dupa cum ati optservat de cca 5 zile adica de cca 120 ore, kante miru a disparut fara urma ultima aparitie publica fiind pe sei uat in data de 4 februarie. omniprezent, seara, dimineata, in miezu zilei dar mai ales nuaptea, in tinpu meselor si intre ele, in tinpu somnului si in afara lui, iata ca cel care vegheaza mereu asupra bunului mers al forumului a disparut subit
semnalmente:
secs : masculin (conform declaratiei proprii de avere)
inaltime: 1,43 m pe taburet
greutate: aleatorie functie de monezile din bozonare si nivelu coloanei de mercur
fatza: ovala in partea superioara, poligon neregulat in partea inferiuara
urechi: tip frunze plante eczotice gen racheta tenis wilson
par: abundent pe pept, lipsa pe crejtet
ochii: caprui, functional duar stangu , dreptu lipsa din najtere
nasu: masa diforma de cartilagii ieczistenta deasupra gurii incapabila de a filtra aieru si a deosebi izuri
gura: coborata in partea stanga si ridicata in partea dreapta cu buze carnuase, voluptuase invadate de herpeshi
gatu: model petre roman
semne particulare: tuate cele de mai sus
cei care pot da relatii sau care pot specula asupra locului unde kante miru ar putea fi, ii rog sa ne lumineze
A disparut Kante Miru
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
A disparut Kante Miru
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nene aiule,
nush exact unde a disparut kant emiru, dar - de anuntat - a anuntat deja intentia de a parasi pentru un tinp feceu - deh, dragoste cu nabadai
mai mult, a lasat scris si un testament aciulea: http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=16319
nush exact unde a disparut kant emiru, dar - de anuntat - a anuntat deja intentia de a parasi pentru un tinp feceu - deh, dragoste cu nabadai

(zilele urmatoare s-ar putea sa nu ma intalnesc cu FC)
mai mult, a lasat scris si un testament aciulea: http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=16319
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
deci io cred ca disparitia misterioasa a lui kant emiru are de-a face cu discutia asta dintre el si flufi
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=450471#post450471
unde planificau ei doi un randevu si apoi au incercat sa induca privitorii in eroare cu "da io nu pot atunci, desi as putea altcandva, cand nu poti tu' etc., de parca noi suntem de ieri de azi pe lumea asta, si crezandu-se smecheri si in siguranta au continuat negocierele pe pelor. parerea mea.
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=450471#post450471
unde planificau ei doi un randevu si apoi au incercat sa induca privitorii in eroare cu "da io nu pot atunci, desi as putea altcandva, cand nu poti tu' etc., de parca noi suntem de ieri de azi pe lumea asta, si crezandu-se smecheri si in siguranta au continuat negocierele pe pelor. parerea mea.
............................
- sin ella
avand in vedere frumusetzea nepierituare a lu emiru, asha cum a fost schitzata de eye, probabil k a fost rapit de o arabuaik cu draci, shi acum se afla intr-un harem 
iedit lol sinella bine k te baji tu la inaintare
puate imi traje o scarmaneala fluff cand m-o intalni

iedit lol sinella bine k te baji tu la inaintare

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
nene aiule, io itzi ziceam ca omu a anuntzat, ceea ce inseamna ca nu vrea sa fie dat disparut. de aici rezulta un mister...
inseamna ca ne ascunde ceva. sinela insinueaza ceva de fluf, dar io crez ca mai degraba kant emiru o cautat o pluta sa mearga chiar la sinela, profitind si de plecarea matale la constantza
ca prea aparu sinela aici repejor sa ne induca pe o pista greshita...
nu tzine, dragutzo
inseamna ca ne ascunde ceva. sinela insinueaza ceva de fluf, dar io crez ca mai degraba kant emiru o cautat o pluta sa mearga chiar la sinela, profitind si de plecarea matale la constantza

ca prea aparu sinela aici repejor sa ne induca pe o pista greshita...
nu tzine, dragutzo

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
aha, deci iubi ne distraje atentia cu trenurile si tunelele ca sa se desfete cu kante miru in tihna
ale dreacu muieri
ale dreacu muieri

-
reiterez: ale dreacu muieri, ne-nvarte pe dejte 

-
bre, io crez ca kantemiru s-a impachetat fromos shi cu funda shi s-a trimes pe adresa flufanelei in chip de cadou de belí£ntains dei! asha c-o sa apara dupe dragobete!
...parerea mea, care nu-s din localitate...
...parerea mea, care nu-s din localitate...
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
a disparut kantemiru n tinp ce eram io disparuta din libsa acuta de net?
nu ca nu m-ar interesa cu ecsactitate daca flufa sau sin ella sunt inplicate direct in treaba asta -sper ca nu ca altfel...
si
- da nu-mi tihnejte cafeaua de dimineata farde caimacu lu kanty 
nu ca nu m-ar interesa cu ecsactitate daca flufa sau sin ella sunt inplicate direct in treaba asta -sper ca nu ca altfel...

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii