Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor

...pentru cei carora le place sa scrie

Mesajde gaga » Joi Feb 02, 2006 4:26 pm

nu bre. zama de la varza murata este asa numita zama de varza. adica moare. sau moare de curechi. sau potroaca.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde sin ella » Joi Feb 02, 2006 4:30 pm

deci, da. ceilalti e abarnisti :zambet:
............................
sin ella

Mesajde kant emir » Joi Feb 02, 2006 4:34 pm

gaga scrie:... zama de la varza murata este asa numita zama de varza...

renumita, da? iar daca e vorba, cunva, de varza rosie (despre care stim totz ce nu e chear rosie) se cheama zama de varza rosie sau chear rosia zama de varza rosie -pe scurt, moare
(scuzatz oftopicu - numa casa fie linpede)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Feb 02, 2006 5:29 pm

hahahaha, deci din aia de bea homosexuali cand n-au chef de sex *looooool*
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Feb 02, 2006 5:36 pm

adica casa spuie "ia" ca ie la menstroatzie si ca nu se puate az?
kant emir

Mesajde jeorj » Joi Feb 02, 2006 5:44 pm

gaga scrie:gigiel lasa naibii gugle ala
bre, io vorbeste numa despre ecsperientze proprii si personale. can e vorba de gugal pun copiraitul de riguare adi cacam asa: gugal/formula as
Din pacate, moarea de varza a fost destul de putin studiata de catre stiinta....... Pana atunci, va prezentam cateva gaselnite ale medicinii populare romanesti, referitoare la utilizarea de sarbatori a acestui remediu, nu foarte grozav ca miros, dar extrem de sanatos.......
deci iel, gugalu citeaza de la unii ca mine si nu ie invers:D
si acu ceva offtopic: ce buniciuni pot fi carnatii sau burta de porc cu ceva carnita pe ia, fierte in moare (de varza:D)

Edit. alex nu stiu cum o fi uomosecsuatii aia, da zama aia acra de-i zice moare te dreje de la mahmureala de te mai potzi gandi si la secse, dupa aia, cum tior fi apucaturile
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde o_tzestoasa » Joi Feb 02, 2006 5:45 pm

sin ella scrie:bai, abarnaveti! io stiu ca am baut din aia. si tzestoasa, ardeleanca get-beget la asta se referea (adica la zeama de pe varza murata)

dej DA, ofcors ca la aia ma refeream! e zeama de pe varza murata, cum a zis Dana! kante emir, m-am pierdut in iecsplicatie, deci DA, deci Dana & sinutza au dreptate! :* P.S. moarea e buna la revenit din mahmureala (da nu cred ca din acest motiv bea Buni) :D
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Feb 02, 2006 6:03 pm

bre, s-o fi lamurit nicholas cum ie cu moarea? ca mie nu me clar deloc daco pritzipit omu au ba (caz in care ar trebui sa desvoltam nejte trebi, casa se lumineze)
kant emir

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Feb 02, 2006 6:14 pm

ce mahmureala bre? adica homosexuali aia ie si beutori? io daca beau o cana cu zeama de varza murata, stau pe wc juma de zi. si, dupa cum stim, nu se poate face sex anal daca ai diaree. de aia bea aia. asta avand in vedere ca iei si-o pun anal

am inteles io, kantemiru, da ieram putin distrat mai devreme, ca fac un robot care sa-l impinga pe sefu prin birou
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Feb 02, 2006 6:23 pm

vai, nicholas, da nu trebuia sa te fortzezi (vezi ca lumea adora satz intinda o ... mana de ajutor)
kant emir

Mesajde sin ella » Joi Feb 02, 2006 6:27 pm

cu alte cuvinte, nicholas, kant emir stia ca tu ai inteles, dar il mancau buricele dejtelor sa mai scrie un mesaj din ala explicatoriu pe douazeci de randuri, din care cititorii nu inteleg decat virgulele si punctele, precum si parantezele, mai putin continutul lor :zambet:

on topic: kant emir, nu-ti descizi jurnal? :zambet:
............................
sin ella

Mesajde kant emir » Joi Feb 02, 2006 6:44 pm

ba ma cam manaca sa descid un giurnalutz - nush, sa vaz (nu ie prea ushor de loat o asemenea decizie, mai ales ca - daca nu s-ar mai povesti , ci ar fi - nu ar semana a jurnal nici cat pacostea lu warbyncu)
(haulio, am inpresia c-am fost sutalasuta ontopic - chear de jurnalul pe carel comentez inca nu s-a infaptuit!)
kant emir

Mesajde Daimon » Vin Feb 03, 2006 1:36 am

bre, wrbync.. ce plm ie aia "mireaza"?

emire... nu ie deloc ushor de loat asemeni decizii.. io ma tot gandesc de frun an.. si tot n-am ajuns la fro conclusie.
Daimon

