C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
deci cecule esti extravarza + ca am recunoscut ca am gresit. mai pune si matale mana pe tratate de bucatarie, de ex pastorel care se pisha pe astia de lac. nu daca e mare e bun.
ai zis ca nu vii la glina? deci mai suparat la faza asta
ai zis ca nu vii la glina? deci mai suparat la faza asta
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
mi s-a bulit exploraru shi am pierdut mesajul trecul
deci in cerc sa reiterez:
Nu e vorba ca nu vreau sa vin la Glina in weekend-ul asta.Pur si simplu nu se poate,oricat de mult ash vrea.Raman cu o tristetze(shi pofta)amara, dar cu sparantza ca va mai exista o alta astfel de ocazie pe care o voi putea onora cu cea mai mare pla cere!
deci in cerc sa reiterez:
Nu e vorba ca nu vreau sa vin la Glina in weekend-ul asta.Pur si simplu nu se poate,oricat de mult ash vrea.Raman cu o tristetze(shi pofta)amara, dar cu sparantza ca va mai exista o alta astfel de ocazie pe care o voi putea onora cu cea mai mare pla cere!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
brava Rapiduletzu! hai Steaua!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
cecule, nu te intrista! am auzit ca o sa fie fuarte cald in uikend, asha ca nici tzuika n-o sa mearga!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

3-1 la heerenven pt steaua!
mai sunt 12 minute!!!!!!!!!
nu mai am bereeeeeeeee!
mai sunt 12 minute!!!!!!!!!
nu mai am bereeeeeeeee!
-

eyewitness scrie:hertha - rapid 3-1
herenven - steaua 2-0
ai nimerit echipele, dar ai incurcat golurile: RAIDULETZUL a marcat unul, Steaua - trei, heerenveen - unu, iar hertha - chuchu.
ps: mae cam 2-3 minute din meciul din Olanda.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
gata! deci am evins!:)
sa vedem amu cu cine joaca steaua! baix, rapidu cu cine-ar putea pica?
re, da` io ce beau amu?!
sa vedem amu cu cine joaca steaua! baix, rapidu cu cine-ar putea pica?
re, da` io ce beau amu?!
-

Hertha BSC/Rapid Bucuresti - FC Thun/Hamburger SV
FC Basel/AS Monaco - Litex Lovech/RC Strasbourg
VfB Stuttgart/Middlesbrough - Club Brugge KV/AS Roma
SC Heerenveen/Steaua - Real Betis/AZ (Alkmaar)
Slavia Praha/Cittí di Palermo - Schalke 04/RCD Espanyol
Bolton W./Olympique M. - Rosenborg BK/Zenit
Udinese/RC Lens - Artmedia/Levski Sofia
Lille OSC/Shakhtar Donetsk - Lokomotiv Moskva/Sevilla FC
deci Rapiduletzul cu Thun sau Hamburg, iar Steaua cu Betis Sevilla sau Alkmaar.
FC Basel/AS Monaco - Litex Lovech/RC Strasbourg
VfB Stuttgart/Middlesbrough - Club Brugge KV/AS Roma
SC Heerenveen/Steaua - Real Betis/AZ (Alkmaar)
Slavia Praha/Cittí di Palermo - Schalke 04/RCD Espanyol
Bolton W./Olympique M. - Rosenborg BK/Zenit
Udinese/RC Lens - Artmedia/Levski Sofia
Lille OSC/Shakhtar Donetsk - Lokomotiv Moskva/Sevilla FC
deci Rapiduletzul cu Thun sau Hamburg, iar Steaua cu Betis Sevilla sau Alkmaar.
ANTI
-

multzam!
nenea neko, nu ne baga in seama! ie de la febra!
am poze cu golurile! (tot de la febra!:) )
nenea neko, nu ne baga in seama! ie de la febra!
am poze cu golurile! (tot de la febra!:) )
-

Duamne iarta-ma, da cum sa nu va bag in seama! de la febra zici? mai bine chem salvarea:
dabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
dabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
bon dimine
iebiemule, ma bucur nespus cam gresit pronosticele alfel nar fi avut baicsu cu h0va pe deoparte si memetu, sod si seringa pe de alta, motiv de betie crunta
deci, brava capriorii , brava stiaua
iebiemule, ma bucur nespus cam gresit pronosticele alfel nar fi avut baicsu cu h0va pe deoparte si memetu, sod si seringa pe de alta, motiv de betie crunta
deci, brava capriorii , brava stiaua
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Pentru gaga, program de contabilitate care bineintzeles include shi salarizarea.Ia-l pe care vrei.
http://www.sagasoft.ro/
Neatza buna tutulor joianelor, ca azi e joi.
Pa pana mai pe seara.
http://www.sagasoft.ro/
Neatza buna tutulor joianelor, ca azi e joi.
Pa pana mai pe seara.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
cecule, poi unte ie uratura ta cu joianele ,bre?:)
alfel, o zi minunat de minunata s-avetz, nu ca io, caream munci!
haoleo, ca-mi adusei aminte: cum e cu niciun shi nici un, ca citii oarejce ca cica ca se scrie mai nou(ca mai vechi) niciun...?!
alfel, o zi minunat de minunata s-avetz, nu ca io, caream munci!
haoleo, ca-mi adusei aminte: cum e cu niciun shi nici un, ca citii oarejce ca cica ca se scrie mai nou(ca mai vechi) niciun...?!
-

lalei
aiule, lasă că ie bine, că aşa ai zis şi de Pavel cu rodic, că e vraijte, că alea alea şi l-a bătut. de-acu incolo zici pronosticii pe invers, da?
nae, din ce a explicat Pruteanu (că el este iniţiatorul legii sau cum s-o numi), se foloseşte nicio şi niciun (adică intr-un cuvant) cand exprimă negaţia totală. adică ceva de genul aiu n-a nimerit niciun pronostic. io asta am inţeles.
aiule, lasă că ie bine, că aşa ai zis şi de Pavel cu rodic, că e vraijte, că alea alea şi l-a bătut. de-acu incolo zici pronosticii pe invers, da?
nae, din ce a explicat Pruteanu (că el este iniţiatorul legii sau cum s-o numi), se foloseşte nicio şi niciun (adică intr-un cuvant) cand exprimă negaţia totală. adică ceva de genul aiu n-a nimerit niciun pronostic. io asta am inţeles.
ANTI
-

nu, io, bre, Pruteanu vorbejte de gramatică. io duoar reproduc.
ANTI
-

baixu reproducatoru`! tata eroin! 
iaodi, baix, mai lamurit! nu mai am niciun dubiu!

iaodi, baix, mai lamurit! nu mai am niciun dubiu!
-

bre, ca acu ma trezii si io ca un om p-aci are otita si se vorbeste de leacuri babesti.... apai cand eram io mica si am patit de-astea stateam cu saculetzu de sare calda la ureche. Cand se racea, tzup inapoi la incalzit si iarasi pe ureche. Si uite-asa. Da' doar pentru alinarea durerii, banuiesc, ca de vindecat tot antibioticele creca faceau treaba. Nu mai stiu, eram prea mica. Doar pernutza de sare mi-o amintesc (si cevasilea injectii cand eram racita
).
neatsa, omini buni.
).
neatsa, omini buni.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
flufi, shi io cant eream mic shi imi juleam picioru(shi implicit rupeam pantalonii) p-afara, imi aduc aminte ca imi trajea maica o bataie de numa numa shi dup-aia imi trecea julitura in fro saptamana. e drept ca o spalam cu apa oxigenata shi, eventual, puneam nushce prafuri medicamentoase pe ea, da` cre ca bataia lu maica-mea ma vindeca!

-

baics scrie:RAIDULETZUL a marcat unul,
cine ie aia?
enbiem scrie:dano, da, a batut rapidu, da' tu parca schinbashi shefu'
ntz. sunt freelancer.
deci nu stiam ce palpitanta poate fi veatza de caznica dupe ce pleaca omu la munca. blblblblbl interfonu.
un tzigoin in uniforma de ceva gen radet. ca sa puna niste trebi la bocsa la mine ca daca nam io cheia ca nu sta aci responsabelu (care momentan sta da nu ie).
gasesc o chee intrun tarziu descui si astept la o tzigara in ushe sa vie un om cu o cutie. aiurea. apar fo opt care mai de care mai giuleshteni ... pardon .... indieni ... si mai "treji".
care incep sa care niste cutii mari da ushuare cu ceva izolant jos la bocsa. primu si-a fript mana intrun tzutzui. al doilea (care era apelat de ailantz cu "betzivule") si-a bulit picioru in acelash tzuitzui. ailantz aruncau cutiile de la unu la altu ca sa ajunga la usha de la bocsa. cutiile, bete si ele, se rupeau inevitabil in acelash tzutzui.
"betzivu" a descoperit ca daca pui cutia intro anumita pozitzie se duce pe scari ca sania. prima a fo bine ca ala de jos a prinso. a doua a scos usha de la boxa din tzatzani.
a aparut si o burta careia i se zicea shefu. "ce faci mah betzivule" a zis iel.
"lasama shefu cas necajit ca am rupt usha si cu ochii la donshuara (asta eram io
era duar o tzatzana adica una balama drept care s-au sfatuit uamenii
"lasa bah ca n-a vazut nimeni"
"da-i cu scuipat"
"era rupta dinainte"
"asta e un betziv donshuara nul ascultatz"
"uite bah ca intra cu dejtu"
si inestimabil s-a terminat cu "eeeeeeeeeeee vedetz, putetz pune lacatu"
i-am condus si i-am intrebat cand viu sash ia draciile
"maine"
"maine maine da la ce ora"
betzivu: doishpe
altu: doishpe juma asha
shefu: opt. opt opt juma bah sa fitz aici ca va ia mama dracu.
ne-am salutat cu papa si sarna si am venit sa va zic si voo da juma de ora nam putat ca lesinam de ras deci mam dus sami iau o bere. in drum m-am intalnit cu masina baetzilor. era de dambovitza

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga