Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
deci-in primu rand ca vreau sa ajung la bucuresti pe 4 martie,in al 2-lea rand ca e posibil sa nu ajung.in ambele variante,se cumuleaza o bucurie c-o tristetze.
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
h0va scrie:nene, cine e andrei pavel?
iţi spun eu, că acum am văzut postul. jucătorul roman de tenis care l-a invins pe ocupantul locului trei mondial in clasamentul mondial, americanul Andy Roddick, după ce adversarul a avut 2-0 la seturi şi minge de meci.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
baics, nu merita sa te chinuiejti. voinicu h0va mi-a iesit conplet de la inima pt postu asta
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
pt prima oara cred ca ne incalzeste frigu, afara cad 2 lucruri pe jos: zapada si oamenii.
plictiseala mareeeeeeee nici caldura nu mai e calda nici becali nu mai e becali, incepe apocalipsaaaaaaaaaaa
M duc sa ma culc, am inceput sa DERILEZ
plictiseala mareeeeeeee nici caldura nu mai e calda nici becali nu mai e becali, incepe apocalipsaaaaaaaaaaa
M duc sa ma culc, am inceput sa DERILEZ

-
=ll=Kain - Junior Member
Kain,daca te plictisest in halu asta fa un Fight Club la tine-n cartier.sau un club de lectura,functie de zona.
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
tot pacha:
pacha scrie:Gigiell-"Pacha, da de unde ai melci pe vremea asta? ie din aia congelati natural sau gata semifabricati? cu cochilie sau fara"
E adunati de je primavara trecuta si n-am apucat a-i pune napoi in cochilii.
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
am ascultat Kelly Family si mi-a adus aminte de mami pt k ei ii plac mult.si nu-mi mai e asa dor de ea.
Zâmbetul este o lumina ce se arata la fereastra chipului si vesteste ca inima e acasa.
-
BLACK_MOON - Junior Member
decida, iel, ziditorul de linba:
mi-e mie de mie, da' mai tare mi-e (tot mie, ofcors ca da!) de suta: uite betuletzu omushuor: ce tare suphera iel de consternarizare profunduasa si dazamigiciune (supherphicialiuasa - asta den urma - presupuesc io)! asta pe langa ca il shochizeaza si il inpresionarizeaza ecs-tre-mis-tic!
(http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=457626&postcount=15)
(si da, ofofof, adulterul!)
(si iacashe am aflat io ca pusichetdolz nu ie romance!)
mi-e mie de mie, da' mai tare mi-e (tot mie, ofcors ca da!) de suta: uite betuletzu omushuor: ce tare suphera iel de consternarizare profunduasa si dazamigiciune (supherphicialiuasa - asta den urma - presupuesc io)! asta pe langa ca il shochizeaza si il inpresionarizeaza ecs-tre-mis-tic!
(http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=457626&postcount=15)
(si da, ofofof, adulterul!)
(si iacashe am aflat io ca pusichetdolz nu ie romance!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
- kant emir
a revenit strumfita
~p~p~p~p~p~p
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=458415&postcount=944
ce zi nebuna, nebuna, nebuna

http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=458415&postcount=944
ce zi nebuna, nebuna, nebuna

............................
- sin ella
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma