neatza shaki fii atenta, in 10 minute o sa iti bata cineva la usa..dechizi. o sa iti dea o cutie; s-o deschizi cu mare grija da? inauntru o sa gasesti un algocalmin si un pahar cu apa, trimise cu mult drag de mine. fell better now, oki? sa ai si sa aveti o zi frumoasa
am carapacea mea, sunt pionier... "probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
buna dimineatza multzumesc frumos pentru ieri tzesty, chiar mi-a trecut capu algocalmin de la tine, nishte oua prajite pregatite de mama. azi sunt ingrijorata...
aliatzi, right?
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Neatza Pacha, neatza kant-emire....Si, in general, pinguinul SADic va ureaza Buna dimineatza! Sau macar, in spiritul de ieri, o dimineatza si o viatza mai buna decat a lui....
PS: neatza weet-weet, nu te-am uitat, doar ca se pare ca am scris mesajele cam in acelasi timp....
A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
Bon dimine, evriuan! Neatza Weet, Shaki, Keshule, Artemis, kant emir, pacha...neatza Nana, miss u! Shi mai ales un neatza special, un poopic shi multa bafta lui Daimon, iti tin pumnii
am carapacea mea, sunt pionier... "probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
Neatza! Cred ca e cea mai nefericita dimineata din viatza mea cine dreacu a mai vazut examen duminica dimineata la ora 9? Ajtia tezteza spirtul de sacrificu studentesc sa iti tzinetzi pumnii sa va beti cafelele in liniste
Buna sa va fie inima tuturor neatza weet, rajaf, Shaki (se lasa cu 10, da da ) Fericitul creca e in examen as we speak. Tin pumnii shi neatzaaaaaaaaa lu' Daimon matinalu