Rock de calitate

ce-a fost pe Muzici o data

Rock de calitate

Mesajde Aghiutza » Mar Mai 07, 2002 2:36 pm

Formatia Sfanta Treime a lansat pe site-ul oficial al formatiei (http://www.sfantatreime.go.ro), o noua melodie. Ascultati-o, cititi versurile (sectiunea download) si veniti inapoi si spuneti-va parerea (sau scrieti direct in guestbook-ul de pe site).
Aghiutza

Re: Rock de calitate

Mesajde Aghiutza » Joi Mai 09, 2002 10:15 am

Chiar nu vrea nimeni sa asculte muzica de calitate? Sunteti atat de multumiti de ceea ce exista si de ceea ce ascultati incat nu credeti ca s-ar putea sa va placa ceva nou?
Aghiutza

Mesajde vali » Joi Mai 09, 2002 1:37 pm

vezi ca stii?
some people deserve to die
vali

Mesajde Aghiutza » Vin Mai 10, 2002 8:51 pm

Initial trimis de vali
vezi ca stii?

Multumesc pentru raspunsul "inteligent". Sper ca nu esti reprezentativ pt. forumul asta.
Aghiutza

Nu, cred ca mai degraba e imbecilitatea ta e de prima clasa !

Mesajde LinX » Sâm Mai 11, 2002 2:37 am

Initial trimis de Aghiutza
Chiar nu vrea nimeni sa asculte muzica de calitate? Sunteti atat de multumiti de ceea ce exista si de ceea ce ascultati incat nu credeti ca s-ar putea sa va placa ceva nou?

Hai mai da-te-n %^&* mea !! Marsh dreacu' de-aici, ce, n-ai gasit alt loc unde sa-ti asterni aberatiile ?
Am ascultat si eu 'Liturghie Neagra' (sa inteleg ca este divinizata culoarea neagra de se scrie cu majuscula... ?) si am ajuns la concluzia ca nu mai intru pe site-uri la recomandarile imbecililor. Ce voci si ce dreacu' mesaj e ala (Asta pt cei care inteleg ceva din versuri)... si instrumentalul parca ar fi luat el de undeva.. pure crap.

Ma... e la moda sa fii satanist sau ce ? bag de seama ca sunt contemporan cu multi retardati ... treziti-va odata ma, nu exista bine si rau absolut, nu exista Dzeu si dracu' ... in nici un caz astia a caror imagine o aveti voi in capetele alea seci !

(si dc. e vre-unul aici care se trezeste sa zica ceva in legatura cu 'blasfemiile mele' sa se gandeasca ;a 2 chestii macar: 1.istoria bisericii si 2. in afara de 2 poate 3 exceptii, cate razboaie sau conflicte dupa WW2 au izbucnit din motive altele decat religioase?!)
LinX
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Mai 11, 2002 2:40 am

Linx daca tot ai ascultat zi-mi si mie e facut la caterinca sau vorbesc serios?

PS: am modificat mai sus in mesajul tau. Sorry, regulile...
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde LinX » Sâm Mai 11, 2002 3:07 am

Initial trimis de Aliosha
Linx daca tot ai ascultat zi-mi si mie e facut la caterinca sau vorbesc serios?

PS: am modificat mai sus in mesajul tau. Sorry, regulile...

Dc. te referi la mp3 cred ca se vrea ceva serios - adica o chestie "..dura, domne' " - asta deoarece site-ul, emblema par destul de lucrate; de altfel, titlurile celor 2 melodii din bogata discografie a "formatiei" nu par puse la shto.

PS> inteleg, desi sa stii ca am scris cu 2 de "L" si ma intreb daca acesta este un cuvant care sa apara intr-o lista a cuvintelor indecente sau ceva de genu' asta/ banuiesc ca nu e ceva de stricta interpretare, huh ?
LinX
Junior Member

Mesajde SOD » Sâm Mai 11, 2002 3:18 am

NEA ALIOSHA,
lasa-l bre in pace ca se vede ca e preten cu treimea cantareata.
daca vreti sa ascultati demo-uri si sa vedeti care sunt de calitate,va pune tata sod maine pe forum vreo 50 de trupe de n-a auzit nici draq de ele,nu de alta ,da sa aveti de unde alege.
auzi tu,site ,emblema, dure.pai daca trupa se chiama sf. treime(asa, de rock turbat),cum dracu au scos o noua melodie ?bine ca n-au scos un cantecel mititel.ori e dur tot ori e vrajeala? ce ti-e si cu imaginea asta publica........
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Son Of a Dork

Mesajde LinX » Sâm Mai 11, 2002 3:45 am

NEA SOD - ma f*t eu pe concluziile tale; fa-ti un upgrade la creieri inainte sa postezi si eventual arunca si un ochi pe posturile precedente.

Poate ca mai sunt unii care sunt interesati sa auda asemenea incercari ( intr-o oarecare masura ... ) , mai ales cand au 1 mb sau cateva sute de kilo... Nu de-alta, dar sa mai fac si eu cate-un download in timp ce le raspund capetelor seci ca tine.
LinX
Junior Member

Mesajde SOD » Sâm Mai 11, 2002 3:55 am

te simti mai bine?esti fericit?te-ai descarcat?am mai zis si o mai zic.daca ajungem la jigniri..........
esti jalnic si patetic.
iar nea sunt cu cei cu care imi permit sa fiu nea.clar?cu tine sunt sod .macar daca ai sti ce inseamna..........dupa cum am zis,jalnic si patetic.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Aliosha » Sâm Mai 11, 2002 4:17 am

Bai Linx ce esti ma asa nervos ? Vorbeste si tu normal ca vorba aia...

hai ca nu va mai las ocazia sa va certati ca nu are rost.

Thread inchis, case closed, END.
Aliosha

Mesajde gaga » Sâm Mai 11, 2002 7:13 am

Thread inchis, case closed, END.

dixit Aliosha

ma bag doar ca sa va spun urmatoarele: de cand sunt eu pe Fan Club, aceata persoana (aghiutza) a deschis acest thread cam la doua trei luni. Identic, de fiecare data reactiile au fost aceleasi ca ale voastre (ba chiar mai dure daca-mi amintesc bine cum i-a tras-o manelesux), dar toate subiectele au fost sterse de moi la cererea userilor. asa ca asta ramane case closed pentru amintire, daca mai vine aghiutza.

Aliosha man, propunem ban pt aghiutza ca sa nu mai starneasca discordie? :z
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Aliosha » Sâm Mai 11, 2002 11:20 am

"De ce ai inchis subiectul cu Sfanta Treime? Macar asa de dragul dreptului la replica puteai sa-l mai lasi deschis o zi.", zise Aghiuta pe PM...

Aghiuta nu-l mai lasam pentru ca nu ne place sa isi bage dracu coada in aceasta enclava a forumului, pasnica si frumoasa.
Drept la replica ai avut si pe asta si pe ala vechi si nu imi aduc aminte sa fii scris ceva exact cu care sa ne combati impresiile.

Dana, as you wish !
Aliosha

Mesajde gaga » Sâm Mai 11, 2002 11:27 am

Dana, as you wish !

Aliosha, your wish is my command, case closed it is.

Si sa zica mercic ca nu-i dau ban la cat de des se repeta-n a persista in stupiditate.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Înapoi la De pe muzica