Mesajde kant emir » Vin Feb 03, 2006 2:28 am

poi concluzia ie asa: n-ar fi rau, da nu ie nici usor (cazu meu - m-ar agasa grozav ideea de fatzarniceala, de coafare a imaginii ca sa dea bine la public, dar pe de cealalta parte - de unde si pana cand sa-m public io viatza? da, intelegem, filtram si spunem numa ce trebe, da' parca tot nu ese ocheiu; ce mai ramane? svanta bajcalie, ca aia se primejte orcand - facem haz de toate, si la nime nu dam socoteala; da parca nici asa nu ese - ce, acuma nu tot asta fac? shatunci la ce bun sa ma prostesc si io ca am jurnal, e?)
kant emir

Mesajde Daimon » Vin Feb 03, 2006 2:48 am

cam asa ie cum zici tu:) ca bine le cunojti pe tuate. eu cred ca o sa raman doar cu critica si cu lectura. chit ca oricat de multe jurnale ar fi.. putine seamana (pastrand proportiile) si daca e sa o iei asa.. fiecare are ceva al lui (oare mi se pare asa ca tocma am citit din darchi si sod?:D ) deci mai mult ca sigur al meu sau al tau i-ar gasi si ele destui cetitori si admiratori ca doar ne pricepem la scris, macar cat altzii..

in incheierea micului comentariu imi permit sa citez din SOD
SA VA FUT IN GAOZ DE AMERICANI LIBIDINOSI CU TOT CU U.S. ARMY, U.S. NAVY SI TOT CE VA REPREZINTA!
Daimon

Mesajde pacha » Vin Feb 03, 2006 9:56 am

Una e sa vizionezi si una e sa citesti.Probabil ca lumea asteapta si poze ca e mai usor de citit.:).
Bre kantemire,eu citesc,intotdeauna,tot.
Apropo de bancul cu Bula.Aia si-au tras-o serios ca e plin parlamentul de copii lor.
Si asta trece !
pacha

Mesajde SOD » Vin Feb 03, 2006 10:20 am

darky, oar ejti indragostita?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde rebelmonk » Vin Feb 03, 2006 12:11 pm

"ma apuk un ras hilaric"... ok, trecem peste faza ca radea de melodia pe care i-am dedicat-o, si la care am muncit atunci cu lacrimi in ochi, dar imi explica si mie cineva cam cum vine expresia asta???

... oricum, ma bucur ca razi, si sper sa o tii tot asa! am I?

imi place de warbync, e mare om!... dar totusi, as vrea sa il intreb daca el a "curvit" pana acum, sau nu...
rebelmonk
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Feb 03, 2006 12:49 pm

cimbolizeaza curatenia

io as cimboliza o cimbolie

hihihi, totu pana la futai. cum a zis de futai, cum anchis ochila subectu :))
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde pacha » Vin Feb 03, 2006 1:33 pm

Aleluia! Bis!
Si asta trece !
pacha

Mesajde darkshines » Vin Feb 03, 2006 2:04 pm

SOD scrie:darky, oar ejti indragostita?

hehe, mai stii?

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde kant emir » Sâm Feb 04, 2006 3:43 am

bah warbyncule, esti de admirat! scrii numa tampenii, faci greseli cu galeata (typo, da, da' prea multe!) da' o tzii tarla: nu te uitzi nici in stanga, nici in dreapta - tu o tzii pe-a ta, convins ca ie dreapta!

amu o lamurire: daca adminu tzi-a inchis treadu, eu cred ca din cauza ca nu e jurnal - daca te apucai de postat trebile aste ale tale in alta parte, probabil ca primeai replici multe si bascalioase, dar nu-ti inchidea nimeni calea spre nemurire (poate nu-i tarziu sa faci asta)
si la subect (halte pacate):
Adica dupa ce s-a casatorit cineva si greseste cu alta persoana face pacatul preacurviei.
adica daca greseste cu muerea lui, ie bine, se puasal erte, da daca da rateuri cu alta ie b'ai!
Pacatul preacurviei este mult mai greu decat al curviei
apoi da, ca sta nevasta cu ochiu pe tine si ie greu sa multpreacurvejt!
cade in pacatul preacurviei.
(daca da Domnul si reuseste sa scape de nevasta)
Cand sotul, spre exemplu, a cazut in pacat cu alta femeie, s-a spurcat, cu alte cuvinte cu ea, dupa aceea se impreuneaza cu femeia lui, o spurca si pe femeia lui si implicit spurca toata casa
adica se inpreuneaza si cu insash casa, tuata casa!
Aceasta spurcaciune inseamna introducerea diavolilor in casa sa
mai pe scurt: intromisiune (si nu ie deavolu ala bagatu, nununu!)
si se caieste din toata inima lui
ca duara nul duare gura!
O data ce barbatul se impreuneaza cu aceea femeie straina
se mai inpreuneaza si alta data, garantat!
Iata ce poate face preacurvia!
nu prea am inteles unde batz, ca n-ai precizat mare lucru
Femeile foarte usor cad in aceasta plasa atunci cand au serviciu si pleaca de acasa. Locul femeii este acsa.
stiu io pe cineva care tocma ce sho lasat giobu (conpanie multinatsionala, dada!); si zici ca locu lor ie acasa? acolo tresa le cautam?
Este atunci cand cineva pacatuieste cu o ruda: verisor, unchi, nasi sau, mai grav, incestul, cand parintii pacatuiesc cu proprii lor copii
ai ceva probleme, nu insist decat la treaba cu nasii (superstupid) - da' de treaba aia cu nasu care vede (numa o data, da' bine) putsa finutei ce zici?
pacate ale preacurviei este perversitatea sexuala
1 - defineste perversitatea (sau mai bine multumeste-te sa vorbesti despre ce cunosti, despre ce esti capabil sa intelegi)
2 - perversitatea asta, care e asa de naspa in cazu preacurviei, intre soti ie ochei?
Acest pacat poate fi facut de catre soti in mod anormal si nenatural, in chip animalic si demonic
ai vreun pont? la treaba asta cu "demonicu" m-ai bagat in ceata, detaliaza ca num pot imagina (la "animalic" mai ie cum mai ie), si lumea ie dispusa sa invete
kant emir

