)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
http://72.14.207.104/search?q=cache:KPmQ6y5FuLAJ:www.unibuc.ro/eBooks/informatica/Birotica/3.4_files/text.htm+utilizarea+textului+%C3%AEn+pagin%C4%83,+folosind+coloane+%C5%9Fi+tabele&hl=ro&gl=ro&ct=clnk&cd=1
http://72.14.207.104/search?q=cache:jx2ZWyL5vgkJ:portal2.ise.ro/admin/Portal/LinkClick.aspx%3Ftabid%3D193%26table%3DBonosoftDocument%26field%3DItemID%26id%3D213%26link%3DTIC9_liceu_omect.doc+utilizarea+textului+%C3%AEn+pagin%C4%83+referat&hl=ro&gl=ro&ct=clnk&cd=2&lr=lang_ro
deci alceva nu gasi.
http://72.14.207.104/search?q=cache:jx2ZWyL5vgkJ:portal2.ise.ro/admin/Portal/LinkClick.aspx%3Ftabid%3D193%26table%3DBonosoftDocument%26field%3DItemID%26id%3D213%26link%3DTIC9_liceu_omect.doc+utilizarea+textului+%C3%AEn+pagin%C4%83+referat&hl=ro&gl=ro&ct=clnk&cd=2&lr=lang_ro
deci alceva nu gasi.
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
seringa, ce-ai bre? iar ti-ai varat chefir in vena?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Baixule, yo am o nelamuriere - la editarea in word se refera treaba aia? (plm, cum sa scriu de refera referatul?
) daca da, am yo cate ceva sa iti dau, da sa imi zici exact 
) daca da, am yo cate ceva sa iti dau, da sa imi zici exact 
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
bre mi-a soptit o pasarica cum ca vine fatboy slim in romania. deci lamuriti-ma si pe mine: pasarica era beata sau avea dreptate?
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Aline, mersi frumos. dau o bere pe treaba asta. merluc. primu linc e mai bun de zece ori decat ce am gasit eu.
ţestoaso, la uord, da. adevăru e că in afară de fraza aia nu ne-a mai zis nimic profu, da o să-l sun maine să aflu detalii suplimentare.
ţestoaso, la uord, da. adevăru e că in afară de fraza aia nu ne-a mai zis nimic profu, da o să-l sun maine să aflu detalii suplimentare.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
nene Cube, eo am gasit 7, macsim 8.
dovlecii could be Smashing pumpkins, foarfecele roze si poponare Scissor sisters, ardeii aia kapia Red hot cili peppers, cataroaiele alea de se rostogolesc Rolling Stones, trandafirasii cu kalashnicovu-nfipt Guns&roses, zeppelinu pe cer de inca n-a luat for poa' sa fie Led Zeppelin si tanti aia cu guler Queen.
se poa' sa mai fie si altii , dar retina mea este obstructionata acum de ceva Jack ...
edit later mai tarziu dupe ce-am scris mai sus anterior lu' ce-am scris mai jos:
- nenea cu casetofonu ala in cap Radiohead??
- tomberonu rasturnat in mijlocul drumului Garbage?!?
- popii aia in alb Whitepriest??
- animalutzele Gorillaz?
(incep sa se duca aburii alcoolului.. .
)
dovlecii could be Smashing pumpkins, foarfecele roze si poponare Scissor sisters, ardeii aia kapia Red hot cili peppers, cataroaiele alea de se rostogolesc Rolling Stones, trandafirasii cu kalashnicovu-nfipt Guns&roses, zeppelinu pe cer de inca n-a luat for poa' sa fie Led Zeppelin si tanti aia cu guler Queen.
se poa' sa mai fie si altii , dar retina mea este obstructionata acum de ceva Jack ...
edit later mai tarziu dupe ce-am scris mai sus anterior lu' ce-am scris mai jos:
- nenea cu casetofonu ala in cap Radiohead??
- tomberonu rasturnat in mijlocul drumului Garbage?!?
- popii aia in alb Whitepriest??
- animalutzele Gorillaz?
(incep sa se duca aburii alcoolului.. .
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-

wwritza - Mesaje: 981
bre desenu ala e vechi.. is mii si mii de formatii. dac ae cineva curios sa dea pm ca-i trimit neste linkuri. nu le pun aici sa nu stric jocu:P
-

Daimon - Mesaje: 5074
Daca o pasarica ti-a soptit ceva.....atunci inseamna ca ai inebunit,pentru ca pasarelele nu vorbesc.

da ma tata am auzit si de virgula, punct si litera mare..da dau click mai greu pe ele pe intuneric.
-

om_fericit - Junior Member
E pa dreaq!Colega mea de servici care imi trimite chestiile astea cu ingrashatu shi cu trimisu mai departe(la mult mai mult de 10 persoane) a inceput sa ia proportzii.Are ditamai curu!
Nu ca n-ar fi provocator, daaaa....
Ce sa mai domle!: recunoashte ca ajti grasa!:D
daca nu te bag in semnatura:d
Nu ca n-ar fi provocator, daaaa....
Ce sa mai domle!: recunoashte ca ajti grasa!:D
daca nu te bag in semnatura:d
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
daca cineva, oricine, e atat de marinimos incat sa ma ajute sa fac o lucrare (referat, whatever) la PROTECTIA COPILULUI, am sa ii raman indatorata pe vecie. Google nu mi-e prieten shi n-am gasit nimic
PLZZZ help me 
PLZZZ help me 
am carapacea mea, sunt pionier...
- o_tzestoasa
- Junior Member
deci fara numar-protectia copilului.
- Fişiere ataşate
-
[Extensia doc a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
pe paiacecu (cel cu prietena, dada, am retinut) l-au napadit genialitatile fix la ora asta, cubuletzul si-a potolot setea, marian jan e bine, am salutat gaga, deci pot sa merg la culcare linistita...
iubi, noapte buna
iubi, noapte buna

............................
- sin ella
Hei bre nene Cube c-am gasit si io cateva ; si pasaroii eaglesi ii ochisem si avionu b52 pe cer dar n-am editat later mai tarziu.
tare aia cu 50c
da' unde-i u2, ca ma tot holbez!
io ma uitam sa vad un strat de Ozon
tare aia cu 50c
da' unde-i u2, ca ma tot holbez!
io ma uitam sa vad un strat de Ozon
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-

wwritza - Mesaje: 981
Wild Rose scrie:bre mi-a soptit o pasarica cum ca vine fatboy slim in romania. deci lamuriti-ma si pe mine: pasarica era beata sau avea dreptate?
dap, ie adevarat. si data e de 5 august, in cadrul proiectului The Mission.
-

SOD - Mesaje: 6035
Deci io am crezut ca e numa cu formantii rock... in fine, am mai gasit cateva: Madonna, Eminem (M&Ms), Spoon, Alice in Chains, langa ea Blur, iar aia multi in alb banuiesca-s Manic Street Preachers. Posibil ca pestele din acvariu sa fie Fish, fostul vocalist de la Marillion, iar maimutele The Apes. Mai caut. 

indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237