si are si tzapatoare-n iel ca m-am si speriat.
deci paosa. mai am numa 90% din ordine de facut.
iaodi: am obosit dupa nici o ora de facut ordine (adica un buro si o comoda mica) am adunat doojde kile de aruncat (pe putin, un sac mare negru): majoritatea is casete audio de cand era bunica fata (am gasit si cause of death
), reviste cu roackeri din anii 90 (ce fatza avea magdin) si tutun de pipa ca pipa am puso in tablou si numi mai trebe. plus un catzelush gonflabil care nu ie spart da ie galben de fum si are si tzapatoare-n iel ca m-am si speriat.
deci paosa. mai am numa 90% din ordine de facut.
- gaga
de mare angajament videociatu, santeleg ca sa trezit la veata monjtrii sacri ai fanclubului?
mam hotarat , imi iau patinele si maine plec la ctza
mam hotarat , imi iau patinele si maine plec la ctza
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
kantemireeeeeeeee! dormi?
io nu!
io nu!
-

undeo fi kante miru la ora asta? ...creca la palit si pe iel somnu, in sfarsit
kante mireeeee, scuala bre ca la 5 plec la ctza
kante mireeeee, scuala bre ca la 5 plec la ctza

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
topovdí£mornintuia! azi ceva urma de trebi, dupe care interviu` de proba, dupe care relash!
asha ca ne vedem mai pe-ntunerec!
asha ca ne vedem mai pe-ntunerec!
-

ai atata sanje in ... urechi? sa te vaz ca te-ai lasat de fumat (si porma de tsuica si de alte cele - tuate cele - ca sa te eubasca warbyncu)
neatsa si la restu, si gaga creca nu duarme, da-sh savureaza "contzedu"
neatsa si la restu, si gaga creca nu duarme, da-sh savureaza "contzedu"
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
mineatza! Si io muncesc din greu. Am inceput sa fac o pagina pe Internet cu un interes comun: sa aduc pe calea dreapta, calea LUI, toti homosexuali care impart cuvantul Diavolului pe chat sau alte programe, mintind despre varsta, sex sau locatie (a/s/l). Ie timpul sa-i facem productivi. O sa le vand tricouri cu homosexualitate si alte nimicuri. Hahahaha, ce usot pot fi de manipulat! Parca ar fi copii! Am pus deja o poza miscatoare, cu unul care arata spre cer si zice: "Sens unic". V-ati prins? Adica homosexuali nu au ce cauta acolo! hahahaha
Am folosit font de 12pt, Arial si o culoare verde deschisa. Folosesc un program nou, ii zice frontpage si ie facut de o firma Microsoft.
Cam atata deocamdata. Aiu-i in C-ta. gaga doarme. naie munceste. cantemiru ie cu aiu si shaki ie indragostita.
Am folosit font de 12pt, Arial si o culoare verde deschisa. Folosesc un program nou, ii zice frontpage si ie facut de o firma Microsoft.
Cam atata deocamdata. Aiu-i in C-ta. gaga doarme. naie munceste. cantemiru ie cu aiu si shaki ie indragostita.
-

si porma de tsuica
E greu bre! ie greu!
Ie greu rau! Al dracului de greu!Habar n-ai cat de greu poate sa fie!Mai greu d-atata nu se poate!Is hard tu biliv!Zis is nat gona heapand!Iz airelevant!It iz nat pasibl!Yu not gona si zis muvi!~p
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901