Mesajde Shaki » Sâm Feb 04, 2006 10:20 am

kant emire, mwhahahaha ~p~p~p

cretzule, acu tz-am observat postu cu comparatzia dintre casa poporului shi pentagon; de pentagon nu pot spune nimik k n-am ajuns pe-acolo, dar mie casa poporului mi s-a parut k sucs bigtime
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde gaga » Sâm Feb 04, 2006 12:08 pm

stiu io pe cineva care tocma ce sho lasat giobu (conpanie multinatsionala, dada!); si zici ca locu lor ie acasa? acolo tresa le cautam?

~p~p

bre momental da' ca fac o ciorbitza pentru casa mance genitoru si un tom yum casa manance gura mea sialu omu, da mai pe seara ma gaseshti in fire desi mi-e cam lene sa ma tranbalez pana acolo plus ca am o buala de-i zice mahmureala, da' daca a intrat salaru si sipu' ma spurc pana acolosha ~p
gaga

Mesajde RajaF » Dum Feb 05, 2006 7:57 am

Gropare ai dat cu bata in balta. Nu scrie mah pe jurnalul omului. Daca esti nefericit fa-ti tu propriul jurnal..
Live fast, die young!
RajaF
Junior Member

Mesajde eyewitness » Dum Feb 05, 2006 8:50 am

rajaf, fruntea sus, o sa rasara si suarele ala odata si-odata si pe ulita ta
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde rebelmonk » Dum Feb 05, 2006 10:52 am

"Sa simti buzele unuia si altuia in timp ce el simte buzele uneia si alteia ca doar ce altceva mai e de simtit in lumea asta"...

True, true... :(

In alta ordine de idei...

Rajaf, noi suntem aici in tara si traim cu sentimentul ala de scarba... Si trecem peste, suntem tari! Si tu esti tare! Ca esti roman, nu? Nu te cunosc, nu ma cunosti, poate te doare fix undeva de cuvintele astea, dar fii tare, vere, nu te mai autodistruge cu replica "Sunt slab!" E cea mai mare prostie! Fii tare! Pace!
rebelmonk
Junior Member

Mesajde gaga » Dum Feb 05, 2006 11:41 am

rajaf, cunosc unu' aliosha care si-a bagat picioarele in veatza aia de care zici tu si a revenit acilea fara o letzcaie (ma rog, sau cu prafu de pe toba) si s-a pus pe treaba si reorganizare si lumea il ajuta si si si ...

da-i pe penis de capitalishti daca nu-ti place anostitatea aia de care vorbesti ce kilu meu.
gaga

Mesajde eyewitness » Dum Feb 05, 2006 3:27 pm

noi suntem aici in tara si traim cu sentimentul ala de scarba

rebele, nu generaliza, io sentimentu de scarba il simt in romania numa cand deschid tredu de retete gagaline si dau de dovlecei, spanac, urzici, praz si varza :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde rebelmonk » Dum Feb 05, 2006 3:47 pm

io zic, sincer, ca merita generalizat... as vrea sa mi se raspunda sincer, dintre cei care posteaza p-aici, fie ca ies sau nu des din casa, voua nu vi se face scarba cand vedeti in toiu' iernii copii desculti pe strada? cersetori veritabili, care nu au ce manca? batrani dati afara din casa? si nu scarba la vederea lor, ci la vederea celor care ii trateaza cu indiferenta! o iau pe urmele lu' warbync, dar sunt momente in care mi se acreste de atata rautate si suferinta...

sunt offtopic RAU !!! mai bine ma opresc!...
rebelmonk
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale