C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 8 (5 membri si 3 vizitatori)
gaga*, nbm, strumph
aha.
am auzit draga sod ca aveti un post interesant si liber. pot sa viu la interviu?
gaga*, nbm, strumph
aha.
am auzit draga sod ca aveti un post interesant si liber. pot sa viu la interviu?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ce post bre? ca daca ie ceva, da, desigur.
si doi la mana, tiu sa va zis ca io asa, in ultima vreme am cam avut preocupari de muiere, in sensu ca nu mam poponarizat si nici nu mam dat cu ruj, da am tinut cura de slabire iar azi am scazut sub 90 de kile. adicalea am slabit 16 kile. sunt un frumusel acu, ce sa mai...
si doi la mana, tiu sa va zis ca io asa, in ultima vreme am cam avut preocupari de muiere, in sensu ca nu mam poponarizat si nici nu mam dat cu ruj, da am tinut cura de slabire iar azi am scazut sub 90 de kile. adicalea am slabit 16 kile. sunt un frumusel acu, ce sa mai...
-

SOD - Mesaje: 6035
SODi, sa fie intr-un ceas superb si sa slabejt atat cat vrei tu.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
domnule SOD,
urmariti-ma cu atentie:club 21,regie,pizza rustica mare,bere la halba*10,inca o pizza rustica ,mare+bere la halba *5.tineretului:shaormarie.saorma mare cu maioneza+bere la halba.
ce dracu,ma,slabitu' te-a apucat pe tine?
urmariti-ma cu atentie:club 21,regie,pizza rustica mare,bere la halba*10,inca o pizza rustica ,mare+bere la halba *5.tineretului:shaormarie.saorma mare cu maioneza+bere la halba.
ce dracu,ma,slabitu' te-a apucat pe tine?
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
deci ma duc la o cladire alba unde e o tanti cu ochelari care-mi baga fiare-n ureche si eu ii dau spaga pe treaba asta.
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
SODi, nu am pretenţia să-mi dai (că ştiu ce inseamnă să-ţi rupi de la gură ), dar măcar gandeşte-te şi la mine cand consumi. chiar şi ceva de genul ce bine că nu e gigilică aici să facă pagubă, dar măcar gandeşte-te la mine. promiţi?
ANTI
-

postat de gigiell pe un thread alaturat scrie:Repetitia este mama invatarii
ps. Merci de pont , trebuie sa incerc si eu sa fac pe victima
haidi bre, gigiele, ce naiba, nu te prinseshi ca era forumu de bancuri
~pGOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
sod scrie:ce post bre? ca daca ie ceva, da, desigur.
itz zice io pe itau ca si asa creca tre sa ne vorbilim
am sio un pont pentru voi din aventuroasa veatza de frilencer: daca calci in cacat de caine nu mai ai semnal la mobil

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
"...rapidu a avut meci greu da uite c-a reusit si ei"
piturca
chiar acu 5 minute pe protv la sport
lalei la toti carcotashii
piturca
chiar acu 5 minute pe protv la sport
lalei la toti carcotashii
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
io fac mancare de samantza de bashini
dicotiledonata?

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
paiacec scrie:nu te rade shaki!De oo dai bashini mult mai nocive decat de fasole!
adevar tasteaza dejtele tale! canele meu, daca apuca sa haleasca frun ou, ij schinba culuara lu cuada lui!
alfel salut la muncitori!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
lalei
maine am ultimu egzamen. dupa aia numai am niciunu (© Pruteanu).
ANTI
-

aidi bre, o fo gena aia ardeleneasca a neuronilor bat-o adrenalina so bata.nbm scrie:haidi bre, gigiele, ce naiba, nu te prinseshi ca era forumu de bancuri
da tot am lamurito pana la urma. da faza o fo tare oricummneatza la lumea muncitoare care munceste:D
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-

jeorj - Junior Member
se foloseşte nicio şi niciun (adică intr-un cuvant) cand exprimă negaţia totală
adeca veatza ta "competitzionala" se sfarshejte brusc? sesiune de vara canci?
alfel, iunopotkivanok la muncitorii calificatzi, necalificatzi shi la frilensí£ri!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740