C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
http://www.oribilul-mosh.com
Notice: This domain name expired on 02/01/06 and is pending renewal or deletion
sa dus pe p00la locoprostia
unde plm mai aruncam noi deseurile de pe fanclub?
Notice: This domain name expired on 02/01/06 and is pending renewal or deletion
sa dus pe p00la locoprostia
unde plm mai aruncam noi deseurile de pe fanclub?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
toti munceste ca robii. hahahahahaha io citesc internetu hahahahaha DIE! DIE!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-

Nicholas_Alex - Junior Member
bună ziua
un sfat merlucian: dacă vreţ să vă apucaţ de fachiulta, nu va incrie-ţ mai tarziu de dacă aveţ 25 de ani.
un sfat merlucian: dacă vreţ să vă apucaţ de fachiulta, nu va incrie-ţ mai tarziu de dacă aveţ 25 de ani.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
baicsi, de ce?
am avut o colega care a inceput facultatea pe la 27-28 de ani shi a terminat-o pe la 31. shi avea shi familie shi servici. tot respectul meu
am avut o colega care a inceput facultatea pe la 27-28 de ani shi a terminat-o pe la 31. shi avea shi familie shi servici. tot respectul meu

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-

Shaki - Mesaje: 7089
buenos dias, SODilicuţelu
şachi, că sunt perioadele alea din an numite sesiuni in care te rog să mă crezi că chiar am chef să fac alceva decat să invăţ despre Rolul radioului in mass media sau Genuri de abordare a relaţiie cu mass-media.
şachi, că sunt perioadele alea din an numite sesiuni in care te rog să mă crezi că chiar am chef să fac alceva decat să invăţ despre Rolul radioului in mass media sau Genuri de abordare a relaţiie cu mass-media.
ANTI
-

pai ce pot sa zic in aceste grele si emotionante clipe? mutumesc familiei, mamei mele care m-a nascut, lui D-zeu care oricum il doare la salam de mine. multumiri speciale domnului smirnoff, ca tare bine a facut pe lumea asta.
-

SOD - Mesaje: 6035
najpa bre cu facultatea in zioa de azi, pe tinpu meu obligatorie ierea duar armata 

-

nu mă obligă, bre, nimen. deci nu vreau să se creadă că regret co fac, numa că de vreo zece zile invăţ intru-na şi mai am de suportat incă pata-ta.
ANTI
-

deja mau napadit lacrimile pentru suferintele tale... 

-

vreau s-anuntz ca erea sa fac accident azidimineatz cant am auzit la radiou` gloria 4 den mashina ca "acum, la bucureshti sunt -12 grade", in conditzili in care in esterioru imediat al mashinii mele ierea numa -10 shi ninjea!
deci da! hehe, geru ie pe voi!
alfel, serus shi bunrevenit la totz careatz revenit de pe unteatz fost!
deci da! hehe, geru ie pe voi!
alfel, serus shi bunrevenit la totz careatz revenit de pe unteatz fost!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
baixi, ce zici tu cu altceva mai bun de facut e valabil shi inainte de 25 de ani. asta daca te consoleaza
oricum bafta
abia merje rabla asta spaiueruita
oricum bafta
abia merje rabla asta spaiueruita
aliatzi, right? 

-

Shaki - Mesaje: 7089
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (3 membri si 2 vizitatori)
nbm, Arthemis, Shaki
buna, zeitzo
nene baicsule, satz spun drept si io as prefera acu sa ma plimb, sa maninc, sa fotografiez, in genere sa fac orice alceva decit sa stau la munca. chiar si sa invatz
dar asta ie, nu poti face intodeauna chiar numai cetz place
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
saliu bine reveniratz si alte alea.
la mine a fo mai greu ca mi-am facut niste shopinge in ideea ca sa gatesc niste ciorbe din pulpa scroafer dar cum, ca in fiecare zi diseara se anuntzara musafiri am zis sa sacrific putina carne sa fac niste jnitzele diseara cand vin baietzii.
m-am apucat sa pregatesc carnea in ideea ca diseara doar sa o trec prin maclavaisu de jnitzele: am dato cu sare si piper, am batuto, am asezato pe farfurie, am acoperit-o cu tzipla si am azvarlito la gunoi
deci iau o scurta pauza
la mine a fo mai greu ca mi-am facut niste shopinge in ideea ca sa gatesc niste ciorbe din pulpa scroafer dar cum, ca in fiecare zi diseara se anuntzara musafiri am zis sa sacrific putina carne sa fac niste jnitzele diseara cand vin baietzii.
m-am apucat sa pregatesc carnea in ideea ca diseara doar sa o trec prin maclavaisu de jnitzele: am dato cu sare si piper, am batuto, am asezato pe farfurie, am acoperit-o cu tzipla si am azvarlito la gunoi
deci iau o scurta pauza

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre deci.
baixinho, aia cu relatiile cu massmedia suna interesant
zi mersi ca n-ai avut de invatat materia numita limbaj economic carele ne-a chinuit profa si cu teoriile adevarului, de-mi venea sa-i zic scurt si la obiect ca adevaru ie relativ si cu asta basta kk teorii
noroc ca la izamen i s-o facut mila si pomana de noi si ne-o lasat sa ne inspiram de unde voia inimioara noastra online....
baixinho, aia cu relatiile cu massmedia suna interesant
zi mersi ca n-ai avut de invatat materia numita limbaj economic carele ne-a chinuit profa si cu teoriile adevarului, de-mi venea sa-i zic scurt si la obiect ca adevaru ie relativ si cu asta basta kk teorii
noroc ca la izamen i s-o facut mila si pomana de noi si ne-o lasat sa ne inspiram de unde voia inimioara noastra online....
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
refuz să cred că aş putea să invăţ la jurnalism despre limbaj economic.
gata, nenea cubu.
gata, nenea cubu.
ANTI
-

refuz să cred că aş putea să invăţ la jurnalism despre limbaj economic.
refuzi? apai nashpa bre, inseamna ca n-o sa te citim in Ziaru Financiar
nu ca asta as fi sugerat, era doar o mica si nevinovata paralela in spiritul lui "se putea si mai rau" .
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
despre ce vorbitzi voi aicisha? cu limbaje d'alea in loc sa va ganditi la trebi inaltatoare, expresive, care sa tzashneasca din dragoste profunda pentru frumos cum e de exemplu lenea?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
In numele lenii refuz sa fac urmatoarele:
-sa spal vasele
-sa dau cu matura
-sa merg sa cumpar bere(am tzuika)
-sa strang rufele de pe sarma
-sa pun d-o ciorba(da asta creca pica)
-sa imi iau ciorapi in picioare
-sa-mi tai unghiile
-sa ma duc pe la vecinii de deasupra sa le zic ca m-au inundat
-sa...plm...mi-e lene sa mai scriu
-sa spal vasele
-sa dau cu matura
-sa merg sa cumpar bere(am tzuika)
-sa strang rufele de pe sarma
-sa pun d-o ciorba(da asta creca pica)
-sa imi iau ciorapi in picioare
-sa-mi tai unghiile
-sa ma duc pe la vecinii de deasupra sa le zic ca m-au inundat
-sa...plm...mi-e lene sa mai scriu
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
deci azi am plantat orzu',maine pun niste grau si poimaine in sfarshit prevad o plantatie de maci 

bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100