Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
rebele, o dai in alte alea aiurea in troleibuz
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
-
rebelmonk - Junior Member
eyewitness scrie:rebele, nu generaliza, io sentimentu de scarba il simt in romania numa cand deschid tredu de retete gagaline si dau de dovlecei, spanac, urzici, praz si varza
deci ie gustuase si sanatuase si bag mana in focu' iadului ca daca le gusti pe alea facute de je iti schimbi opinia.
fara a generaliza. io sentimenu rebelmoncului ii am citind anumite doo randuri de giurnale de copchii care ar trebui sa razuiasca umpic asfaltu cu dintzii in loc sa-si faca proprii filozofii despre ceea ce cred ca inseamna a trai. da' noi sa fim sanatoshi si sa nu ajungem ca pacha generalist principal (toate trec).
VIATA E FRUMOASA MAESTRE PACHA!
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
calugar rebel,
cersetori d-aia desculti vezi si in alte tari, nu numai in romania
si ei au puturoshii lor, asa cum si noi ii avem pe ai nostri. si ei au betivii lor, poate chiar mai multi decit in romania, nu numai noi.
poate ca unii au doar iernile mai putin friguroase, atita tot
sumarizind umpic, rautatea si suferinta sunt caracteristice omenirii, nu romaniei... ok?
cersetori d-aia desculti vezi si in alte tari, nu numai in romania
si ei au puturoshii lor, asa cum si noi ii avem pe ai nostri. si ei au betivii lor, poate chiar mai multi decit in romania, nu numai noi.
poate ca unii au doar iernile mai putin friguroase, atita tot

sumarizind umpic, rautatea si suferinta sunt caracteristice omenirii, nu romaniei... ok?
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
dap, da' io nu traiesc in alte tari, ci in Rromania, d-aia vad numa' ce-i acilea... a nu se interpreta ca am ochelari de cal, ci doar ca vad ce e langa mine... nu ma uit in gradina altuia... or fi si pe la altii, desi partea cu betivii ma cam indoiesc, dar eu m-am saturat de ce vad acum, aici... oricum, e parerea mea proprie si personala... never mind it!
-
Calugare, mai ai de mancat niste mamaliga pana sa intelegi. Ba ai ochelari de cal, daca nu sunt asa multi tigani in alte tari, le au si ei pe ale lor, betivi, cersetori, soferi prosti, oameni inconstienti etaci.
Altfel, interesante ultimele pagini din jurnalul lui narcosis
Altfel, interesante ultimele pagini din jurnalul lui narcosis

Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Dap... Asa o fi... Oricum, nu e problema mea... O sa fie daca o sa plec din tara vreodata... Pana atunci, raman cu ale mele, si cu sarbatorirea faptului ca am terminat filmul!
Dap, eu am salvat cu copipeist "O lalea pentru Theodora"... E prea marfa!

Dap, eu am salvat cu copipeist "O lalea pentru Theodora"... E prea marfa!
-
bah, da' ceatz facut cu pacatele reloaded ale lu warbyncu? adica io ce mai comentez rautacizt deamu?
(sham descoperit nejte trebi adevaraciuase p'aci, tresa le pui pe incantarile lu sufletu meu, dadada!)
(sham descoperit nejte trebi adevaraciuase p'aci, tresa le pui pe incantarile lu sufletu meu, dadada!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
aha... ok!... eram putin confuz si d-aia! mersi pentru lamurire...
probabil am exagerat, dar nu a fost cu rea intentie... Rr parca e prea mult zis...
mi s-a acrit de ei, d-aia...
scuze!...
pace!
probabil am exagerat, dar nu a fost cu rea intentie... Rr parca e prea mult zis...
mi s-a acrit de ei, d-aia...
scuze!...
pace!
-
"mama care alerga plangand in papuci de casa prin zapada..."
no comment, imagine absoluta, cosmarul fiecarui om!
no comment, imagine absoluta, cosmarul fiecarui om!
-
- nodingat
Hehe, neintenţionat. Cu ceva timp in urmă toate informaţiile de pe fanclub au fost şterse pe o anumită perioadă de timp, de atunci scriu şi intr-un alt jurnal. In jocul ăsta de copy-paste se intamplă să nu respect ordinea in care paginile au fost scrise.
- nodingat
pacha, daca vine o a doua apocalipsa a forumurilor shi adminii uita sa faca backup, tot ce e posibil. ba chiar se puate sa vrei sa te loghezi intr-o zi pe fc shi sa descoperi k nici tu nu mai exishti 

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale