C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
salutăm domnu SODy şi-l pupăm
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bre putem sa inlocuim turturica co stancutza virgina siatunci eliminam setea de pasarica a lu cormoranu, poate ii facem rude ceva, verisori prin alianta ca sa eliminam incestu asa ca iei sta pe craca da sunt duar prieteni, nu amanti. discuta si iei de una de alta, de nastase, de caricaturi, cupa uefa, dna si altele la ordinea zilii. problema o sa fie cu romsilva care a dat zona interzisa cormoranilor prin padurile autohtone
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
drept ie ca la asta nu mam gandit, ptiu drace ceti merje mintea azi. nici prin gand nu miar fi trecut. atunci tresa lasam craca de mesteacan sii cocotam pe o ramura de rododendron, ce zici?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bonzi
ma escuzatzi, vroiam sa intreb daca ramura aia de rododendron e suficient de solida incat sa tzina o franghie cu ceva lucruri inutile suspendate de capatu opus, astfel incat sa rezulte un deces prin shtrangulare lenta
(nu, fluf, nu ie rezultatu proiectziilor gore de aseara
)
ma escuzatzi, vroiam sa intreb daca ramura aia de rododendron e suficient de solida incat sa tzina o franghie cu ceva lucruri inutile suspendate de capatu opus, astfel incat sa rezulte un deces prin shtrangulare lenta

(nu, fluf, nu ie rezultatu proiectziilor gore de aseara
)aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
hola weed!
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (5 membri si 1 vizitatori) nae cinefil, Shaki, weed13
se topejte aisbergurile shi la tine? ca n-am mai ajuns p-acolo cam de multa vreme!
io bine sanatos, ceea ce va doresc shi voo!
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (5 membri si 1 vizitatori) nae cinefil, Shaki, weed13
se topejte aisbergurile shi la tine? ca n-am mai ajuns p-acolo cam de multa vreme!
io bine sanatos, ceea ce va doresc shi voo!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
maine strici goblenu, ca se usca rododendronu!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

umbabaraumba la totzi lunaticii ca azi e luni.
Bre SOD, cocostarzii aia pe rododendron ie greu de facut bre!Mai bine pictezi o drosofila-n bere, ca ie mult mai ushor, adica iei un paar cu bere, bei otzarica din el(nu te calici sa-l dai peste cap:D) shi ashteptzi sa vina drosofila sa cada in el.Apoi iei o plansha shi vershi berea cu tot cu drosofila, dupe care itzi aprinzi oarece tzigari sa sufli se sse usuce shi gata opera e arta.Parerea mea(c. nici nu mai shtiu)
Bre SOD, cocostarzii aia pe rododendron ie greu de facut bre!Mai bine pictezi o drosofila-n bere, ca ie mult mai ushor, adica iei un paar cu bere, bei otzarica din el(nu te calici sa-l dai peste cap:D) shi ashteptzi sa vina drosofila sa cada in el.Apoi iei o plansha shi vershi berea cu tot cu drosofila, dupe care itzi aprinzi oarece tzigari sa sufli se sse usuce shi gata opera e arta.Parerea mea(c. nici nu mai shtiu)
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
bre, totz avetz idei, da` numa de-o zi! nuntzelejetz ca uomu a rezolvat zua de azi!? el vrea sa jtie cumar putea ucide timpu maine!
-

bre, io as face un goblen care sa arate asa, la vreo 20 de fete tinere, inalte ca niste iepe, cu tzatzele cat lubenitzele, cu parul lung, rase la pasarica, care mai de care cu portjartiere care mai de care mai deocheate, si io, intins pe o canapea deaia romana, iar ele sa ma serveasca cu de toate, sa ma alinte, sa ma maseze, sa ma suga, sa ma linga, eu sa musc din ele, ele sa sio traga intre ele, dildouri, vibratoare, catushe, spritzuri, iarba, si iar sa ma suga, sa mio traga, sa sio traga, si tot asa. ce ziceti?
-

SOD - Mesaje: 6035
io zic ca-tz cautz deja modele! vezi numa ca pití£r folc nu mai ie ashea tanar!
plus de asta, daca e cum zici matale, aibelipula shi ma tem catz strici programu si de miercuri incolo! ai grije!
plus de asta, daca e cum zici matale, aibelipula shi ma tem catz strici programu si de miercuri incolo! ai grije!

-

poi vezi? ca d-aia ziceam sa ai grije shi sa te gandejti deja shi la cineva satz tzina locu cald(shi umed:) )!
-

haoleo bre SOD, da` matale vrai sa faci igrasie acolosha?! scuza-ma de misandí£rstending atunciea!
-

bre, sa-tz tzin io locu nu m-am gandit, da` daca insishti...ma duc io la blazzaj in locu lu matale! 

-

deci sa-ntzeleg ca tu meri shi te distrezi shi io fut iepe?! hmmmmmm... shi daca le fut rau de tot zici ca nu-i bine?
nushtiu, ma mai gandesc! cand tre sa-tz dau raspunsu`? pot satz dau un esemes?
nushtiu, ma mai gandesc! cand tre sa-tz dau raspunsu`? pot satz dau un esemes?
-

bre, daca le futi rau de tot in sensu de ff bine, ie ok, dar daca le futi rau de tot in sensu de rau, ele, iepele, sunt nevoite sa te futa ele pe tine si astfel vor fi obosite si astfel io voi fi obligat sa le fut io pe ele si astfel voi fi ff obosit si extenuat si astfel ficatu se mareste in mine de oboseala si fac hepatita cronica si mor si ramane copilu fara tata. asta iti doresti tu?
-

SOD - Mesaje: 6035
deci ai depashit limita de doo randuri, ashea ca m-ai perdut! amu, hai sa-tz spun, sa nu te tzin din lucru: maine e martz, deci io am folbal, deci imi pare rau ca tre sa te las balta cu preocuparile cabaline(care nu-s sinonime cu cele columbofile, biensiur!)!
pe scurt: sa le futa cine are...timp!:D
pies: bre, da` ce de-a lume a vinit cand a auzit ca-i futai!:)
pe scurt: sa le futa cine are...timp!:D
pies: bre, da` ce de-a lume a vinit cand a auzit ca-i futai!:)
-